Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SaNCaKTaRII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)

Mesaj gönderen SaNCaKTaRII »

Merhabalar

Öncelikle sebebimsensin sen ne salak bir ergensin. Orada yazılmış olan "başınıza çok büyük bir bela aldınız" cümlesi olaya bir espiri ve şaka katmak amaçlı yazılmıştır. Tabi senin gibi veletlerin ağzı süt kokan çocukların bunu anlamayacağını düşünemedimiz için kusura bakma. Klavyeden öyle artislenmek kolay olsa gerek. Bir gün yolun İstanbula düşerse yanıma uğra çayımı kahvemi iç...
Kullanıcı avatarı
NightKiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nefer

Mesaj gönderen NightKiss »

Başınıza Çok büyük bela aldınız bende varım listede :!: :evil: :lol:
Kullanıcı avatarı
Acihayat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Acihayat »

Babannesine küfür eden adam gelmiş burda millete adamlık dersi veriyo helal .
KoaH
Semerşah
Acıhayat

Koah bir hastalıktır vücuda ağır ağır yayılır .
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

BeyLer kasmayın kendinizi bu kadar...zaten EXP geLmiyor hepimiz 49 LvL iz :) :) :)
***cCc***
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

SaNCaKTaRII yazdı:MesuT'u elediniz başınıza çok büyük bir bela aldınız...
Zifan senden beklemezdik bunu pampa...

Selam SaNCaKTaRII ,
Sizden gelecek bela başımız gözümüz üzerine,bizde sizleri seviyoruz :) MesuT'un elenme sebebi kendisine savaşçı
karşılaşmalarında açıklanmıştır.Savaşçı karşılaşmasının ilk turu sonlandığında,şifacısının sırası geldiğini söyleyerek
karakterlerinin aynı hesapta bulunduğunu belirtti,fakat takdir edersiniz ki başlamış olan bir karşılaşma yarıda kesilerek
aynı oyuncunun diğer bir karşılaşmaya katılmasını beklemek durumu kurallarda da belirtildiği üzere söz konusu dahi olamaz
kurallar der ki;Karşılaşma sırasında sunucuda belirtilen karakter ile bulunmayan kişi mağlup sayılarak elenir
bu kuralı esneterek sizin karşılaşmalarınızın sonlanmasını beklemek tamamiyle kişiye özel bir uygulama olacaktır ki
yine kurallar gereği söz konusu değildir iyi eğlenceler dileriz.
SaNCaKTaRIII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SaNCaKTaRIII »

SaNCaKTaRII yazdı:Merhabalar

Öncelikle sebebimsensin sen ne salak bir ergensin. Orada yazılmış olan "başınıza çok büyük bir bela aldınız" cümlesi olaya bir espiri ve şaka katmak amaçlı yazılmıştır. Tabi senin gibi veletlerin ağzı süt kokan çocukların bunu anlamayacağını düşünemedimiz için kusura bakma. Klavyeden öyle artislenmek kolay olsa gerek. Bir gün yolun İstanbula düşerse yanıma uğra çayımı kahvemi iç...
ulen erkek benim ağzım süt kokuyo ben neyle kahve içecem sende bi beyin yokki önce süt kokuyo ağzın dersin sonra çaydan bahsedersin ula o istanbula gelirim korkundan kapının önüne çıkamazsın burdan adamlık yaparsın. senin gibi çevresinden tepki gören sıpalar burda kendini reis sanıyo. kendini bişey sanma aslanım karşında kim olduğu bilmeden yorum yapma esek sıpası seni
Acihayat yazdı:Babannesine küfür eden adam gelmiş burda millete adamlık dersi veriyo helal .
sen kimsin la bunların avukatımısın her davaya kafanı sokuyon esek ?

Selam SaNCaKTaRII ,
Sizden gelecek bela başımız gözümüz üzerine,bizde sizleri seviyoruz :) MesuT'un elenme sebebi kendisine savaşçı
karşılaşmalarında açıklanmıştır.Savaşçı karşılaşmasının ilk turu sonlandığında,şifacısının sırası geldiğini söyleyerek
karakterlerinin aynı hesapta bulunduğunu belirtti,fakat takdir edersiniz ki başlamış olan bir karşılaşma yarıda kesilerek
aynı oyuncunun diğer bir karşılaşmaya katılmasını beklemek durumu kurallarda da belirtildiği üzere söz konusu dahi olamaz
kurallar der ki;Karşılaşma sırasında sunucuda belirtilen karakter ile bulunmayan kişi mağlup sayılarak elenir
bu kuralı esneterek sizin karşılaşmalarınızın sonlanmasını beklemek tamamiyle kişiye özel bir uygulama olacaktır ki
yine kurallar gereği söz konusu değildir iyi eğlenceler dileriz.
[/quote]

gerekli açıklamayı zifan arkadaşımız yapmış zaten acınız varsa gel ben sana ws atam desteğe mail atalım sen geç benim yerime esek sıpası :D hiç güleceğim yoktu iyi güldürdünüz beni :D her biriniz türkiyede fazlalık 1 kişilik nüfus harcıyonuz ..
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

SaNCaKTaRII yazdı:Merhabalar

Benim yolum düşse gelsem banada çay ısmarlarmısın :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted:
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
Estellixeymen
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Estellixeymen »

Mesutun savaşçısı elendiyse ben mi katılıyorum çeyrek finale? Ben mesutla karşılaşmıştım.
XxOttomanARMYxX
OttomanARMY
xOttomanARMYx
xOttomanARMYYx

Resim

Eymen TALAY
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Estellixeymen yazdı:Mesutun savaşçısı elendiyse ben mi katılıyorum çeyrek finale? Ben mesutla karşılaşmıştım.
Merhaba Estellixeymen,
Bahsi geçen mesOUT 'un elenen Büyücü karakteri MesuT'tur.Fikstürde herhangi bir değişiklik yoktur.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

aynı durum şuan benimde başıma gelecek gibi iki karakterim aynı sırada
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön