Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
Re: Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
Biri de benim ismimi bulursa sevinirim sancak sunucusu Knqstromrage 

Varmı fuarda bişiler ist de oturuyorum ama hiçbi ikv etkinliğine gitmedim
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Orda herkesin ismi varmı ya benimde varmıdır BLEYD
varsa çekebilirseniz sevinirim...
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
bloodthirsty yazdı:bişey merak ettim neden bu isimleri bu kadar istiyosunuz merak ettim
benim Turna kelimesine karşı takıntım var bu yüzden istemiştim ben, güzel duruyor bir sürü kelimenin içinde (:
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Ankarada yaşadığım için gidemiyorum baya uzak düşüyo , ankarada olursa gelirim 
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- Bleyd
- Cin Avcısı
- Lonca: Vuslatt
Benim adım yokmu bide benim adımı çekebileçek yokmu
orda kenarda köşede biyerlere yazmışlardır
D
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fuarın son gününe yetişebildim.11.30 gibi giriş yaptığımız fuar alanından 15.30 gibi ayrıldık ve gerçekten harika bir fuardı.
Herkesin yaptığı gibi önce panodaki karakter isimlerinden kendi karakterimi buldum.

Fuar alanını defalarca turladım.En çok vakit geçirdiğimiz stant tabi ki yine İKV standıydı.
Klan Savaşı Etkinliğinde kazandığımız ödül ve çektirdiğimiz fotoğrafta bugünün güzel bir anısı oldu.

Game X te emeği geçen herkese teşekkürler.
Seneye tekrar birlikte olmak dileğiyle...
Herkesin yaptığı gibi önce panodaki karakter isimlerinden kendi karakterimi buldum.

Fuar alanını defalarca turladım.En çok vakit geçirdiğimiz stant tabi ki yine İKV standıydı.
Klan Savaşı Etkinliğinde kazandığımız ödül ve çektirdiğimiz fotoğrafta bugünün güzel bir anısı oldu.

Game X te emeği geçen herkese teşekkürler.
Seneye tekrar birlikte olmak dileğiyle...
CHIVALROUS
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
konu basliginda fuarla ilgili düsünceleriniz paylasın demis adam son 2 sayfadır herkes fuara gidenlerden karakter adini
aratma pesinde hersey orti nin bi arkadasın karakter adini bulmasıyla basladı
aratma pesinde hersey orti nin bi arkadasın karakter adini bulmasıyla basladı
Öncelikle katılamayanlar hiç üzülmesinler, çok şey kaçırmadılar...
bugün GameX fuarındaydım ve tam bir hayal kırıklığıyla eve döndüm. diğer oyun standları cıvıl cıvıl , renkli, bol etkinlikliyken İKV standı son derece vasattı. diğer oyun standlarında oyuncu karakterleri kıyafetleri ve makyajlarıyla adeta canlandırılmış, gelen misafirleri hediyelere boğarken, etkinliklerle doldurmuşlarken İkv...
hiç etkinlik yapılmadı değil, yapılan etkinlikler:
- en çok bağırana tişört hediye edilmesi. !
- en çok ıslık çalana tişört. !
- en çok çığlık atana tişört. !
- en çok yükseğe zıplayana tişört. !
- soru cevapla birkaç kez bin akçe.
- çar kasarak en çok ex alana 3. derece tılsım. ( bu etkinlik 2 kez gerçekleştirildi benim bildiğim,randomla seçildi oyuncular
işte böyle.... korkunçtu... hatta bir gence 2 dk içerisinde üzerindeki gömleği soyup tişörtü giymeyi başarırsa tişört vereceği söylendi, genç de orda herkesin içinde üst kısmını çıplak olarak soyundu ve tişörtü giymeyi başardı... tabi oradaki 2-3 bayan da kafasını çeviriyordu o esnada buna bile şahit olduk... bence çok uygunsuz ve nahoştu...
en talihsiz olay ise orada standta bulunan oyunculara playstorenin 20 tl değerindeki kartı dağıtmaları oldu. biz sandık ki 20 tl değerinde akçe alınabilecek bir hediye verildi. meğer o kartları işleyebilmek için playstoreden 50 tl alışveriş yapmak gerekiyormuş. bu da yetmiyor çok kalabalık oyuncu sayısı olan birçok oyunda daha kullanılıyor bu kartlar ve ve ilk 500 kişiye veriliyor sadece. sonuç olarak onların verdiği çok sayıda hediye kartını işlemeye koyduğumuzda gördük ki hepsi geçersiz yazıyor... bu çok çirkin ve talihsiz bir olaydı. onca yolu tepip oralara git ve seninle dalga geçer gibi şeylere maruz kal... bir daha tövbe, günüm ziyan oldu, oyundan soğudum!