Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: OYUN SUNUCUSU ILE BAGLANTI KURULAMIYOR SORUNU!

Mesaj gönderen Zuvay »

Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
Kullanıcı avatarı
campazzo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen campazzo »

" sunucular birleştirilirken hata mı oldu da kapandı " diyen arkadaşa gülmekten bayılmışım yeni uyandım , açıldı mı oyun acaba
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

campazzo yazdı: 11 Mar 2022 21:21 " sunucular birleştirilirken hata mı oldu da kapandı " diyen arkadaşa gülmekten bayılmışım yeni uyandım , açıldı mı oyun acaba
Eminönüye tıkladığınız da Kuklacıya girmeniz ile nasıl bir bağdaşım kurabiliyorsunuz? Böyle troll yanıt vermeye ne gerek:S
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AGRESIF »

Zuvay yazdı: 11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
+1
Kullanıcı avatarı
xRAKSx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeStyle

Mesaj gönderen xRAKSx »

Dofians yazdı: 11 Mar 2022 21:03 Kanka adamlar çalışmakla mı uğraşsın buraya bilgi mi versin? İşlem bittiğinde gereken bilgilendirme de yapılacaktır
Bunu Hangi Mantıkla Yazdın Anlamadım =) Foruma Girip 2 Cümle Açıklama Yazmak Bu Kadar Zor mu ?
EMİNÖNÜ
muraTR
lmuraTRl
ılmuraTRlı

Silaha çok davrananın kanı çabuk akar.
Kullanıcı avatarı
eskibiri01
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: WGS

Mesaj gönderen eskibiri01 »

xRAKSx yazdı: 11 Mar 2022 21:26
Dofians yazdı: 11 Mar 2022 21:03 Kanka adamlar çalışmakla mı uğraşsın buraya bilgi mi versin? İşlem bittiğinde gereken bilgilendirme de yapılacaktır
Bunu Hangi Mantıkla Yazdın Anlamadım =) Foruma Girip 2 Cümle Açıklama Yazmak Bu Kadar Zor mu ?
+1
Kullanıcı avatarı
Eski1deli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar kervanı

Re: Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..

Mesaj gönderen Eski1deli »

yazik be yazik 1 ACIKLAMA 1 ILERLEME YOK BRN CALISILDIGINIDA DUSUNMUYORUM AHIEVRAN FISLERI DURMADAN TAKIP CEKIYOR BASKA BISWY YAPMAYI BILMIYOR AHI EVRAN NERULLU FALAN ARA O ANLAR ORTI DESEN BOŞ ZATEN
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: susmayın sesinizi duyurun

Mesaj gönderen Equalero »

AGRESIF yazdı: 11 Mar 2022 21:24
Zuvay yazdı: 11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
+1
+1 Hala bu mantığı anlamayan kişiler ile dolu oyun bir kaç ay sonra takip edeyim dedim forumu Burdaki Kırmızı mavi renk de ki modlar her kimse soruları okumadan cevap veriyorlar hep aynı kalıpta cevaplar doğaçlama samimiyet 0 adamlarda

Açıksa oynayın kapanırsa bırakıp gidin modunda takılıyor adamlar sen neden bu kadar ciddiye alıyorsun ki kalee alıncak bir yönetici vs yok bu platformda veya oyunda ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım.... :( :( :( :( :(

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sercanoztan5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: pixi

Mesaj gönderen sercanoztan5 »

[url]evet beyler .son gelişmeleri acıklıyorum .. an itibari ile ikv serverlerine yapılan siber saldırıda sunucular çökmüştür .. para yatırdık diyip 1-2 lirasının peşine düşenlere sesleniyorum burdan paranız yandı aga.. siz iyisimi oyunlara değiş bitcoinlere yatırın paranızı en azından karşılıgını alırsınız .. :unamused: :unamused: :unamused:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön