İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ
Arkadaşlar KONU iyice amacından çıktı.Konu ile yaptıgınız yorumlar arasında ki bağ koptu.Lütfne kimse kimseye ne laf atsın nede hakaret etsin.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Müfreze yazdı:Merhaba,
Konuya yapılan bundan sonraki yorumları takip ediyorum. Bu uyarıdan sonra konu üzerinde yapılan yorumlar moderasyonel anlamda değerlendirilecektir. Konuyu kilitlemek konuya gerçek anlamda ve katılım amaçlı yorum yapan arkadaşlara haksızlık olacaktır.
İyi Eğlenceler...
SEn YeNi GM Misin?
vE konuyailişkin yazı yazmıstım bu arkalr hala okumadılarmı...
Adam istediginmi keser buraya koyar sen nıe karısıyosun gereksız olup olmadıgını GM ler belıler sizin yaptıgınız kavga ve HAva atmak kardeşim....
karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettimozaerden yazdı:Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim.Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey.
Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım.
![]()
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

2.sıraya seni koyayım ufaklık.yunus46 yazdı:karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettimozaerden yazdı:Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim.Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey.
![]()
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Bravo sanki junon kesmiş gibi
her iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var
EXCELLENCE
/alkışExcellence yazdı:Bravo sanki junon kesmiş gibiher iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var
![]()
![]()
Pırasasapı (32)
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Benle kimse ~ LAN LI LUN LU ~ konuşamaz o küçük beynine yerleştir.Sanane lan benm konu açıp bu olayı paylaşmamdan.Hoşuna gitmedyse boş yorum yapma.Yeter senin gibilerine agzımı açmıyorum admlar terbiyesizliklerini arttırıyorlar.Bu konuyu ben o anki öfkemde açtım.Konu açılalı 1 ay oldu daha yenimi görüyon.Yani Bölgelrin yeni geldigi sıralar.Kimse yeraltına gelmiyordu.Bu konuya terbiyesizlik yapanların ve yapacakların YORUMLARINA HİÇ İHTİYACIM YOK.Bu konu gereksiz olsaydı çoktan kapanmıştı.Bu konuyu degerlendirmek sizin gibi terbiyesizlerin haddi değil.(Lafım hrkez için geçerli değil)Eger bunun gibi bir durum ile karşılacak olursam açacam agzımı.İsterseler oyunda çarım banalnsın isterseler forum üyeliğim iptal edilsin.Bence ben bu terbiyesiz şer. seviyelerine inmeden bu konu kapatılsın.Bu konuyu açan da benim kapanmasını isteyende benim.Çünkü seviyemi düşürmek istemyiorum.Excellence yazdı:Bravo sanki junon kesmiş gibiher iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var
![]()
![]()
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
bana ufaklık diyen kişi liseye yeni geçmiştir artislik yapıyor velet karşında üniversite okuyan biri var hattini bilozaerden yazdı:2.sıraya seni koyayım ufaklık.yunus46 yazdı:karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettimozaerden yazdı:Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim.Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey.
![]()
viewtopic.php?f=4&t=33118
Yunusxxmaraşlı

- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
iflisi tek başımaşifacıla 60cana getirdm çiftli saldırı yaptı fareler gibi ölün +seni yok ediceğim yoksa şimdi ifls tekde kesilmişti 6kişi kestinz diye konu açmanız biraz saçma olmuş
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
SEN GALİBA DİREK KONUYU OKUAMDAN DALMIŞSIN.YUKARIDAKİLERİ İYİCE OKUDYSAN KONUYU BEGENMEYENLER YORUM YAPMASIN DEDİM.SENDE GALİBA YOKURIDA BAHSETTİGM ŞAHISLARDANSINhadise8787 yazdı:iflisi tek başımaşifacıla 60cana getirdm çiftli saldırı yaptı fareler gibi ölün +seni yok ediceğim yoksa şimdi ifls tekde kesilmişti 6kişi kestinz diye konu açmanız biraz saçma olmuş
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya