Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..
Re: OYUN SUNUCUSU ILE BAGLANTI KURULAMIYOR SORUNU!
Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
" sunucular birleştirilirken hata mı oldu da kapandı " diyen arkadaşa gülmekten bayılmışım yeni uyandım , açıldı mı oyun acaba
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Eminönüye tıkladığınız da Kuklacıya girmeniz ile nasıl bir bağdaşım kurabiliyorsunuz? Böyle troll yanıt vermeye ne gerek:S
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
+1Zuvay yazdı: ↑11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
- xRAKSx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FreeStyle
Bunu Hangi Mantıkla Yazdın Anlamadım
EMİNÖNÜ
muraTR
lmuraTRl
ılmuraTRlı
Silaha çok davrananın kanı çabuk akar.
- eskibiri01
- İskele Babası
- Lonca: WGS
- Eski1deli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar kervanı
Re: Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..
yazik be yazik 1 ACIKLAMA 1 ILERLEME YOK BRN CALISILDIGINIDA DUSUNMUYORUM AHIEVRAN FISLERI DURMADAN TAKIP CEKIYOR BASKA BISWY YAPMAYI BILMIYOR AHI EVRAN NERULLU FALAN ARA O ANLAR ORTI DESEN BOŞ ZATEN
ŞirinBaBa RoWxTHELoRD MasuniyetinSonu OxBosSxO ANTIISRAIL Franceska
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: susmayın sesinizi duyurun
+1 Hala bu mantığı anlamayan kişiler ile dolu oyun bir kaç ay sonra takip edeyim dedim forumu Burdaki Kırmızı mavi renk de ki modlar her kimse soruları okumadan cevap veriyorlar hep aynı kalıpta cevaplar doğaçlama samimiyet 0 adamlardaAGRESIF yazdı: ↑11 Mar 2022 21:24+1Zuvay yazdı: ↑11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
Açıksa oynayın kapanırsa bırakıp gidin modunda takılıyor adamlar sen neden bu kadar ciddiye alıyorsun ki kalee alıncak bir yönetici vs yok bu platformda veya oyunda ?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- sercanoztan5
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: pixi
Re: Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..
[url]evet beyler .son gelişmeleri acıklıyorum .. an itibari ile ikv serverlerine yapılan siber saldırıda sunucular çökmüştür .. para yatırdık diyip 1-2 lirasının peşine düşenlere sesleniyorum burdan paranız yandı aga.. siz iyisimi oyunlara değiş bitcoinlere yatırın paranızı en azından karşılıgını alırsınız ..