İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ

Mesaj gönderen ARGOS »

Arkadaşlar KONU iyice amacından çıktı.Konu ile yaptıgınız yorumlar arasında ki bağ koptu.Lütfne kimse kimseye ne laf atsın nede hakaret etsin.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Müfreze yazdı:Merhaba,

Konuya yapılan bundan sonraki yorumları takip ediyorum. Bu uyarıdan sonra konu üzerinde yapılan yorumlar moderasyonel anlamda değerlendirilecektir. Konuyu kilitlemek konuya gerçek anlamda ve katılım amaçlı yorum yapan arkadaşlara haksızlık olacaktır.

İyi Eğlenceler...

SEn YeNi GM Misin?

vE konuyailişkin yazı yazmıstım bu arkalr hala okumadılarmı...
Adam istediginmi keser buraya koyar sen nıe karısıyosun gereksız olup olmadıgını GM ler belıler sizin yaptıgınız kavga ve HAva atmak kardeşim....
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus46 »

ozaerden yazdı:
Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....
Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim. ;) Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey. ;) Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım. ;)
karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettim ;)
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

yunus46 yazdı:
ozaerden yazdı:
Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....
Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim. ;) Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey. ;) Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım. ;)
karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettim ;)
2.sıraya seni koyayım ufaklık. ;) viewtopic.php?f=4&t=33118
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Bravo sanki junon kesmiş gibi :D her iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var :D :D
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Excellence yazdı:Bravo sanki junon kesmiş gibi :D her iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var :D :D
/alkış ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

Excellence yazdı:Bravo sanki junon kesmiş gibi :D her iflis kesen konu açsaydı ohooo tabi o saatte kestiniz hava atıyonuz ne var len saat 05:09 da kesen var :D :D
Benle kimse ~ LAN LI LUN LU ~ konuşamaz o küçük beynine yerleştir.Sanane lan benm konu açıp bu olayı paylaşmamdan.Hoşuna gitmedyse boş yorum yapma.Yeter senin gibilerine agzımı açmıyorum admlar terbiyesizliklerini arttırıyorlar.Bu konuyu ben o anki öfkemde açtım.Konu açılalı 1 ay oldu daha yenimi görüyon.Yani Bölgelrin yeni geldigi sıralar.Kimse yeraltına gelmiyordu.Bu konuya terbiyesizlik yapanların ve yapacakların YORUMLARINA HİÇ İHTİYACIM YOK.Bu konu gereksiz olsaydı çoktan kapanmıştı.Bu konuyu degerlendirmek sizin gibi terbiyesizlerin haddi değil.(Lafım hrkez için geçerli değil)Eger bunun gibi bir durum ile karşılacak olursam açacam agzımı.İsterseler oyunda çarım banalnsın isterseler forum üyeliğim iptal edilsin.Bence ben bu terbiyesiz şer. seviyelerine inmeden bu konu kapatılsın.Bu konuyu açan da benim kapanmasını isteyende benim.Çünkü seviyemi düşürmek istemyiorum.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus46 »

ozaerden yazdı:
yunus46 yazdı:
ozaerden yazdı:
2.sıraya seni koyayım ufaklık. ;) viewtopic.php?f=4&t=33118
bana ufaklık diyen kişi liseye yeni geçmiştir artislik yapıyor velet karşında üniversite okuyan biri var hattini bil :x 35 lewl çarın var artislik yapıyorsun senin artisliklerine tahammülüm kalmadı tmm mı onun için senin hattini bildiricem git şimdi çarını 49 yap öyle geç karşıma şimdi uzaa VELETT :twisted:
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

iflisi tek başımaşifacıla 60cana getirdm çiftli saldırı yaptı fareler gibi ölün +seni yok ediceğim yoksa şimdi ifls tekde kesilmişti 6kişi kestinz diye konu açmanız biraz saçma olmuş
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

hadise8787 yazdı:iflisi tek başımaşifacıla 60cana getirdm çiftli saldırı yaptı fareler gibi ölün +seni yok ediceğim yoksa şimdi ifls tekde kesilmişti 6kişi kestinz diye konu açmanız biraz saçma olmuş
SEN GALİBA DİREK KONUYU OKUAMDAN DALMIŞSIN.YUKARIDAKİLERİ İYİCE OKUDYSAN KONUYU BEGENMEYENLER YORUM YAPMASIN DEDİM.SENDE GALİBA YOKURIDA BAHSETTİGM ŞAHISLARDANSIN
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön