Merhabalar
Öncelikle sebebimsensin sen ne salak bir ergensin. Orada yazılmış olan "başınıza çok büyük bir bela aldınız" cümlesi olaya bir espiri ve şaka katmak amaçlı yazılmıştır. Tabi senin gibi veletlerin ağzı süt kokan çocukların bunu anlamayacağını düşünemedimiz için kusura bakma. Klavyeden öyle artislenmek kolay olsa gerek. Bir gün yolun İstanbula düşerse yanıma uğra çayımı kahvemi iç...
Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
- NightKiss
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Nefer
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)
Başınıza Çok büyük bela aldınız bende varım listede :!: :evil: :lol:
- Acihayat
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Life And Death
Babannesine küfür eden adam gelmiş burda millete adamlık dersi veriyo helal .
KoaH
Semerşah
Acıhayat
Koah bir hastalıktır vücuda ağır ağır yayılır .
Semerşah
Acıhayat
Koah bir hastalıktır vücuda ağır ağır yayılır .
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
BeyLer kasmayın kendinizi bu kadar...zaten EXP geLmiyor hepimiz 49 LvL iz
***cCc***
SaNCaKTaRII yazdı:MesuT'u elediniz başınıza çok büyük bir bela aldınız...
Zifan senden beklemezdik bunu pampa...
Selam SaNCaKTaRII ,
Sizden gelecek bela başımız gözümüz üzerine,bizde sizleri seviyoruz
karşılaşmalarında açıklanmıştır.Savaşçı karşılaşmasının ilk turu sonlandığında,şifacısının sırası geldiğini söyleyerek
karakterlerinin aynı hesapta bulunduğunu belirtti,fakat takdir edersiniz ki başlamış olan bir karşılaşma yarıda kesilerek
aynı oyuncunun diğer bir karşılaşmaya katılmasını beklemek durumu kurallarda da belirtildiği üzere söz konusu dahi olamaz
kurallar der ki;Karşılaşma sırasında sunucuda belirtilen karakter ile bulunmayan kişi mağlup sayılarak elenir
bu kuralı esneterek sizin karşılaşmalarınızın sonlanmasını beklemek tamamiyle kişiye özel bir uygulama olacaktır ki
yine kurallar gereği söz konusu değildir iyi eğlenceler dileriz.
-
- Acemi Savaşçı
ulen erkek benim ağzım süt kokuyo ben neyle kahve içecem sende bi beyin yokki önce süt kokuyo ağzın dersin sonra çaydan bahsedersin ula o istanbula gelirim korkundan kapının önüne çıkamazsın burdan adamlık yaparsın. senin gibi çevresinden tepki gören sıpalar burda kendini reis sanıyo. kendini bişey sanma aslanım karşında kim olduğu bilmeden yorum yapma esek sıpası seniSaNCaKTaRII yazdı:Merhabalar
Öncelikle sebebimsensin sen ne salak bir ergensin. Orada yazılmış olan "başınıza çok büyük bir bela aldınız" cümlesi olaya bir espiri ve şaka katmak amaçlı yazılmıştır. Tabi senin gibi veletlerin ağzı süt kokan çocukların bunu anlamayacağını düşünemedimiz için kusura bakma. Klavyeden öyle artislenmek kolay olsa gerek. Bir gün yolun İstanbula düşerse yanıma uğra çayımı kahvemi iç...
sen kimsin la bunların avukatımısın her davaya kafanı sokuyon esek ?Acihayat yazdı:Babannesine küfür eden adam gelmiş burda millete adamlık dersi veriyo helal .
Selam SaNCaKTaRII ,
Sizden gelecek bela başımız gözümüz üzerine,bizde sizleri seviyoruz
karşılaşmalarında açıklanmıştır.Savaşçı karşılaşmasının ilk turu sonlandığında,şifacısının sırası geldiğini söyleyerek
karakterlerinin aynı hesapta bulunduğunu belirtti,fakat takdir edersiniz ki başlamış olan bir karşılaşma yarıda kesilerek
aynı oyuncunun diğer bir karşılaşmaya katılmasını beklemek durumu kurallarda da belirtildiği üzere söz konusu dahi olamaz
kurallar der ki;Karşılaşma sırasında sunucuda belirtilen karakter ile bulunmayan kişi mağlup sayılarak elenir
bu kuralı esneterek sizin karşılaşmalarınızın sonlanmasını beklemek tamamiyle kişiye özel bir uygulama olacaktır ki
yine kurallar gereği söz konusu değildir iyi eğlenceler dileriz. [/quote]
gerekli açıklamayı zifan arkadaşımız yapmış zaten acınız varsa gel ben sana ws atam desteğe mail atalım sen geç benim yerime esek sıpası
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Benim yolum düşse gelsem banada çay ısmarlarmısın :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted:SaNCaKTaRII yazdı:Merhabalar
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- Estellixeymen
- İskele Babası
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Mesutun savaşçısı elendiyse ben mi katılıyorum çeyrek finale? Ben mesutla karşılaşmıştım.
Merhaba Estellixeymen,Estellixeymen yazdı:Mesutun savaşçısı elendiyse ben mi katılıyorum çeyrek finale? Ben mesutla karşılaşmıştım.
Bahsi geçen mesOUT 'un elenen Büyücü karakteri MesuT'tur.Fikstürde herhangi bir değişiklik yoktur.
İyi eğlenceler.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
aynı durum şuan benimde başıma gelecek gibi iki karakterim aynı sırada