[MssR] MASSACRE LONCASI

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: [MssR] MASSACRE LONCASI

Mesaj gönderen Chatlaqs »

MerhabaLar

ÖnceLikLe Loncanız sunucumuza hayırLı oLSun

Bide bişi dicem EN Sinir oLduqum seyi yapmayın Bu Konu tartışma yeri deqiL Biraz adamLık yapında tartışmayı kesin+ Lonca başkanına ve Loncadaki üyeLere saygınız oLsun

İyi eqLenceLer,forumlar

YaKaMoZ Lonca Yönetimi

Chatlaqs
En son Chatlaqs tarafından 19 Tem 2010 22:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen anilklc »

anilklc yazdı:Massacre Loncası

http://massacre.ikvdestek.com
LONCA LİDERİ
Kalıcc
Kuklacı Sunucu Temsilcisi
Kaliçwarrior
Xxpederxx

Lonca Üyeleri
[Judas]
Akhilleius
Batuhangs
Hataylı
Asyaşahinixüç
Leonid
Hanzala
Powerxtürk
Isanalcocuql
Trjudas
Sinanqazi
Ejderinbüyüsü
Xxxsectitwoxxx
Kalıcxdogukan
IxcerenxI
Karabüyücüs
Osmanlı
Esraxxx
ademxxx

Eminönü Sunucu Temsilcisi
Koko

Lonca Üyeleri
Alımlar yapılıyor...

Sancak Sunucu Temsilcisi
Barbar

Lonca Üyeleri
Alımlar yapılıyor...
_____________________________________________________________________________________________________
Loncamız Tüm Kuklacı,Eminönü,Sancak Sunucularına Açıktır.

Lonca Başvurularınız için; (http://massacre.ikvdestek.com) Sitesine kayıt olduktan sonra başvurularınızı Yapabilirsiniz...
_____________________________________________________________________________________________________
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Güncelleme yapılmıştır...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Chatlaqs yazdı:MerhabaLar

ÖnceLikLe Loncanız sunucumuza hayırLı oLSun

Bide bişi dicem EN Sinir oLduqum seyi yapmayın Bu Konu tartışma yeri deqiL Biraz adamLık yapında tartışmayı kesin+ Lonca başkanına ve Loncadaki üyeLere saygınız oLsun

İyi eqLenceLer,forumlar

YaKaMoZ Lonca Yönetimi

Chatlaqs
Çok teşekkür ederiz kardeşim saolasın sanada bu durumda katılıyorum susmamın sebebi saygımdandır...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen badxxxdream »

Kyfgl Beberuhiye aylar önce liderken bi resim attım ikv de para satan adam loncanızda çıkar bu adamı dedim çıkardımı hayır yakup ne sebeple çıkaram dedi sen lidersen icabında komple fes etceksin yalansa yalan desin beberuhi sagır duymaz uydururmuş :D seninkide o hesap uydur uydurdugun yere kadar :D Beberuhi kos koca adam çıkıp yakup bunları yapmadı diemezya yada çıkıp hep roa yı iyi gördü diyemezya he seni seviorum dogru sözlülügün için deip gönül koymaması bir büyüklüktür demekki ;) neysek oyuz biz saklancak bi tarafımız yok :D

daha laf yazmam sana seni kale bile almam bilmeden konuşan adamsın doluya deil boşa konuşursun nie sen atlıosun birader her lafa bırak azda başkarı atlasın diemki bilmiolar sen yönetici grubundasın nasıl olurda bilmezsin nese hadi hadi fazla üstüne gelmeim aglama git ögren sonra gel . ben beberuhiye sana bildiklerimi anlatırdım RoA yı istediginiz yere çıkarırız demişmiyim demişim ama o sırt döndü ben ne yapam o gitti iki günlüklere kandı demedimmi musa abi dogru söle bak
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen takio »

1.Kötürüya Senı Ben Tanımam Etmem Ama Zaten Tanısam Sen Kuklacıda Oyun Oynayamazdın Oynatmazdın Dıcen kı Sen kımsın Gm mısın Dev Mısın Her ıkısıde Degılımde Su Yorum Yapan Su Forumda Herkeze Sorabılırısnkı Yaparım.

2.Senın Ben Bı kac Mazını Duydum Sadece Mıllete Camur Atmak İFtira Atmaktan Başka Bi işe Yaramayan Boş Bi adamın Tekısın !!

3.RoA Bi ailedir Sende Bi zamanlar Nasıl olduysa O Aile ye Girmişşin. Pekı Bi aileden Ne Sekılde Olursa Olsun İster Kendı Rızanla İster KOVULARAK cıktıysan Aile Sırlarını Veya Aile Icındekı OZel Konuları Burda Yok soyle yok boyle Gulerek Yalan Yanlıs Anlatman Dogrumu Bunu Anca Kımler Yapar Biliyosun dımı..

4.Daha FAzla Batmadan Kendı Kendıne 3 tane yorum yapmısın Senı Kale Alıp Cewap Veren Yok Bak Ben seni Biraz Kaile Aldım Sus.

5. KArsına Almısın Bari Gıcıklık Gutmesınler Sana Hayrına Hadı Bakalım Sımdı Cırpın ....

6.Kalıc Hayırlı Olsun Loncanız..

Raiders Of Anatolia - Takıo
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Saol serhatım teşekkürler RoA çamur atan arkadaş adınada sizden özr dilerim bizim forumdan atması nedeniyle...
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

takio yazdı:1.Kötürüya Senı Ben Tanımam Etmem Ama Zaten Tanısam Sen Kuklacıda Oyun Oynayamazdın Oynatmazdın Dıcen kı Sen kımsın Gm mısın Dev Mısın Her ıkısıde Degılımde Su Yorum Yapan Su Forumda Herkeze Sorabılırısnkı Yaparım.

2.Senın Ben Bı kac Mazını Duydum Sadece Mıllete Camur Atmak İFtira Atmaktan Başka Bi işe Yaramayan Boş Bi adamın Tekısın !!

3.RoA Bi ailedir Sende Bi zamanlar Nasıl olduysa O Aile ye Girmişşin. Pekı Bi aileden Ne Sekılde Olursa Olsun İster Kendı Rızanla İster KOVULARAK cıktıysan Aile Sırlarını Veya Aile Icındekı OZel Konuları Burda Yok soyle yok boyle Gulerek Yalan Yanlıs Anlatman Dogrumu Bunu Anca Kımler Yapar Biliyosun dımı..

4.Daha FAzla Batmadan Kendı Kendıne 3 tane yorum yapmısın Senı Kale Alıp Cewap Veren Yok Bak Ben seni Biraz Kaile Aldım Sus.

5. KArsına Almısın Bari Gıcıklık Gutmesınler Sana Hayrına Hadı Bakalım Sımdı Cırpın ....

6.Kalıc Hayırlı Olsun Loncanız..

Raiders Of Anatolia - Takıo

Sus sen senmi beni tanımıon sen küfür edip zıplayanı çagıran velet deilmisin :D Ah ah ne çamuru atmışım o dedigin adamlar buyursun gelsinler yüz yüze konuşak geçen girdim oyuna gelin dedim konuşak gelemediler :D Olun sen daha tıfılken ortalıkta millete sövüp zıplayanı çagırırken biz senin şimdi oldugun gibi çakallarla ugraşıoduk beni oynatmazmış :D geliom oyuna oynatma ha iftira atıo dienler gelsinler konuşalım bende kanıt var şakıdanak yapıştıram yüzlerine . Bu arada zıplayan yok hala küfür edionmu etme bak kurtarmaaz seni bide beni tanımıo şuna bak :D Bazılarının yedigi boynuzu şimdi bana iftira atıo dienlerde yiycek Takio ben seni oynatmıycam demedi deme :D
badxxxdream
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

bi ablam vardı eşiyle oynardı 29 da bıraktılar sonra geri geldiler başka charlarla 39 olup bıraktılar 1 sene sonra msn de eklemiş bi yapılanma oluşturmuş seni sagıma ... yı soluma alıp kuklacıya girmek istiorum dedi peki dedim gelince oynatma beni ay tırstım :D Hiç boş konuşmadım hiç iftira atmadım canlı şahitleri oyunda kanıtları bende kötürüya n olcam senin bu ismi unutma bak hep derdim eski düşmanlar dost olursa güçler birleşirse nolur ablamda aynı düşünceden çıkmış yola geçen başka sunucuda deneme yaptık fena olmuş :D ha iftira dedigin olayların çogunun resmi gitti destege gerisi onlara kalmış resim sahte olmayınca sanırım onlar yapcagını bilir takipmi eder etmezmi orası onlara kalmış biz vazifemizi yaptık :D
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Bu konudaki tartışmaya hiçbir RoA üyesinin cevap vermesini istemiyorum.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
TRiPuRa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen TRiPuRa »

SeLamın Aleyküm...

KaLıcxwarior

Xxxpederxxx

arkadaslar...

Ben Savacımın Yücelen Setini Sattım. ve 48 lwl Büyücm var İSMi Scafer İmzada da geciyor zATEN İSMİ

Onuda Eklermisin

Loncaya....
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön