Üretenler saçma,cok aptalca gibi yorumlar yapmış fakat düşünün
Adamın Tanıdığı Yok Denecek Kadar Az Tanıdığı Var
Oyuna Yeni Başlamış
secenekleri olabilir.Önceden kesenler kadim güçsçüzken kesip ürettiler.Peki yukrıdaki durumlarda olanlar ne yapacak kesen kesti artık kadimin yüzüne bakmıyorlar.Bence de satılsın TL ile YADA KADİM ESKİ GÜCÜNE GELSİN
Comrade yazdı:Üretenler saçma,cok aptalca gibi yorumlar yapmış fakat düşünün
Oyuna Yeni Başlamış
secenekleri olabilir.Önceden kesenler kadim güçsçüzken kesip ürettiler.Peki yukrıdaki durumlarda olanlar ne yapacak kesen kesti artık kadimin yüzüne bakmıyorlar.Bence de satılsın TL ile YADA KADİM ESKİ GÜCÜNE GELSİN
haklısın aslında oyunda arkadas cevresı olmayanlarda cok lonca sıstemı olmadan boyle bır yaratıgı getırmek cok sacma olmus arkadas cevresı olanlar toparlanıp kesıyorlar olmayanlar ıse genelde hep kavga oluyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
KaraXHayalet yazdı:Allah aşkına şu 3 oyunun görselliğini tarafsız olarak açıklarmısınız tarafsiz olarak siz hangisi seçerdiniz
sen ıkv yı sevıyor olabılırsın ama genelde herkez dıger 2 oyunutercıh edıyor.
konu o degıl cunkı o oyunların gelırı yuksek
Gelir değil benim burda anlatmak istediğim bizim diğer ülkelerden sektörde ilerde olduğumuz. oyunumuza bakın lütfen aktor grafik motorunun gücüne bakon tasarlanan camiye bölgelere bakın bide knight veya metin 2 oynayın köpek öldürün
KaraXHayalet yazdı:Allah aşkına şu 3 oyunun görselliğini tarafsız olarak açıklarmısınız tarafsiz olarak siz hangisi seçerdiniz
sen ıkv yı sevıyor olabılırsın ama genelde herkez dıger 2 oyunutercıh edıyor.
konu o degıl cunkı o oyunların gelırı yuksek
Gelir değil benim burda anlatmak istediğim bizim diğer ülkelerden sektörde ilerde olduğumuz. oyunumuza bakın lütfen aktor grafik motorunun gücüne bakon tasarlanan camiye bölgelere bakın bide knight veya metin 2 oynayın köpek öldürün
sen hıc knıght ve metın 2 nın genıs dunyasını gordunmu
oyunda yapılan etkınler boss lar savaslar vs ler ıkv den kat kat ustun oldugunu soyleyebılırım
tabı ıkv nın baska bır guzel yonlerı var ama ınsan 2-3 ay oynadıktan sonra oyundan sıkılıyor cunkı yapıcak seyler sayılı hemen tukenen seyler
handanın ölümü
Bende olumlu bakıyorum..bencede Şaheserler Tl ile satılmalı..Çalışanlar olarak oyunda pek zamanımız olmuyor
Ayrıca 12 TL ile de İKV nin gelişmesini beklemeyin
Oyuna Yeni Başlamış
+ olarak
gücü şuan ki gibi kalabilir ve üretenlerin saheserleri silinip materyallari geri verilebilr haksızlık olmaması için
buna da sacma dersinz cünkü elinizdeki gideck
zaten alıştık emeğimizin çalınmasına bu da yapılabilir
Oyuna Yeni Başlamış
+ olarak
gücü şuan ki gibi kalabilir ve üretenlerin saheserleri silinip materyallari geri verilebilr haksızlık olmaması için
buna da sacma dersinz cünkü elinizdeki gideck
zaten alıştık emeğimizin çalınmasına bu da yapılabilir
katılıyorum bunu yapmaları lazım su an oyunda saheserlı ve sahesersız olarak oyuncular 2 ye ayrılmıs durumda
handanın ölümü