SalurBeyi yazdı: ↑31 Oca 2018 02:58 Klan savaşında depar atan savaşcılar bir anda yanımda bitmiyordu. Bunu gözlemledim.
Ben bakım tamamlanınca Stuart kesen grupta birisi öldüğünde, bu kesime sonradan dahil olan kişinin o ölen kişiyi canlı değil de ölü olarak göreceğini düşünüyordum. Umarım açıklayıcı olmuştur bu yazdığım.![]()
Oyun Bakımı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Oyun Bakımı
kedi
Karakter sersemletme yerken hala normal yürüyor oyuncu olarak işime geliyor ama PvP de bilmem artık
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Aslında çok saçma hataların başında geliyor, bir çok alanda mevcut bu durum, rakip tam kutup açtığında tıklamak ve kutuptayken yürümek, aynı şey zihin saldırısında da mevcut, ben bunun bir versiyonunu ırklarda kullanıyorum, tam sersemletme atacağında tıkladığınızda durmadan yürümeye devam ediyor, yürürken kendini bozup devam ediyorsun ama ne olursa olsun bu tarz hataların kökten kaldırılması, oyunun olması gereken koşullara döndürülmesi gerekli. Hatasız bir İKV’de buluşmak dileğiyle.