Memet var bide memet
Scary.
İKV Anılarınız.
- Axiomplace
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Anılarınız.
2006 nın aralık ayında başladım 25 level sınırı vardı çok seyrek girerdim 9 level olabilmiştim sonra 2007 nisanda 29 level cıkmıstı char sıfırlandı diye baya üzülmüştüm ancak devam edip her sınıftan 29 yapmıştım
unutamadıgım anım: 29 level sınırı varken bi adam bana 2 krip 4 apa vermişti o zamanlar baya değerliydi 29 sınırında oyniyanlar zaten bilir
komik olan anım: meteorda cevriye kesiyorduk canı %1 di sadece ilk vuranla 20 level bi adam kalmıştı 20 level orda napar hiç bilmiyorum ilk vuran arkadaş savaşçıydı bi sert atıp sarsılmaz açmıştı %0 kalmıstı canı (%1 ken vurmustuk biraz) sonra 20 level arkadaş nası olduysa sarsılmaz bitmeden kesti cevriyeyi hızarla kritik atmıştı sanırım ona gülerim
tanıdıgım insanlar bana birşey katmadı fazla sadece yakın arkadaşlıklarımız oldu 1.5 senedir oynamıyorum ancak arkadaşlarımla halen konuşuyorum
yapmak istedigim ise tekrar 29-39 zamanı gibi bir ortam olması ve oyuna geri dönmek
unutamadıgım anım: 29 level sınırı varken bi adam bana 2 krip 4 apa vermişti o zamanlar baya değerliydi 29 sınırında oyniyanlar zaten bilir
komik olan anım: meteorda cevriye kesiyorduk canı %1 di sadece ilk vuranla 20 level bi adam kalmıştı 20 level orda napar hiç bilmiyorum ilk vuran arkadaş savaşçıydı bi sert atıp sarsılmaz açmıştı %0 kalmıstı canı (%1 ken vurmustuk biraz) sonra 20 level arkadaş nası olduysa sarsılmaz bitmeden kesti cevriyeyi hızarla kritik atmıştı sanırım ona gülerim
tanıdıgım insanlar bana birşey katmadı fazla sadece yakın arkadaşlıklarımız oldu 1.5 senedir oynamıyorum ancak arkadaşlarımla halen konuşuyorum
yapmak istedigim ise tekrar 29-39 zamanı gibi bir ortam olması ve oyuna geri dönmek
- BoreasHFA
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: The Lost World
Tüm cemaati saymışsın mübarekAxiomplace yazdı:Oyuna Nasıl başladınız ?
-2008 de lise 1. sınıftayken sürekli okuldan kaçıp eniştemin cafesine giderdim. pc ye bile oturmaazdım öyle dururdum oynayanların başında. Sonra 30 pcde 15 ıkv 15 de knight oynayan vardı hepsine söverdim ne anlıyonuz bu oyundan böyle diye.Sonra murat diye bi arkadaşım ben wc gidecem şu çarın başında dur iki dakka soymasınlar dedi 28 lw bi savaşçı adı Turanaydı galibadurdum bi kaç fare kestim eminönünde. sonra meteor girişin oraya giderken toplu halde lokman madeninin olduğu yerde KURTREİS i gördüm. Ecel vardı elinde abi baya bi güzel gözüktü gözüme. sordum bu nedir felan diye ecel getiren dediler çok zor üretiliyor ömrün yetmez felan. dedim ben bu oyuuna başlarım bunu da üretirim dedim.
oyun a başlamam sebebim o eceldir. halada aşığım ona
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
-İlhanla kadime giderken o suya girip kesebilmek için 50 kişinin aynı anda abdest aldığıyaklaşık 3 sene önce felandı.
birde çara girdikçe duygulanıyorum (xJUNII) emektarım ilk çarım hala onu kullanıyorum ilk başladığım zamanı hatırlıyorum.
Komik olan anılarınız ?
-İbo ilhan deniz felan bi gün cafede oturduk junon kesiyoruz. Junonu keserken deniz arkadaşımız(şimdi burda yazmıyım konu kapanır felan) o şahsiyet gelmiş junonun yanında duruyor ona da elektrik hasarı işliyor. küçücük cafe de bağırıyorum buna İŞLİOOO İŞŞŞŞŞŞLİYOOOO diye. arkadaş ultra zeki olduğu için biraz erken anladı junon o zamanlar 50 canda geri gitti. İbo ve ilhanın ağzına takıldı bu olay hala ceremesini çekiyorum . Adımı telefonuna işliyo diye kaydetti ine.
Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?
-İlk başta İlhan (Kafcı)
en eskilerden saymaya başlıyorum.
Devrim. Emre (Efkar),Serdar abi (Serdarbey) , SALİM ABİ KRAL(Çatlıxbaşkan), mücahit, Adnan abi, Adem abi, Yasin abi (Yeniçerixiksirci), Durmuş abi ve onun babası
, seradr abi (Alpar) Hüseyin (Kılıç), Yasin (Mafrittürk), İbo (Kuralsızxreis, Töre) Deniz (çarını bilmiyom sürekli parayla alırdı hep) eren, Furkan (BirDamlaŞk), Oğuz abi (Thexwanted) bunlar ilk başladığım zamanlar işte 1 sene 2 sene içinde bunlar vardı. Sonra Mügeyle tanıştım (HüzünKovanKuşu) sonra Orçun (Dostumdur! xJUN) , Gökhan [sahte furkan] (ARON, ARES), FAtih Dedetaş, Berkay (üç serisi
) bu arada kuzenim mustafayı da oyuna başlattım ben. onun ortağı soner vardı bunlar küstürdü sonerle arkadaş oldum. Sonra yine kuzenim ahmet diye biriyle arkadaş oldu onuda ben aldım
bunlar alt yapıdan gelme bana
ikiside candır. Hakan (BLacKSEAwoLF) Savaş ( BaŞŞiFa) Hürkan, Ferdi abi (aSSkInSSeLaSSı) EFE (İsyankarefe) İBOOOOO ( HuNxMaMi eski çarı. ibodan izinli soydum onu
) Nazan abla(Fernazzz) RONİYAMIN var fuarda tanıştım. Hasan var 2 kilometre boyunda. şeyma var ibonun ablası. ve daha bi sürü şimdi hatırlayamadım hepsini...
ve yapmak istedikleriniz neler ?
- Ecel üretmekti amacım. ona ulaştım . çarımı dizmekti onuda başardım sadece hidra ceketim eksik onuda üretecem. kendime ait loncamla 6 kişilik süper bi grup olup sunucudaki bütün bossları kesmekti (Mor fare dahil) bunuda başardım. Şu andaki amacım Of 3 üretmek ve yenilmez olmak. daha sonra oyunu bırakacağım![]()
Konuyu açan herkese teşekkürler![]()
Tılsım'dan selamlar. IMECAZMİRAI , xJUNII
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimse
şuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimse
şuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Oyuna mahaledeki arkdsalırımın sürekli oynamasıyla başladım tek krakter üstüne yoğunlaştım Barbaros adlı savasçım vardı lodostum başta 39 lwl ler gelince başta magnezyum dış ve conk karısış set dizmiştim fakat herkes direncleri elek ve ateşe verdikleri için o seti değişmeye karar verip gül dikeni set düzdüm ve oldukca iyiyiydim 49 lwl gelemeye yakın cafede girdiğimden krakteri caldırdım ve bıraktım bir süre.
49 lwl gelince Barbarosxhızır diye bir büyücü actım kadim hidra kesmek icin bütün klan seferber olurdu
neyseki meran sunucusunda ejder üretenler arasında ilk 10 daydım. Sonra neclus seti ve kıyamet seti düzmüştüm. meran sunucuda Kholpashalıx loncasından birine büyümü verip sadece ejderli büyü ve ecelli savascı aldım onlara setleri düzdüm sonra oyunun derslerime engel olduğunu fark edince ara verdim gecen yıl ziraat müh. kazanmam la birlikte basladım tekrardan sanırım 1,5 yıl oldu baslıyalı yinede bazı eski dostların beni hatırlamasıyla oldukca güzel bir lonca ile devam ediyorum oyuna..
49 lwl gelince Barbarosxhızır diye bir büyücü actım kadim hidra kesmek icin bütün klan seferber olurdu

- BoreasHFA
- İskele Babası
Zenginlik bu olsa gerekPRIAPOS yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimseşuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
- BoreasHFA
- İskele Babası
BoreasHFA yazdı:Merhaba Arkadaşlar.
Forumda biraz rahatlama ve kafa dağıtma amaçlı bu konu açılmıştır.
İKV çok uzun süredir oynayan arkadaşlarımız mevcut . Oyun içerisinde yaşadığınız olaylardan bahsedelim biraz.![]()
Oyuna Nasıl başladınız ?
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Komik olan anılarınız ?
Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?
ve yapmak istedikleriniz neler ?
Bu şıklar altında konuşalım
İlk olarak ben başlayayım .
Sene 2006 seneni o zaman internet kafelerde online oyunların yaygınlığı mevcuttu . Bir arkadaşım İKV oynuyordu oyun yapısı hoşuma gitmişti en çok ta TÜRK yapımı olmasına hayran kalmıştım ve oynamaya başladım.
Bu süre zarfı içerisinde çok kandırıldımkaç defa çar çaldırdım ama yılmadan devam ettim oyunun bana kattığı değerler çok oldu ilk defa sanal alem içerisinden arkadaşlıklar kurmaya başlamıştım . Açıkçası en çokta şunu öğretti bu oyun bana... Herkes iyi gibi görüne bilir ama kimsenin içini bilemezsin
Söz sizde Arkadaşlar ,
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
Malesef kardeşim zenginlik değil sadece bir anlık heves , oto yıkamada çalişıyorum , kira , su , elektirik , gaz + ve aylık 1 milyar para ödüyorum (: gece gündüz çalışarak oluyo bunlardaBoreasHFA yazdı:Zenginlik bu olsa gerekPRIAPOS yazdı:Öncelikle merhaba arkadaşlar. Herkesin yazdıklarını okudum bende yazayım dedim. Yılı tam hatırlamıyorum oyun 29 leveldi, dayım bu oyuna başlamıştı , ismi elaprens'di , neyse dayımla aynı evde yaşadığımız için sürekli yanındaydım hep izlerdim , ve artık oyun hoşuma gitmiş dayımla bana bi çar açmıştık bjkumut diye , daha sonra dayımın yardımıyla o görev bu görev derken 29 oldum ve 39 geldi dayım ile sıra sıra çarlarımızı kastık ikimızde 39 olmuştuk oyuna girmek için can atıyorduk 49 level gelmesine yakın dayım oyunu bıraktı oyunun eski tadı kalmadı sende bırak demişti , ah be dayım çok haklıydı keşke onu dinleseydim , neyse 49 geldi ve ben 45 oldum , çarımla yeraltında gezerken biriyle tanıştık o benim çara girdi ben onun çara sonra benım çar çalındı , ben oyunu yaklaşık 1 ay oynamadım sonra dayanamayıp , hırcınxcaddy diye büyü açtım , onu kastim çok dostum oldu ama hep sırtımdan vuruldum , playstoreden 42 tane 5500 çektim toplamda 6 milyar borç oldu şuan 4 milyar kaldı işte aylık 1 1 ödüyorum , ikv benden kazanıyor demesin o yùzden kimseşuan aLoNeAnqeL Adına çevirdim çarlarımı zaten 1 2 haftada 1 kez gırıyorum . Tekrar diyorum keşke dayımı dinleseydim o zaman bıraksaydım oyuna , keyifli forumlar...
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK