Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford
Re: Şifacı ÖLÜM OYUNU--Etolford
Konuyu Etolford açmadı ben açtım. GM salonunda o kadar bende video var dememe rağmen Lathander "video önemli değil" dedi ve ille de OkO diye tutturdu. Tabi yine tarafların bileceği iş beni ilgilendirmez. Ben sadece arkadaşların bölgeden birbirleriyle atışmasına son vermesi için ve Lathander'in gereksiz inadı için konuyu açtım. Yoksa bana "videoya bakalım öyle karar verelim" deseydi videoyu upload etmem 5 dk mı almazdı. Sonuçta hepimiz insanız o anda kimin öldüğünü kimin en son öldüğünü görememiş olabiliriz. Niye OkO diye ısrar etti anlamıyorum. Hatta taraflara "yoksa OkO dan korkuyor musunuz" diyerek kışkırtması bayağı garibime gitmişti. Neyse...
- Xferox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
genel sohbete neden yazıldıkı dırek sıkayet bolumune yazılsaydı boyle sorun ve konu sapmazdı

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
Ben bu Elfordu adam sanardım meğer hiç sandığım gibi değilmiş burda reklam yapmaya çalışıyo ama bu iş reklamdan çok karalamaya dönmüş ayrıca reklam demişsin sence bizim reklama ihtiyacımızmı var şimdiye kadar bir çok etkinlik yaptık hatta arzlarla ortak bile yaptık ama hiçbiri senin gibi mahalle karısı değildi ağır konuşana yanlış konuşana aynı şekil konuşurum adam ol karşında adam gibi konuşiyim adamlığımız senin demenle gitmiyo bizi bilen zaten biliyo senide öğrenmiş olduk dahada ileri gitme istersen çamurdasın çırpındıkça batıyosun !!!
1. Etolford , 2. Hayalxgayya . Videoda gayet net görünüyor.Neyi tartışıyorsunuz ki hala 
http://anadoluakincilari.com
http://anadoluakincilari.com/portal.php

http://anadoluakincilari.com/portal.php

- Soulreaper
- İri Fare Avcısı
Can bana bişey bırakmamışsın yineDoCToRXxX yazdı:Ben yoktum ah olsaydım keşke en azından ödülü alamazdınız:)
Şaka bi yana video'yu izlediğim zaman bazı şeylerin önemini daha çok anlamak gerekir..
Örneğin;
Bu oyunun herkes için bir amacı var EĞLENMEK,
haksızlıkların önüne geçemessiniz adaletsizlik hep olucaktır sonuçta ancak şu konunun tamamını okuduğum zaman gördüm ki bazı şeyler Adalet,Güç,Sizin tabirinizle Adamlık,Delikanlılık, bunları çok kolay ağzınıza almışsınız.bu oyunda kimse kimsenin gücünü,adamlığını,insanlığını ölçemez.Engin kazanmış Başkası kazanmış ve ya kaybetmiş önemli değil,önemli olan dediğiniz gibi yapılan bu haksızlıklıkları şimdi değilde o anda dile getirmenizdir..
Bana sorarsanız eğer,O gün Haksızlık olduğunu mu düşündünüz etkinlik sonrası bir araya gelip"Kusura bakma arkadaşım Ben senin 1.liğini etkilemek istemiyorum ödülü ben aldım fakat senin hakkındı" gibi anlaşabilirdiniz.Ve bu konu buraya taşınmazdı ki şu durumda herşey ortada Engini birinciliği ortada en son kimin öldüğü ortada arkadaş da çok iyi özetlemiş..Bu saatten sonra sizin böyle konuşmanız sadece ama sadece kendinizle oyununuzu gösterir..Şuan kendinizle oynuyorsunuz farkında olmadan elbet ki herkesin cevap hakkı,kendini savunma hakkı vardır ama bu saatten sonra hediyeyi GM'in önünde vermişsiniz,Başka yerde vermişsiniz hiç birşey değişmez..Şu söylediğiniz Şahsıma göre kendinize karşı olan oyununuzdur bir laf vardır"Yılan'a sormuşlar ne yaparsın diye;Yılan demiş insanlarla oynarım diye"ama herkes bilir ki yılan'ın amacı oyun değil insanları zehirlemektir,ama Siz kendinizi zehirliyorsunuz karşınızda kini zehirliyim derken....
Kısacası ödülü alan almış,kazanan kazanmış,kaybeden kaybetmiş ama kazanmanında kaybetmeninde bi usulü vardır.Bilmeyenler için Google'dan öğrenebilirsiniz...
Sevgiler
saygılarımızla..
Soulreaper
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Ölüm oyununun ilkindede sıra şifacılardayken son 2 ye Kasvet ve Esraaax kalmıştı GM yanlışlıkla Esraaax e vurup öldürmüştü ama yaptıüı hata yüzünden ödülü ikisinede vermişti. Ve bundan daha kötü olan bir durum bu. Madem etkinlik yapıyoruz gözümüzü dört açalım. Sadee Gm / Developerlara demiyorum herkese..
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Fıerce
Selamlar..
Öncelikle Engin(Etolford) tebrik ederim kardeşim.
Konuyla alakası olmayan kişiler yorum yapmış. Bende birkaç cümle yazayım dedim.
Video herşeyi açık ve net anlattıgı halde..
Her iki taraf da kimin sonra kimin önce öldügünü bildigi halde..
Neden bu kadar uzattınız ?
Önce saygı çerçevesinde başlamış , saygısızlıga dönüşmüş ve en sonunda çirkef bir tutum sergilemişsiniz.
Öncelikle konuyla alakası olmadıgı halde maydonoz olan arkadaşların artık yorum yapmamasını ;
Ve sonra konunun içinde olan kişilerin birbirleriyle iki medeni insan gibi anlaşmalarını temenni ediyorum.
Ha diyorsanız ki bize edilen laf loncamıza edilmiştir. Loncamıza edilen lafta da tüm lonca üyelerinin söz hakkı vardır diye..
Biz de konuşmaya başlarız.. Böylece anlaşma imkaansız hal alır.
Dedigim gibi bırakın konunun içinde olan, olayı yaşayan, magdur olan insanlar anlaşsın. Maydonoz olmanıza gerek yok.
Önce saygı çerçevesinde başlamış , saygısızlıga dönüşmüş ve en sonunda çirkef bir tutum sergilemişsiniz.
Öncelikle konuyla alakası olmadıgı halde maydonoz olan arkadaşların artık yorum yapmamasını ;
Ve sonra konunun içinde olan kişilerin birbirleriyle iki medeni insan gibi anlaşmalarını temenni ediyorum.
Ha diyorsanız ki bize edilen laf loncamıza edilmiştir. Loncamıza edilen lafta da tüm lonca üyelerinin söz hakkı vardır diye..
Dedigim gibi bırakın konunun içinde olan, olayı yaşayan, magdur olan insanlar anlaşsın. Maydonoz olmanıza gerek yok.
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
DjNaDo yazdı:Selamlar..
teşekkürler nadirim Lethander açıklama yapsaydı güzel olucaktı ve de bunlara gerek kalmıyacaktı ama yapmadı izlemesi zevkli oluyor sanırım.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- mukavemet
- İskele Babası
- Lonca: Eminönü Efeleri
DjNaDo yazdı:Selamlar..
Gerek hasan gerek sercan gerekse muratın yazdıkları hep uzlasmadan yanaydı. Fakat ısı yokusa suren Etolford ..
Yukarda yazılanlardan hersey bellı oluyor. Etolfordun bırıncılığını ınkar eden yok veya sıralamayı ınkar eden.
Ama sureklı gmden acıklama beklıyorum dıyor. Fakat ınceden murata laf sokuyor.
Uzlasacaksa o da bır adım atsın. Ha, atmazsada umurumuzda olmaz. Kımseye bır sey ıspatlama derdımız yoktur.

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Yine İKV etkinliği
Yine KAVGA
Yine GÜRÜLTÜ
Sonra etkinlik yapılmıyor diye ağlıyor herkez. Oyunu zevk için oynamaktansa illa 1. - 2. olmak adına yine bir etkinliğe gölge düştü. Kimseyi korumuyorum fakat sonra kimse oyunda etkinlik düzenlenmiyor diye ağlanmasın.
GM girip emek verip, değer verip bir etkinlik düzenlemiş. Hata yapmış olabilir yada herkezi memnun edememiş olabilir ama karşılığı çok çok çirkin olmuş.
Yine KAVGA
Yine GÜRÜLTÜ
Sonra etkinlik yapılmıyor diye ağlıyor herkez. Oyunu zevk için oynamaktansa illa 1. - 2. olmak adına yine bir etkinliğe gölge düştü. Kimseyi korumuyorum fakat sonra kimse oyunda etkinlik düzenlenmiyor diye ağlanmasın.
GM girip emek verip, değer verip bir etkinlik düzenlemiş. Hata yapmış olabilir yada herkezi memnun edememiş olabilir ama karşılığı çok çok çirkin olmuş.
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....