Tangriss 2D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Tangriss 2D

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lag yok en azından :)))) devamını bekliyoruz eline koluna sağlık.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Rasenganm »

çok iyi olmuş ellerine sağlık, program bilgim falan yok diyosun ama çoğu 2d oyunlardan daha güzel olmuş
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Kartalavcisi yazdı: 03 Ağu 2017 02:09 2. bölümü an itibari ile bitirdim gerçekten çok zevkli ve yer yer zorlayıcı bir oyun.Oyun hikaye akışı ilerledikçe istanbul kıyamet vaktinde yaşadığımız olaylar görev metinleri beynimde canlandı çok güzel bir kurgu yapmışsın.Sondaki boss enerjinin içine girerek hasar almadım ve öldürdüm.O yüzden kolaydı.En çok zorlayan beni kuklacı oldu ama gerçekten çok eğlendim ellerine sağlık.Oyunda görüşmek dileğiyle Sansiro.
Oyunu bitiren birini görmek güzel.Beğenmene sevindim.Hikayeyi nasıl bitirebilirim konusunda biraz kafa patlatınca ortaya oyunla uyumlu bu kurgu çıktı.Son kısımları vaktim az olduğu için biraz hızlı geçtim.2 sayfalık uzun yazıdan anlamışsındır :) Son Boss'a sanırım karakter ile temas edince can eksilmesi eklememiş olabilirim.O bölümü bulduğun taktikle geçmişin.Vallah benim aklıma gelmezdi bu :D

Mobilden yazdığım için diğer arkadaşların mesajlarını alıntılayamıyorum.(Aslında uğraştıracağını bildiğim için kurcalamadım) Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Buradan ayrıca Bayterapi ve diğer tüm arkadaşlarada selam yolluyorum.Askerlik sebebi ile en az 1 yıl kadar buralarda yokum.Fırsat olursa artık merakla beklediğim güncelleme için gelişmelere göz gezdiririm arada.

"Umudunu Yitirme!"

Görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serrakura »

bu oyunda büyücüye depar yeteneği gelsin ikvyi bırakır onu oynarım :grin: :grin:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Serrakura yazdı: 22 Eyl 2017 10:15 bu oyunda büyücüye depar yeteneği gelsin ikvyi bırakır onu oynarım :grin: :grin:
:') :') valla ağır yürüdüğünden dolayı bir müddet sonra sıkıyor. En son iflisi kesmiştim. Sonra güç odasına gitmiştim bilemiyorum acaba sonunu getirdimmi :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Sadece ilk bölüm için Shift tuşu ile hızlı koşma getirmiştim.Diğer bölümlere ihtiyaç duymamıştım.Bu oyunu daha fazla geliştirebilirdim.En çokta multiplayer özelliği eklemeyi isterdim.Ancak ilk yaptığım oyundu ve birazda zaman sorunum vardı.Şimdi yeni oyunlar üzerinde çalışıyorum.İKV ile ilgili değil ama aklımda birkaç farklı proje var.Askere gitmeyi planlıyordum ancak sağlık kurulu raporu beni ufak bir rahatsızlığımdan dolayı 1 yıl sonraya sevk etti.Bu zamanı değerlendirmeliyim.Üzerinde daha fazla uğraşılmış ve emek verilmiş oyunlar yapmayı planlıyorum.İngilizce ve Türkçe dil destekli mobil oyunları android platformunda bağımsız yapımcı olarak paylaşmayı hedefliyorum.Önümde uzun bir yol var.Sektörün potansiyelinin farkındayım ve olumlu geri dönüşler alacağımı düşünüyorum.Özellikle bu amatörce yaptığım oyundan sonra daha çok ilham geldi.

Bu arada dijital çizimler üzerinde çalışmaya başladım.Belki bir sürpiz olarak İKV için kısa bir çizgi filmde yapabilirim.

Hepinize ilginiz için teşekkürler...
Seven yazdı: 22 Eyl 2017 13:07
Serrakura yazdı: 22 Eyl 2017 10:15 bu oyunda büyücüye depar yeteneği gelsin ikvyi bırakır onu oynarım :grin: :grin:
:') :') valla ağır yürüdüğünden dolayı bir müddet sonra sıkıyor. En son iflisi kesmiştim. Sonra güç odasına gitmiştim bilemiyorum acaba sonunu getirdimmi :')
Oyunun son bölümünde meranların arasından geçip tahta oturunca oyun bitiyor :grin:
peroxide
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen peroxide »

ikvden daha güzel olmuş eline sağlık lag yok takılma yok wasd ile yürünüyor daha ne olsun :d
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Serinplay yazdı: 22 Eyl 2017 14:24 Sadece ilk bölüm için Shift tuşu ile hızlı koşma getirmiştim.Diğer bölümlere ihtiyaç duymamıştım.Bu oyunu daha fazla geliştirebilirdim.En çokta multiplayer özelliği eklemeyi isterdim.Ancak ilk yaptığım oyundu ve birazda zaman sorunum vardı.Şimdi yeni oyunlar üzerinde çalışıyorum.İKV ile ilgili değil ama aklımda birkaç farklı proje var.Askere gitmeyi planlıyordum ancak sağlık kurulu raporu beni ufak bir rahatsızlığımdan dolayı 1 yıl sonraya sevk etti.Bu zamanı değerlendirmeliyim.Üzerinde daha fazla uğraşılmış ve emek verilmiş oyunlar yapmayı planlıyorum.İngilizce ve Türkçe dil destekli mobil oyunları android platformunda bağımsız yapımcı olarak paylaşmayı hedefliyorum.Önümde uzun bir yol var.Sektörün potansiyelinin farkındayım ve olumlu geri dönüşler alacağımı düşünüyorum.Özellikle bu amatörce yaptığım oyundan sonra daha çok ilham geldi.

Bu arada dijital çizimler üzerinde çalışmaya başladım.Belki bir sürpiz olarak İKV için kısa bir çizgi filmde yapabilirim.

Hepinize ilginiz için teşekkürler...
Seven yazdı: 22 Eyl 2017 13:07
Oyunun son bölümünde meranların arasından geçip tahta oturunca oyun bitiyor :grin:
Oyunun amacı koltuk sevdası burdan bunu anladım. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

elıne saglık güzel çalışma devamını askerden sonra beklerız hayırlı teskereler kardeşim allah sabır versın :slightly_smiling_face:
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Eski çalışmalara göz atarken bu oyunlar aklıma geldi ve konuyu hortlatmak istedim.Belki güncelleme ile foruma yeni gelen arkadaşlarda denemek isterler :grin:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön