Veda.... Titxdelikurt

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Modalp
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Veda.... Titxdelikurt

Mesaj gönderen Modalp »

Yolun açık olsun Serhat, bence biraz daha düşün ve olması gereken şekilde oldur herşeyi.

Kanunisultan
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Balamir senin karakterinin susturulmasına sebep olan kişi benim.Bana özelden öyle küfürler ettinki dayanamayıp şikayeti bastım gelen mail yanıtı :
Merhabalar,

15.12.2009 22:59:48 tarihinde sancak sunucusunda Kdrgzm isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 18.12.2009 23:44:45 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

no problem isterse hesap kapatılsın diyorum ya ben etmedim kuzenımdi eden gerekenleride söyledim ona ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
BaLamiR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BaLamiR »

nichqteen yazdı:
Parthenious yazdı:
Alp onu savunma gibi bir amacımız yok ama dogrularıda göz önünde bulundur o adamın sana o söledigi laf ne zman söylendi söylendigi zamana kadar kimlerle tartıstı kimler hakaret etti küfür etmedikleri yeri etmedikleri akrabası kalmadı belki sende gidip onlara yakınlıgını gösterince sanada tepkisini göstermiştir dogrumu tabikide yaptıgı dogru degil ama ne olursa olsun ayrıntıları da göz önünde bulundur...Ayrıca bu sunucuda herkezin abi dedigi ve en cok sevip sayılan müfit abimiz kimsenin bu tür konularına girip fazla yorum yazmadıgını biliyoruz en uzun yazdıgı sey Güle güle hayatında basarılar Müfit abi bile hak veriyor her zmanda haklıydın diyor . O kadar kötü biri olsa bunları söylermiydi sence ??
Kadir, izlediğim oranda Serhat'ın sivri dili ve konulara yaptığı cesaretli yorumlar yüzünden çok üstüne gidiliyor..
Her tartıştığı hırsız yada arsız demiyorum.. Kavgalı olduğu sevdiğim arkadaşlarım da var.. Ama kesinlikle aralarına girmedim girmemde..

Geçmişte sizlerle de tartışmıştık hatırlıyorsan.. Sen, Eşime ağza alınmayacak küfürler eden Yasin (Byceo) denen soysuzu savunmak adına bizi çok kırmıştın..Geçmişe sünger çektik biz.. ama o soysuzun yaptıklarına asla.. İşte ben senin yaptığını yapmaktan; yani bir tarafı savunurken diğer tarafın kalbini kırmaktan korkuyorum.. Yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum..

Yalnız yorumları okurken çelişkiye düştüm.. Titanxic denen şahsiyet yoksunu küfürbaz, hırsız demicem çünkü hiç bır hırsız ben çaldım yine çalarım demez ki bu adam neden Serhatı bukadar seviyor ve gitmemesi için bu kadar istekli.. :? :? Oyunda en göze batan arsız, ahlaksız bu adam.. Eminönü sunucusuna ilk girdiğim gün, ilk yasakladığım yine bu herifti... Onun için Serhatın bahsettiği kişiliği, bu adamı dışlar diye düşünüyorum..

Neyse.. Sülç-i tuş ettiysem affola :mrgreen:

Kadirim sen yanlış anlama beni ok..
Yok abi zaten bir özür dilemeye yüz tutamadan sizinle sohbetim bile oluyordu sadece hatırlamamak icin konuyu bile acmıyordum eskide kaldı o serefsiz dediginde harbi serefsiz cıktı zaten ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

ehuehuehu Lan etekLi bıraktıqına üzüLdm desem yaLan oLur :D Hatta çok sewindm desem en doqrusu bu oLur ! ;) bence sen bu karar için fazLasıyLa qeç biLe kaLdın. Oyunu şerefsizLikLe oynayan bir adam oLarak iLk sırada yer aLıyodun :D Şimdi Loncandanda o centinmenLiqi bekLiyoruz :) Neyse bekLeme yapma yoL aL sie qo ;) etekLi seni qerçi bu maL yeni bi hesapLa cıkıp qeLir :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

Titxmeyra yazdı:Yazık çok yazık, senin kıymetini bundan sonra anlayacaklar, hırsızlar, ahlaksızlar ve haysiyetsizler
at koşturmaya başlayacak, yöneticisiz bir sunucuda, haksızlığa karşı, namussuzlara karşı sesi çıkan
tek loncaydık tek başına bütün ahlaksızların karşısında durmuş oyundan zevk almayı bir yana bırakmış
diğer oyuncuların alınterlerinin hırsızlarca gasp edilmemesi için mazlumu koruyor hırsızlarla mücadele
ediyordun.

Sen onları deşifre ettikçe onlar bu kuyruk acılarını ailene mesleğine şerefine hakaret ederek dindirmeye
sana karşı aynı cephede birleşmeye ve deli danalar gibi böğürmeye seslerini daha da yükseltmeye başlıyor
lardı, şimdi sen bu mücadeleyi bıraktım meydan ahlaksızlara kaldı diyorsun.

Eğer üzerinde hakkım varsa yada loncadaşın olarak bir oy hakkım varsa oyunu bırakmana razı değilim,
hatta sen oyunu bıraktığın an bende bırakacağım.

Titxmeyra

uhahah deLikurtunmu kıymetını anLıcaz puhahaha herkes buna q*tüyLe qüLer:D Meyra Loncanzdanda aynı centinmenLiqi yapmasını oyunu bırakmasnı heycanLa bekLiyoruz ;)
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
steelsoft
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen steelsoft »

onu yaptı bunu yaptı demeyeceğim yaşına başına baksın gitsin işi ile gücü ile ilgilensin.
gidilecekse bizim gibi sessiz sedasız gidilir tutupta yaygara yaratılmaz. inanın bana maden kops u için peşimde koşup sonra bulunca oyunu bıraktık dedikleri gibi nasılsa 2-3 hafta bilinmedik bir karakterle dolaşırlar sonra ortaya çıkarlar.

gidecek adam gider yayagara koparmaz arkamdan kaç kişi ağlayıp kaç kişi sızlayacak , kaç kişi sövecek kaç kişi kovacak demez. sadece duygu sömürüsü demiştim derim .

Soner.
Kullanıcı avatarı
Joker00
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Joker00 »

steelsoft yazdı:onu yaptı bunu yaptı demeyeceğim yaşına başına baksın gitsin işi ile gücü ile ilgilensin.
gidilecekse bizim gibi sessiz sedasız gidilir tutupta yaygara yaratılmaz. inanın bana maden kops u için peşimde koşup sonra bulunca oyunu bıraktık dedikleri gibi nasılsa 2-3 hafta bilinmedik bir karakterle dolaşırlar sonra ortaya çıkarlar.

gidecek adam gider yayagara koparmaz arkamdan kaç kişi ağlayıp kaç kişi sızlayacak , kaç kişi sövecek kaç kişi kovacak demez. sadece duygu sömürüsü demiştim derim .

Soner.
./aLkış Usta nereLerdesn sen waLLa özLedk ya arz kLanın biLe sensiz tadı yok. oyuna dönmeyi düşünürsen her zaman aramıza bekLeriz. İnş dönersin bunu ben we bir çok arkadaş istiyor emin oL Oyunda iLk qünLerden beridir sewip sayqdıqım nadir adamLardan birisin umarım qeLrsn tekrar oyuna ;)
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Byxjoker

Senin piyasa oLduqun yeRde etiketi ßeN koYaRm...

Bak dışarıda esen biR RüzqaR waR üşüRsn dikkat et! o yeL bNm bNi siLmek için bi hayLi yoL kat et...!

Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

OnceLıkLe meRhabalr,
Bu deLikurt denılen şahSı bozuk İnsanın Gitmesi büTün sanCqa iyi oldu .. Bunun qibi küfürbaz 1 lwL caRlaR aCıp ona buna söVen bıR şahsiyetti..Bu kanı bozuk İnsan Oyunda vatanımı seveRım dıye qÇiniyoR. Pekı Vatanını sevMeq için ne yapdın ? Oyunda ona buna sövmek , eLalemın kaRı Kızına Laf atmak , BİreyseL farklıLıklar yaratmak , Soruya qLelım ne yaptın ? İlk once tuqaYdan atıLdn bunu ReddedıyRsn .. Hereks senın ne b*K oLduqunu bılıyoR. Iyı Oldu sancak Sunucusu senın qibi biR pistLıkten kurtuLdu .. Ama bıtmıyoR ürüyoR.. Sana Şu lafım waR ;

SusKunLuqum AsaLetımdendIR heR Lafa wRecek Cewabım waR Ama ,biR lafa bakRım laFmı dıye, BıRde KaRsmdeKıne baKRım Adammı Diye ( adam Olmadıqı qSin )
Kullanıcı avatarı
dReamxxyoNca
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dReamxxyoNca »

Titxdelikurt(Serhat),

Burda bir çok kişi haklı sürekli oyundaydın.Ayrıca her an herkese küfür etmeye hazırdın.Bir yandan gitmene seviniyorum.Ayrıca bir çok kişi geri dönecektir gibi şeyler demiş.Bende onlara katılıyorum.Neyse yolun açık olsun.Reel hayatta başarılar...
Dreamxyonca

Lonca Web Sitemiz: www.kabuspixielott.tr.gg
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön