BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD
Re: BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD
büyü bozma şart değil savasşcılar diyelimi zihin tuttu bize teska başını döndürünce zihin hiç bi boka yaramıor + zihin tutsa bile kesemyen savasşılar var büyücü kesme şansı savasşıların 100 de 20
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma ama ben büyücüyü 3 vuruda yatrıyorum üstümde 4 max var gerisi elemet çokda kolay oluyor
<)
Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.

Kulaklar Duyduklarına, Gözler Gördüklerine İnanırlar!
haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda var

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
selek95 yazdı:haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda varAyrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:
ADAMIN DEDİĞİ TAKTİKLE KESİCEKSEN ZORİDİĞİL İMKANSIZ :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
imkansız değil büyücü acemiyse kesersin :mrgreen: :mrgreen:goksenin yazdı:selek95 yazdı:haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda varAyrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:
ADAMIN DEDİĞİ TAKTİKLE KESİCEKSEN ZORİDİĞİL İMKANSIZ :mrgreen:

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Kesemez 
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Yazık artık savaşçıları oynamakda zorlaştı bu çocuk ne oynayacak.
. Ayrıca yeni gelen güncellemelerle aklı başında bir büyücü defansif savaşçı asla kesemez. Anca ofansif savaşçı zihin atarsa keser
.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
15 depar
15 ofansif
15 ağır
15 sert
15 sarsılmaz
15 durdurma
8 dikkat
BU YETENEKLERLE HER TÜRLÜ BÜYÜCÜYÜ KESERİM FULL BİLGE+CEVO LU EJDERLİ BİR BÜYÜCÜYÜ (Burasıqistanbul) VS'DE
5-0 3-1 3-0 YENDİM VS ATMAK İSTEYEN VARSA OYUNDA BENİ BULABİLİR!
15 ofansif
15 ağır
15 sert
15 sarsılmaz
15 durdurma
8 dikkat
BU YETENEKLERLE HER TÜRLÜ BÜYÜCÜYÜ KESERİM FULL BİLGE+CEVO LU EJDERLİ BİR BÜYÜCÜYÜ (Burasıqistanbul) VS'DE
5-0 3-1 3-0 YENDİM VS ATMAK İSTEYEN VARSA OYUNDA BENİ BULABİLİR!