Merhaba ; konuyu güzel düşünmüşsün bu Madalyalar ile ilgili bir düzenleme getirilmeli.
O kadar Madalyanın bir işe yaraması gerekiyor.
Fakat kaçırdığın bir nokta var sanırım bizde olanlar Sığınak , Migrat , Çemberli gibi Madalyalar diye ayrılmıyor.
Bunun gelmesi ile tekrar mı grup bölgelerine girmemiz gerekiyor.
İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Re: İşte Madalyaların Evrimi...! Çalışma...
Arkadaşımız bu konuya değinmiş.KaraXHayalet yazdı:Hiç yaparmı böyle bir şey bu kardeşler bir kere böyle bir sistem gelirse şans artırıcı satışları farkedilir derecede düşer ve buda yönetimin işine gelmez aslında bende bu işten kar etmesem bende getirmezdim adamlar bir yede haklı :lol:
Bknz : Oyun kurucularıda diyecek ki ee bunu yaptık artık arttırıcılar kim alacak zaten Devlette bize bagmiyy
Onlarda yine arttırıcı satarlar %60 düşme olasılığı. Bazen 2 tane madalya düşer gibi vs vs...

- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
:arrow: Mantıklı olabilir.xxusxx yazdı:onun yerine bu madalayalar bize unvanlar kazandırabilir bu sayede en azından bir anlamı olur en yüksek unvana sahip oyuncular mesala naylon kp kasmadan maraşellik rütbesi gelmek gibi zor gelinibilecek bir unvana sahip oyuncular için sistem tarafından yönetici duyurusu gibi xxusxx adlı kahraman nefer oyunda gibi bir yazı yazılır her yıl sıfırlanır yada öye bişeyler işte :arrow:boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Nedir yani aklınız alıyormu madalya verip item vs. almak? Hayır birşey önerirken az biraz ucundan biryerinden açıklaması olabilecek birşey söylersiniz. Oyun dünyasına sunulmuş her şeyden yararlanmak istiyorsunuz, sonuna kadar. Belki yeri gelecek bir işlevi olacak belki de sadece hikayeye uygunluk amacıyla verilmiş bir materyal olarak kalacak, buna itirazınız nedendir; bu katlanılmaz birşey mi? Hikayeye göre madalyalar kişiye üstün başarısından dolayı veriliyor, bunu verip yerine item alınması önerisini sunan arkadaşa iki kez şaşırdım. (Fırsatçılıkta son nokta, bu artık öneri sınıfına girecek birşey değil.)
Kısacası, ne yapacağınızı şaşırdınız..
Reel hayattada bakılacak olursa bir Kore gazisine madalyanı ver sana kat yat verelim deseler vereceğini zannetmiyorum,çünkü canı pahasına kazanılmış bir madalyadır;Sonuç olarak Oyunun hikaye örgüsüne göre de madalya verip item,şaheser,iksir vs. almak çok saçma.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Bu daha mantıklı bir düşüce olmuş mesela, yontulup/düzenlenip benzeri bir amaçla uygulamaya konulması açısından mantıken bir sorun yok. Yine de, bu da yöneticilerce pratikte uygulanılabilirliği sıfır olan bir başka öneri (ama bu konuda onlara hak veriyorum)..marasaldadas yazdı::arrow: Mantıklı olabilir.xxusxx yazdı:onun yerine bu madalayalar bize unvanlar kazandırabilir bu sayede en azından bir anlamı olur en yüksek unvana sahip oyuncular mesala naylon kp kasmadan maraşellik rütbesi gelmek gibi zor gelinibilecek bir unvana sahip oyuncular için sistem tarafından yönetici duyurusu gibi xxusxx adlı kahraman nefer oyunda gibi bir yazı yazılır her yıl sıfırlanır yada öye bişeyler işte :arrow:boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Nedir yani aklınız alıyormu madalya verip item vs. almak? Hayır birşey önerirken az biraz ucundan biryerinden açıklaması olabilecek birşey söylersiniz. Oyun dünyasına sunulmuş her şeyden yararlanmak istiyorsunuz, sonuna kadar. Belki yeri gelecek bir işlevi olacak belki de sadece hikayeye uygunluk amacıyla verilmiş bir materyal olarak kalacak, buna itirazınız nedendir; bu katlanılmaz birşey mi? Hikayeye göre madalyalar kişiye üstün başarısından dolayı veriliyor, bunu verip yerine item alınması önerisini sunan arkadaşa iki kez şaşırdım. (Fırsatçılıkta son nokta, bu artık öneri sınıfına girecek birşey değil.)
Reel hayattada bakılacak olursa bir Kore gazisine madalyanı ver sana kat yat verelim deseler vereceğini zannetmiyorum,çünkü canı pahasına kazanılmış bir madalyadır;Sonuç olarak Oyunun hikaye örgüsüne göre de madalya verip item,şaheser,iksir vs. almak çok saçma.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- sero123
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: '-DOYLAİON-'
DÜŞÜNCEN GÜZEL TEBRİK EDERİM GÜZEL ÇALIŞMA YANLIZ MADALYA MİSAL KIYAMET ELDİVEN 175 MADALYA DEĞİLDE 300 400 MADALYA CİVARI OLSA İYİ OLUR ŞİMDİ BİRİSNE DEKİ MADALYALARINI GÖSTER ADAM SANA 1O BİN TANE GÖSTERİR
.
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
/color] FouRLeaFCLooVeR , FouRLeaFCLoVeR
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller
EminÖNü SUNUCUSU
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Selam, Hengames;
Fikir ve önerin gerçekten çok güzel.Madalyaların ticarete dökülmesi lazım, Şef yaratıklardan düşen materyaller (Hidrojen, Niobyum vs .. ) gibi Madalyalarında ticarette kullanılması oyuncular ve ticaret açısından yararlı olabilir.
Fikir ve önerin gerçekten çok güzel.Madalyaların ticarete dökülmesi lazım, Şef yaratıklardan düşen materyaller (Hidrojen, Niobyum vs .. ) gibi Madalyalarında ticarette kullanılması oyuncular ve ticaret açısından yararlı olabilir.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Siz varya siz bu oyunun en tıfıl kişilerisiniz.Reel hayat ile oyunu kıyaslayan mantıgınızı seveyim.Hikaye demişssin hangi hikaye neyin dünyasındasın? Kasaya gitmeden sağ sol klik ile kasa erişimi sağlanıyorsa gerçek hayatta olmamasına ragmen günümüze hiç hayale bile alınmayacak ki, oyunun hikayesine uyduralım, ışınlanma olmasına ragmen neyin kafasındasın neyin dünyasındasın? Kore gazisi ile oyundaki kenanı kesmekle alınan madalyayı kıyaslayan kafayı s.eveyim. Siz harbiden çoluk çocuksunuz sadece muhalefetsiniz.boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Bu kadar insan olumlu bakmış senin dediğine bak yok mantığına uymuyormuş yok oyuna uyarlayamıyormuş. Sizin gibilerine hep kafa tutuyorum mantıkdan bahsediyorsun ama yazdıklarını mantıga uyarlayamıyorsun. Birşey demiyorum.

Farklı görüşler ortaya çıkacağını kabullenebilmen gerekir. Bir kişi çıkıpta diğerlerinin göremediği bir açıdan bakarsa olaya, bu; birileri tarafından, hele hele konu sahibi tarafından azarlansın diye hiç değildir.
Senin için madalya verip karşılığında item alma mevzusu, ne kılıf uydurulup hazırlanmış olursa olsun -ki yeter ki olsun- gerisi önemli değil raddine kadar gelmiş, bense sırf bu yüzden sana bunun kasa erişimleri ile karşılaştırılabilecek birşey olmadığını anlatmaya çalışmayacağım. Dikkate alınacak olsa item için oyun dünyasını alt-üst edecek fikirlerinle sana iyi şanslar ne diyelim..
