BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
keskin18
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Re: BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD

Mesaj gönderen keskin18 »

büyü bozma şart değil savasşcılar diyelimi zihin tuttu bize teska başını döndürünce zihin hiç bi boka yaramıor + zihin tutsa bile kesemyen savasşılar var büyücü kesme şansı savasşıların 100 de 20
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

Kusura bakma ama ben büyücüyü 3 vuruda yatrıyorum üstümde 4 max var gerisi elemet çokda kolay oluyor
<)
Kullanıcı avatarı
KabusxRay
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KabusxRay »

Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
ResimResim

Resim
Kulaklar Duyduklarına, Gözler Gördüklerine İnanırlar!
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

zihin atmasa yinede keser ve bunu konu eskidi
<)
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selek95 »

KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda var ;) Ayrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen goksenin »

selek95 yazdı:
KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda var ;) Ayrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:

ADAMIN DEDİĞİ TAKTİKLE KESİCEKSEN ZORİDİĞİL İMKANSIZ :mrgreen:
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selek95 »

goksenin yazdı:
selek95 yazdı:

ADAMIN DEDİĞİ TAKTİKLE KESİCEKSEN ZORİDİĞİL İMKANSIZ :mrgreen:
imkansız değil büyücü acemiyse kesersin :mrgreen: :mrgreen:
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
Konsantrasyon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Konsantrasyon »

Kesemez :D
  • Büyücünün Zırhı Beynidir

KonSanTrasYoN

TeaMPicH

TeaMPıcH

PaSiFiK

TeaMStyLe

Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen melodrama44 »

Yazık artık savaşçıları oynamakda zorlaştı bu çocuk ne oynayacak. :D . Ayrıca yeni gelen güncellemelerle aklı başında bir büyücü defansif savaşçı asla kesemez. Anca ofansif savaşçı zihin atarsa keser ;).
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Firelife »

15 depar
15 ofansif
15 ağır
15 sert
15 sarsılmaz
15 durdurma
8 dikkat

BU YETENEKLERLE HER TÜRLÜ BÜYÜCÜYÜ KESERİM FULL BİLGE+CEVO LU EJDERLİ BİR BÜYÜCÜYÜ (Burasıqistanbul) VS'DE
5-0 3-1 3-0 YENDİM VS ATMAK İSTEYEN VARSA OYUNDA BENİ BULABİLİR!

“Büyücü” sayfasına dön