Bekliyoruz o halde.
Biz bunu oyunda da defalarca kez dile getirdik.
Sizlerden em talep ettik ama bu hep cevapsız kaldı.
Aranızda konuşun bir tarih belirleyin ER MEYDANI'na çıkalım..
Row&Ata meselesi..
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: Row&Ata meselesi..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Sancakxyazar yazdı:Arkadaşlar yazdığım hikayenin yazım kanalına taşınması ve buradaki konu sayfasının güncel tutlamaması sebebiyle Link olarak güncel tutup sizlerinde görüşlerinizi almak istiyorum lütfen bir kac dakikanızı ayırıp görüşlerinizi belirtiniz
Yeni yorumları,Yeni görüşleri okuyup değerlendirip kendi görüşlerinizi katmanız rica olunur şimdiden teşekkürler.
Konu linki:
viewtopic.php?f=60&t=20765
GüNCELL!!!
iyi forumlar.
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM BURDAN HER 2 LOCANNIN İÇİNDENDE OLSA BAZILARI SORUNU ÇARPITMADA BİREBİR PARAZİT YAPMAYIN YADA ARADAN ÇIKIN BENCE
NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSANIZ SÖYLEYİN BİLELİM GENÇLER OK LAF YOK İCRAAT İSTİYORUM ARTIK
NASILSA BU SORUNDA BİTİCEK KIRMAMAK GEREKİR OK
MECXPSCHO
Ben senin gibi sabahtan aksama kadar oyunda takılmıyorumsaw55 yazdı:aha ataxberzah konuştu ferhatın dedigi gibi eme bekliyoz gerçi ataxlere saygımdan dolayı laf atmam ama maden konuyu foruma taşıdınız emede geldinizi gördüm en son kaçmışlardı dün gece
tat vermiyolar berzah senide beklerim eme öpüldün
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
ne yaptın berzah görende işi gücü yok oyun oynuyo sancak
öpücem derken sen yine savaş moduna girdin he
sevdigim için öpücem sizi 
MECXPSCHO
-
- Salgın Koruyucusu
Tarafsız bi yorum.2 loncada düşmanımızdı.Biz lodosken rowlarla düşmandık adamlar hep arzlarla gelirlerdi.Arzkende ataları sivride meteorda defalarca kestik.Lodos klanı gelirdi keserdi bizi sonrada atalar efeleri kestik diyip hava atardı.Şimdi lonca olarak güçsüz ama klanı tarafından sayılan loncalar savasıyor.Biz ne rowlarla savasımızda nede atalarla savasımızda hiç bi şekilde klana ağlamadık hep kendimiz hallettik çünkü bu güç bizde vardı.Rowxquentin özelime yazdığı mesaj keşke efelerin arkasında olsaydık adamlara baksana (ataları kastediyor) tepemize cıkmaya calısıyolar.Evet doğru rowlar siz sadece ataların yanındaki yalaka sürüsünü kesseydiniz biz güle oynaya ataları kesiyoduk zaten bizi engelleyen tek unsur Ataların yanındaki lodoslardı.Her neyse biz 2 loncadan da büyüktük bunu kimse unutmasın.Üye olarak da fazlaydık.Klanına ağlayarak bizle savasmaya gelen 2 lonca yiyin birbirinizi.Ayrıca rowlara velet diyen atalar sizin yaş ortalamanız 30 da noluyor onu anlamadım.Hiç birinizde bi olgunluk göremedim ve eminim ki başkalarıda görememiştir.
Not: Rowlar Atalar her türlü sizi ezer lodos klanına bile ihtiyaç duymazlar.Siz sadece Atax leri bile kesemezsiniz.En azından biz o sürüyü kesiyoduk da yardımlarına Yalaka lodoslar geliyordu.
Efelerxbeyzade
Not: Rowlar Atalar her türlü sizi ezer lodos klanına bile ihtiyaç duymazlar.Siz sadece Atax leri bile kesemezsiniz.En azından biz o sürüyü kesiyoduk da yardımlarına Yalaka lodoslar geliyordu.
Efelerxbeyzade
lodosken rowlar arzken atalar cok koydu ondan bu acın simdide utanmadan ataxlerin tarafndasnEfelerxbeyzade yazdı:Tarafsız bi yorum.2 loncada düşmanımızdı.Biz lodosken rowlarla düşmandık adamlar hep arzlarla gelirlerdi.Arzkende ataları sivride meteorda defalarca kestik.Lodos klanı gelirdi keserdi bizi sonrada atalar efeleri kestik diyip hava atardı.Şimdi lonca olarak güçsüz ama klanı tarafından sayılan loncalar savasıyor.Biz ne rowlarla savasımızda nede atalarla savasımızda hiç bi şekilde klana ağlamadık hep kendimiz hallettik çünkü bu güç bizde vardı.Rowxquentin özelime yazdığı mesaj keşke efelerin arkasında olsaydık adamlara baksana (ataları kastediyor) tepemize cıkmaya calısıyolar.Evet doğru rowlar siz sadece ataların yanındaki yalaka sürüsünü kesseydiniz biz güle oynaya ataları kesiyoduk zaten bizi engelleyen tek unsur Ataların yanındaki lodoslardı.Her neyse biz 2 loncadan da büyüktük bunu kimse unutmasın.Üye olarak da fazlaydık.Klanına ağlayarak bizle savasmaya gelen 2 lonca yiyin birbirinizi.Ayrıca rowlara velet diyen atalar sizin yaş ortalamanız 30 da noluyor onu anlamadım.Hiç birinizde bi olgunluk göremedim ve eminim ki başkalarıda görememiştir.
Efelerxbeyzade
yüzsüz bi insansın kökünüz kurudu sizi su oyunda herkes düsman bildi en ii lonca olsan ne olcaktıki
GueNT
Kesmişiz veya kesilmişizdir bu bir oyun sonucta en azından ana bacı sövmedik sövenlerin tarafını tutmadık En azından bn kendi açımdan sölüyorum ama ben efelerx varken çöle gidin bekleyin dedim lonca olarak gittiniz sonradan biz gelerek dagıttık oldu bitti küfür olmadıkça cok ciddiye almayın şu oyunuEfelerxbeyzade yazdı:Tarafsız bi yorum.2 loncada düşmanımızdı.Biz lodosken rowlarla düşmandık adamlar hep arzlarla gelirlerdi.Arzkende ataları sivride meteorda defalarca kestik.Lodos klanı gelirdi keserdi bizi sonrada atalar efeleri kestik diyip hava atardı.Şimdi lonca olarak güçsüz ama klanı tarafından sayılan loncalar savasıyor.Biz ne rowlarla savasımızda nede atalarla savasımızda hiç bi şekilde klana ağlamadık hep kendimiz hallettik çünkü bu güç bizde vardı.Rowxquentin özelime yazdığı mesaj keşke efelerin arkasında olsaydık adamlara baksana (ataları kastediyor) tepemize cıkmaya calısıyolar.Evet doğru rowlar siz sadece ataların yanındaki yalaka sürüsünü kesseydiniz biz güle oynaya ataları kesiyoduk zaten bizi engelleyen tek unsur Ataların yanındaki lodoslardı.Her neyse biz 2 loncadan da büyüktük bunu kimse unutmasın.Üye olarak da fazlaydık.Klanına ağlayarak bizle savasmaya gelen 2 lonca yiyin birbirinizi.Ayrıca rowlara velet diyen atalar sizin yaş ortalamanız 30 da noluyor onu anlamadım.Hiç birinizde bi olgunluk göremedim ve eminim ki başkalarıda görememiştir.
Efelerxbeyzade
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Efecik aklınca ortalığı kızıştırmak istemiş ne çıkar sağlıcaksa
Siz lodosken ROW'lar sizi yaşatmadı sunucuda, arz oldunuz biz yaşatmadık olay bu kadar basit
Asıl konuya gelirsek haddinden fazla uzadığını düşünüyorum, artık kapanması gerekmiyomu sizcede
Siz lodosken ROW'lar sizi yaşatmadı sunucuda, arz oldunuz biz yaşatmadık olay bu kadar basit
Asıl konuya gelirsek haddinden fazla uzadığını düşünüyorum, artık kapanması gerekmiyomu sizcede
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"