Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kutuplardaxbaron 5 rasaaaa 4

Mesaj gönderen Justerini »

Vandervaart yazdı:

1- Foruma ilk girdiğim zamanlarda ben böle konular açmıştım kabul =)
2-Serkangazi oyunu onun sayesinde öğrendim desem yeridir.O beni uyarmıştı böle konular açılmaz forumda insanların gözünde hoş görülmez die.O sözünden sora bu tarz konu açmadım ;)
3-Şifabasan =) yaşına veriorum ;)
4-O hesabı son zamanlarda kardeşim kullandı sorada çalındı.
5-aslan.... die üyeliğimle ilgili konularıma bakta nası forumda iletişim yapılır öğren;)
6-Geçen bunun aynısından Firekis e de yapmıştn =) Firekisi SEVMEYENLERDEN tebrik almıştın ;)
7-Bunlarla uğraşacağına İKV öğrenmeye çalışşsan daha ii olur ;)

LANNN VANDERCAN ..
SEN NUMARAYLA YAZMIŞSIN BENDE SANA AYNEN YAZCAM...
1-HERKESİZ FORUMU -OYUNU KENDİNE
2-SANANE NASIL KONU AÇARSA AÇILSIN SENN SADECE GÖREVİN KONU İLGİSİZSE MODE BİLDİRMEK
3-POST KASCAM DİE HER Bİ BOKA MAYDONOZ OLMA...
4-KARDEŞLERİME LAF SÖLETMEM...
6-YORUM YAZARKEN BİLE YALAKALIĞIN ÜZERİNDE .. AFERİN...
TSK NE OYUNDAN GİDER NE FORUMDAN GİDER... AYAĞINIZI DENK ALIN.. SENİN İÇİN DEİL BU SON DEDİĞİM TÜM HERKEZ İÇİN GEÇERLİ... ŞUAN BAŞKA Bİ ÇARDA OYUNDAYIM.. VE ALAYINIZI MCK MCK ... İŞLEMLER BAŞLADI..

vANDER SENİ SEVERİM AMA :D ŞÖYLE GEREKSİZ YORUMLAR YAPMAN BELİ DELİ EDİYOR... SONRA BNDE GEREKSİZ UYARI ŞEKLİNDE
CAPS LONCK UM AÇIK BİÇİMDE YORUM YAPMAK ZORUDNA KALIOM VE BUDURUMDA BENİ DELİ EDİYOR..
UZUN LAFIN KISASI : KÜRESEL ISINMANIN ÜLKEMİZİN KAPILARINA DAYANDIĞI Bİ ÜLKEDE YARNIMIZIN DEİL Bİ DAKİKA SONRASI BİLE BELLİ OLMADIĞI HAYYAATTA BİRBİRMİZİ KIzDIRIP KAVGA ÇIKARMAYALIM DİYEREK SÖZLERİME SON VERİYORUM... :arrow: :mrgreen:

TSKxSUBAY

TSK FARKI

T ve S ve K
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Justerini yazdı:
Vandervaart yazdı:

1- Foruma ilk girdiğim zamanlarda ben böle konular açmıştım kabul =)
2-Serkangazi oyunu onun sayesinde öğrendim desem yeridir.O beni uyarmıştı böle konular açılmaz forumda insanların gözünde hoş görülmez die.O sözünden sora bu tarz konu açmadım ;)
3-Şifabasan =) yaşına veriorum ;)
4-O hesabı son zamanlarda kardeşim kullandı sorada çalındı.
5-aslan.... die üyeliğimle ilgili konularıma bakta nası forumda iletişim yapılır öğren;)
6-Geçen bunun aynısından Firekis e de yapmıştn =) Firekisi SEVMEYENLERDEN tebrik almıştın ;)
7-Bunlarla uğraşacağına İKV öğrenmeye çalışşsan daha ii olur ;)