Senin için madalya verip karşılığında item alma mevzusu, ne kılıf uydurulup hazırlanmış olursa olsun -ki yeter ki olsun- gerisi önemli değil raddine kadar gelmiş, bense sırf bu yüzden sana bunun kasa erişimleri ile karşılaştırılabilecek birşey olmadığını anlatmaya çalışmayacağım. Dikkate alınacak olsa item için oyun dünyasını alt-üst edecek fikirlerinle sana iyi şanslar ne diyelim..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Southwest Wind Guard
İtemsizlikten Kafayı yemek üzere olan cahil cühela Kişi.Silkelen kendine gel eleştiriyi kabullenemiyorsan konu açma.İstediğini yaz sana benden daha cevap gelmeyecek;Cahil kişilere en sert cevabım suskunluğumdur.....Hengames yazdı:Siz varya siz bu oyunun en tıfıl kişilerisiniz.Reel hayat ile oyunu kıyaslayan mantıgınızı seveyim.Hikaye demişssin hangi hikaye neyin dünyasındasın? Kasaya gitmeden sağ sol klik ile kasa erişimi sağlanıyorsa gerçek hayatta olmamasına ragmen günümüze hiç hayale bile alınmayacak ki, oyunun hikayesine uyduralım, ışınlanma olmasına ragmen neyin kafasındasın neyin dünyasındasın? Kore gazisi ile oyundaki kenanı kesmekle alınan madalyayı kıyaslayan kafayı s.eveyim. Siz harbiden çoluk çocuksunuz sadece muhalefetsiniz.boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.
Bu kadar insan olumlu bakmış senin dediğine bak yok mantığına uymuyormuş yok oyuna uyarlayamıyormuş. Sizin gibilerine hep kafa tutuyorum mantıkdan bahsediyorsun ama yazdıklarını mantıga uyarlayamıyorsun. Birşey demiyorum.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ultimatom
La laf cambazlığı yaparak öne geçecegini mi sanıyorsun.Cahil cühedamış.Oğlum sizin gibi gericilerini ilkkez görüyorum.İtemsizlikten kafayı yemek mı? La ben hiç ç.t ye girmedimdki cehalet kokan kardeşim.Muhalefet et sonrada mevlana kesıl karşımıza yok suskunluğum asaletimdendir ayakları...Bide efendiyim ayaklarına yatıyorsun.Adam değilsin ama madem bi söz ettin susuyorum dedin hadi bakalım devamını getirde adam sansınlar bari kardeş.boomerang yazdı:İtemsizlikten Kafayı yemek üzere olan cahil cühela Kişi.Silkelen kendine gel eleştiriyi kabullenemiyorsan konu açma.İstediğini yaz sana benden daha cevap gelmeyecek;Cahil kişilere en sert cevabım suskunluğumdur.....Hengames yazdı:Siz varya siz bu oyunun en tıfıl kişilerisiniz.Reel hayat ile oyunu kıyaslayan mantıgınızı seveyim.Hikaye demişssin hangi hikaye neyin dünyasındasın? Kasaya gitmeden sağ sol klik ile kasa erişimi sağlanıyorsa gerçek hayatta olmamasına ragmen günümüze hiç hayale bile alınmayacak ki, oyunun hikayesine uyduralım, ışınlanma olmasına ragmen neyin kafasındasın neyin dünyasındasın? Kore gazisi ile oyundaki kenanı kesmekle alınan madalyayı kıyaslayan kafayı s.eveyim. Siz harbiden çoluk çocuksunuz sadece muhalefetsiniz.boomerang yazdı:Kasasında yüzlerce madalya olmasına rağmen (böyle bişey olsa en çok benim işime gelir;)) çoğu şaheseri eksik biri olarak Berke'nin yorumuna katılıyorum.ysrough yazdı:Herkesin birşey üstünden kendi çıkarını sağlamaya çalıştığı günlerdeyiz, evet. Ancak ne oyun hikayesiyle alakası olabilecek ne de mantık çerçevelerine sığdırılabilecek bir öneri bu, yani birşey önerirken 'şundan şu yapılsa' yerine olabilmesine ihtimal vereceğiniz şeylerden dem vursanız çok daha iyi.