marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Zsert
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Zsert »

Merhaba,

İstanbul Anadolu yakasında oturan arkadaşlar D&R Pendik Pendorya'ya Paketler ulaşmış.

0216 670 20 96 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

İyi oyunlar
Resim

Zsert / Ölümsüzkalp / Arslanbüyü
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Arkadaşlar Yarın(12 Haziran Cumartesi) Bakırköy - Capacity Alışveriş Merkezindeki Electroworld'de İmza günü var. Bu sabah saat 11'de Electroworld'e gittim. İstanbul Kıyamet Vakti geldi mi dedim. Hatta yarın burda imza günü varmış dedim. Adamda bana: ''Kimin imza günü varmış'' dedi. Yani bırakın oyun gelmesini koskoca Electroworld'de çalışanlar Yarın imza günü olacağını bilmiyorum. Sobee yetkilileri çok güzel bir eklenti yapmışsınız ona lafım yok ancak şu dağıtım işinide güzel yapsaydınız ya. Ayrıca koskoca Bakırköy D&R'de de oyun yok...!!
SiLaHSiZKuVVeT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SiLaHSiZKuVVeT »

Lathander; Oncelikle selamlar
Ben sabah 9 da 5 arkadas ile Batman Teknosa Subesine gittim adamlar bize dediki ogleden sonra gelin ogleden sorna tekrar gittik arkadaslarla bize soyledikleri oyle biseyden haberimiz yok ve gelmiyecekmis.. Bu Konuda Yardim Ederseniz Sevinirim.. iyi Calismalar.
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Barmen »

iSTANBUL KARTAL'DA REAL VAR BELKİ BİLİRSİNİZ ORDA TEKNOSA VAR oraya sorduğumda öyle bişey yok dediler orayada bi ulaştırsanız ...
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
Sarhosimam
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Sarhosimam »

Merhaba....Sakarya/Adapazarı TeknoSa ve carfursa ya gittim ve 2 side gelmedigi söyledi...Heryerde satışa sunulmuştur diyorsunuz ama boş yere 3 saat yol cilesi cekip geliyoruz.
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx

Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!

[OkaN]
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alicanowww »

gm affına buyurarak bende isteğimi belırtmek ıstıyorum SAmsun - Çiftlik mahallesi Teknosa Burayada bi iletirsenız ben bugun gıttım fakat istanbul kıyamet vakti oyunundan haberı yok bırakın kutunun ne zaman gelcegını Oyunu bıle bilmiolar :S :S :S
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Guzel bır lansman ve ılkkez guzel bır pazarlama bence ıkv hayatında ama maalesef lojıstık fırması ıle ıyı ırtıbat kurulamamıs Ankara gıbı bır sehırde hıc bır corner magzada ıkv satısı su an ıcın yok .. benım sordugum hıc bır magzanın ne stoklarında var nede bılgılerı ... Bunun cok onceden dusunulup lansman gununden once bu bayılerde hazır olması gereklıydı dıye dusunuyorum ...
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Bu arada İstanbul - Bakırköy'e yakın oturanlar, Carousel Alışveriş Merkezinde Darty'de ve Capacity Alışveriş Merkezindeki TeknoSA'da oyun mevcuttur.
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen alicanowww »

sayın gm İrtibata geçerseniz cok seviniriz Samsun / Çiftlik Teknosaya ulaşırmısınız Hçç istanbul kıyamet vaktinden haberleri yok ben anlamadım bu işi bizde oyun moyun yok dıolar

Deathxmagnetic/ BLackthrine
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
Champs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Champs »

DoGanSarLi ben sordum sımdı capacity deki teknosaya telefondaki satıs sorumlusu yok dedı almaya gidecektim ...
Ne anLatırsın RenkLeri İnce İnce Köre...Konuş insanLara akıLLarına göre ;)
Champs // Nanelimon

“Genel Etkileşim” sayfasına dön