LANNN VANDERCAN ..
SEN NUMARAYLA YAZMIŞSIN BENDE SANA AYNEN YAZCAM...
1-HERKESİZ FORUMU -OYUNU KENDİNE
2-SANANE NASIL KONU AÇARSA AÇILSIN SENN SADECE GÖREVİN KONU İLGİSİZSE MODE BİLDİRMEK
3-POST KASCAM DİE HER Bİ BOKA MAYDONOZ OLMA...
4-KARDEŞLERİME LAF SÖLETMEM...
6-YORUM YAZARKEN BİLE YALAKALIĞIN ÜZERİNDE .. AFERİN...
TSK NE OYUNDAN GİDER NE FORUMDAN GİDER... AYAĞINIZI DENK ALIN.. SENİN İÇİN DEİL BU SON DEDİĞİM TÜM HERKEZ İÇİN GEÇERLİ... ŞUAN BAŞKA Bİ ÇARDA OYUNDAYIM.. VE ALAYINIZI MCK MCK ... İŞLEMLER BAŞLADI..

vANDER SENİ SEVERİM AMA :D ŞÖYLE GEREKSİZ YORUMLAR YAPMAN BELİ DELİ EDİYOR... SONRA BNDE GEREKSİZ UYARI ŞEKLİNDE
CAPS LONCK UM AÇIK BİÇİMDE YORUM YAPMAK ZORUDNA KALIOM VE BUDURUMDA BENİ DELİ EDİYOR..
UZUN LAFIN KISASI : KÜRESEL ISINMANIN ÜLKEMİZİN KAPILARINA DAYANDIĞI Bİ ÜLKEDE YARNIMIZIN DEİL Bİ DAKİKA SONRASI BİLE BELLİ OLMADIĞI HAYYAATTA BİRBİRMİZİ KIzDIRIP KAVGA ÇIKARMAYALIM DİYEREK SÖZLERİME SON VERİYORUM... :arrow: :mrgreen:

TSKxSUBAY

TSK FARKI

T ve S ve K

=) Sana cvp verme gereksinimi duymuodum ama yinede verim mahrum kalma =)

1-Herkezin forumu kendine doğru kmseyi ilgilendirmez bnm POST kasmam ;))))
2-Sen eski forumda sabah akşam forumda olduğun için oyun içindeki olayları BİLEMEZSİN ;)
3-Post kasmam snde kuyruk acısı oluşturmuş yada azmedemiosun ;)
4-Önce kardeşlerin laf sölemezsn sorada ben sölemiyim ;)
5-SAYI SAYMAYI ÖĞREN.
6-Bu konuda yalakalık yabıcağım kmse yok =) ayrıca kime yalakalık yapım ki ;) Bnm elde edemeyeceğim bişe yok hakkımla snn gibi çalarak deil ;)

Bnde seni severim halada öle =) ama bnm post kasmam gereksiz yere öle düşünüosn ya =) sana şunu diorum

Çok fzla gitmeye gerek yok eski forumda da herkez neyin ne oldunu görüodu =)

Hadi kib ;)
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

5 - i şimdi yapcam :D
kapa çeneni... :D
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

vander senin 1 nuamralı yalaka olduğunu herkez bilio gülüm :D
eski forumda sabah akşam online olduğumu sölüosun :D lan o forumda sende vardın ...
aYrıca oyunu bndn daha iyi tanıdığını sanmıorum.. :D
:arrow:

şimdi zaten sinirliyim işlerim yoludna gitimo.. D: sana patlarsam :D kötü olur.. :D
uzatmayalım... :D
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Forumda kime yalakalık yabıorum yöneticilere mi=)

Sanamı =)

Megalaramı

Kolpalara mı=)

Hanedanlara mı =) hangisine

Patlarım diosun =) snn yapabileceğin tek şey PC başında millete küfür edebilirsin ;) Daha fzla öteye gidemezsin ;)

Unutmaki eski forumda da senden tecrübeliyim ;)
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

nebula mısın ne karın ağrısıysan konuyu başka yerlere çekmede delikanlı ol biraz çar adını yaz bi beyinsiz geveze sende çapmı varda çapın yetmez dıosun insanlara çapın kadar konuş diecem hiç olmadığı için çar adını yaz otur köşene zibidi bebe biraz yürekli ol yaz çar adını
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kutuplardax »

su rassa hale daha konusuyor ya delı olcam sen deılmsın 4-2 yenılırken carımda baskası oldunu bılmıyormuydun. bız yenılsek suscaktık sende sus sıl carını. 4-2 yenılırken ay buyu bozmayı yanlıs yaptım elım kaydı dıyıp gerı cekılen sen deılmısın 4 2 yenılırken carının sıfreyı choosensxghost a verıp 4 4 oldugunda sesını cıkarmayan sen deılmısn .Sen deılmısın defalarca vs yı sogutmak ıcın gbm o ya gıren .Sen deılmısn vs den one oyunu bırakmasına dıyen kabul etsem bırakcakmıydın yalancı serefsız carını sılmeyen oyunu bırakmaz .Daha soyleyımmı senın ne p.k oldunu
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Kutuplardax yazdı:su rassa hale daha konusuyor ya delı olcam sen deılmsın 4-2 yenılırken carımda baskası oldunu bılmıyormuydun. bız yenılsek suscaktık sende sus sıl carını. 4-2 yenılırken ay buyu bozmayı yanlıs yaptım elım kaydı dıyıp gerı cekılen sen deılmısın 4 2 yenılırken carının sıfreyı choosensxghost a verıp 4 4 oldugunda sesını cıkarmayan sen deılmısn .Sen deılmısın defalarca vs yı sogutmak ıcın gbm o ya gıren .Sen deılmısn vs den one oyunu bırakmasına dıyen kabul etsem bırakcakmıydın yalancı serefsız carını sılmeyen oyunu bırakmaz .Daha soyleyımmı senın ne p.k oldunu

/alkıs
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
IamJozeF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IamJozeF »

rassaaa kutuplardaxbaron senı yenerken ben de ordaydım tum olanlar gordum. carına dursunun gırdıgını dursun kendı agzıyla geldı dedı .şimdi oyunu bırakmana gerek yok dua et hasan teklıfını kabul etmedı. ayrıca kutuplardaxbaron hasanın arkadası yenılse sılcektı carını ben sahıtım.onlar senın gıbı deıldır verdıgı sozde zararına da olsa o sozu tutarlar .Item almıs dıyorsun ondan bundan cardakı ıtemler kutuplardaxbaronun kendı ıtemlerı . Ayrıca ıtem almıs almamıs senı ne ılgılendırır.Snı ılgılendıren cıkıp orda baronu yenmektı basaramadın .Carının sılınmesı 7 a lı (rassaaaaaaa) isminde bı car acmam duyrulur.Şimdi oyunda senın olsun sıl carını basla.Hasani kendınız gıbı mı sandınız. verdıgı sozde durur. hırsızlıkla ısı olmaz .Onun ıcın onu elestırmeye sızın capınız yetmez .Ayrıca calmıssa kımı calmıs cıksın soylesın bırı char ısmı.Senın ve kopeklerının ıftıra atmaktan baska carenız yok galıba.
Düş Peşindeysen, Düş Peşime...
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

rasaa yazdı:nebula mısın ne karın ağrısıysan konuyu başka yerlere çekmede delikanlı ol biraz çar adını yaz bi beyinsiz geveze sende çapmı varda çapın yetmez dıosun insanlara çapın kadar konuş diecem hiç olmadığı için çar adını yaz otur köşene zibidi bebe biraz yürekli ol yaz çar adını
Rassa senin ne kadar karaktersiz tartışırken ikinci cümlenden sonra küfüre baslayan bir adam olduğunu sende bende biliyoruz o yüzden nickname yazıpta senin gibi bir soysuzla tartışmaya bile girmek istemem...Yazdıgın cümleleri okuyan bir insan az cok zeka seviyeni tahmin edebilir.. ;) Kim olduğumu göreceksin merak etme bakalım o zaman bu kadar cesaretli oalbilcekmisin ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön