Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
Re: Tüm Sunucuların En İyi Şifacıları
fark yapmaz sancakda alırız sorun olmaz ama bnde sancak almazsak daha iyi olur oturmak yok iksirde yok o zaman kafa kafaya mücadele olur oturursak kimse ölmez
...
la o saatte kadim var :? saat 6 dan sonra hep kadime gidiom biliosunuz daha erken yapsak
...
ula davut bi benim buyuye kesmedin su kadimi yaw 
Sancaktan
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
yNçRxGaZaBııNeFeR (49) (Savaşçı)(LODOS)
GaZaBıııNeFeR (49) (Şifacı)(LODOS)
Gazabınefer (Büyücü)(Arz)
Bu kadar mağrur olman gözlerimi yaşarttıikvm yazdı:saolasın ama bn kendimi daha çoook yetersiz görüorum daha handana çıkıp kesmeyi deneyemedimxxxyusufxxx yazdı:sana ekliyeceğim 1 şey daha var davut bazıları iyi oldugunda havalanır..Fakat sende komplexsin 1tanesi bile yok..Tebrik ediyorum davut seni.Yaptıgın Basarılarda cok ayrıikvm yazdı:saol yusuf çoğu şifaya söylediğim gibi şifacı mantık ister mantıklı davranan her şifacı kazanır![]()
iflisi tek kesemedim solucanı kesemedim yada dişi bunlar imkansız olsada başarmanın bir yolu olmalı iksirlede olsa başarmalıyım bunları yapamadıkdan sonra bn sunucunun en iyi şifacısı deilim öyle göremem bn kendimi
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
la bu aralar tembelliğim üstümde oyuna girmek yerine gidip denize giriom :lol: :lol:
...
Bizim sunucuda Cmpunkxxşifa var full ibni sina bide en azından yaşı küçük değil mantıklı davranıyor..
Hardoctor Etolflord (Bööyleydi Sanırım) konfucyus
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tılsım..
1- Amisosxxpitbull
2- Kykteamşifaye
3- Yettimgayri