Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri!]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Tangriss, Kıyamet Ampfilikatörü ve Birkaç Tavsiye [İçeri

Mesaj gönderen Refresh »

baraka1997 yazdı:
Refresh yazdı:Sonuç olarak :?:
:arrow: Kuklacı Beyazköşk'ten ayrılarak Sivri Ada'ya gitmedi. Eminönü'nün batısına gitti.
Ama nerden gitti yeraltından mı, eminönünden mi, yoksa Arz'ın Çocukları Klanı'nın araştırma yapmak için açtığı Maden Ocaklarından mı? İşte orasını bilemem. ;)
Kuklacı meteoru geçerek batıya doğru ilerledi deniliyor meteorun batısında sivriada girişi var.Ayrıca görevlerinde gösterdiğine göre bu adam sivri adada bulundu oradan ne tarafa gitti bilemem.Herneyse bekleyip görecez.
Ama işin en garip tarafı kuklacının gitmesi.Ortada hiç birşey yokken atolyesine çekiliyor ve gitme kararı alıyor.Bu bana çok ilginç geldi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Refresh yazdı:Herneyse bekleyip görecez.
En güzel ve en mantıklı cevap bu konuda sadece tahminler ve olasılıklar var. :)

NothingMan yazdı:Birde direnç kırıp vursaydın keşke buzla
Birde fizikselde konsantrasyon açsaydım ve birinin kritiğinin üstüne yatsaydım. 20 binden aşağı vurmazdı.

Ama malesef ki burda göstermek istediğim şey buzun kötü olduğu değil, fizikselin iş yaptığı. 8-)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NothingMan »

Benimde anlatmak istediğim slotlarda illa direnç kırılacak ama her 5-7 saniye de kons açamazsin ya?
Yani eğer direnç kırma ile fizikten daha fazla vuruyorsa sıfır setlerimizi çıkaralım kasadan.
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

baraka1997 yazdı:
Refresh yazdı:Herneyse bekleyip görecez.
En güzel ve en mantıklı cevap bu konuda sadece tahminler ve olasılıklar var. :)

NothingMan yazdı:Birde direnç kırıp vursaydın keşke buzla
Birde fizikselde konsantrasyon açsaydım ve birinin kritiğinin üstüne yatsaydım. 20 binden aşağı vurmazdı.

Ama malesef ki burda göstermek istediğim şey buzun kötü olduğu değil, fizikselin iş yaptığı. 8-)
:arrow: Bu beklenmedik alaka ve sohbetler üzerine Kuklacı da bir arayış içine girdi ve bir süre sonra insan hücreleri ve bir kısım muhteviyatı zengin materyal ve çeşitli uygulamalar eşliğinde o sıralarda Eminönü'nde bolca bulunan farelerden güçlü ve dayanıklı bir ırk yapılabileceğini ve bu ırkın yaratıklara karşı savaşta kullanılabilecek sadık birer hizmetkar haline getirilebileceğinden bahsetti ona
Yani aslında fareadamlar dayanıklı bir tür yani zırhlarının yüksek olması lazım.Tabii eminönünde bulunan fareadamların zırhı az.Fakat kuklacının etrafında bulunan fareadamların çok daha güçlü ve dayanıklı olacağını tahmin etmek zor değil.Dolayısıyla zırhlarının yüksek olacağını düşünüyorum.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Refresh yazdı:Kuklacı meteoru geçerek batıya doğru ilerledi deniliyor meteorun batısında sivriada girişi var.Ayrıca görevlerinde gösterdiğine göre bu adam sivri adada bulundu oradan ne tarafa gitti bilemem.
Doğruysa oyunu bırakıyorum. Bu konuya bakan herkes hakkını helal etsin. :roll:
Resim
:arrow:
Resim
Haritanın orjinal konumu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NothingMan yazdı:Benimde anlatmak istediğim slotlarda illa direnç kırılacak ama her 5-7 saniye de kons açamazsin ya?
Yani eğer direnç kırma ile fizikten daha fazla vuruyorsa sıfır setlerimizi çıkaralım kasadan.
Tamam bende aksini söylemedim.
Buz kötü vuruyor demedim dikkat ettiysen. 8-)

Refresh yazdı: :arrow: Bu beklenmedik alaka ve sohbetler üzerine Kuklacı da bir arayış içine girdi ve bir süre sonra insan hücreleri ve bir kısım muhteviyatı zengin materyal ve çeşitli uygulamalar eşliğinde o sıralarda Eminönü'nde bolca bulunan farelerden güçlü ve dayanıklı bir ırk yapılabileceğini ve bu ırkın yaratıklara karşı savaşta kullanılabilecek sadık birer hizmetkar haline getirilebileceğinden bahsetti ona
Yani aslında fareadamlar dayanıklı bir tür yani zırhlarının yüksek olması lazım.Tabii eminönünde bulunan fareadamların zırhı az.Fakat kuklacının etrafında bulunan fareadamların çok daha güçlü ve dayanıklı olacağını tahmin etmek zor değil.Dolayısıyla zırhlarının yüksek olacağını düşünüyorum.
:arrow: +1 Katılma. || Ama dayanıklı demek sadece zırhları yüksek demek değil. Direncleride yüksek olacaktır.
En iyi çözüm Buz için direnc kırma, fiziksel için kritik vuruş.
Ama oyun bize süprizler yapabilir.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

baraka1997 yazdı:
Refresh yazdı:Kuklacı meteoru geçerek batıya doğru ilerledi deniliyor meteorun batısında sivriada girişi var.Ayrıca görevlerinde gösterdiğine göre bu adam sivri adada bulundu oradan ne tarafa gitti bilemem.
Doğruysa oyunu bırakıyorum. Bu konuya bakan herkes hakkını helal etsin. :roll:
Resim
:arrow:
Resim
Haritanın orjinal konumu...

NothingMan yazdı:Benimde anlatmak istediğim slotlarda illa direnç kırılacak ama her 5-7 saniye de kons açamazsin ya?
Tamam bende aksini söylemedim.
Buz kötü vuruyor demedim dikkat ettiysen. 8-)

Refresh yazdı: :arrow: Bu beklenmedik alaka ve sohbetler üzerine Kuklacı da bir arayış içine girdi ve bir süre sonra insan hücreleri ve bir kısım muhteviyatı zengin materyal ve çeşitli uygulamalar eşliğinde o sıralarda Eminönü'nde bolca bulunan farelerden güçlü ve dayanıklı bir ırk yapılabileceğini ve bu ırkın yaratıklara karşı savaşta kullanılabilecek sadık birer hizmetkar haline getirilebileceğinden bahsetti ona
:arrow: +1 Katılma. || Ama dayanıklı demek sadece zırhları yüksek demek değil. Direncleride yüksek olacaktır.
En iyi çözüm Buz için direnc kırma, fiziksel için kritik vuruş.
Ama oyun bize süprizler yapabilir.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Güncel... :arrow: :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Cloutier yazdı:Bence yeni bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK. Artık herkes grup bölgesinden bıktı bunun farkındalar.
Ayrıca yeni lvl de geleceğinden dolayı bireysel olarak girilebilecek bir bölge olacaktır.
Yaratıklarda fare adam olursa büyük hayal kırıklığı olur. Yeni bişeyler getirlemeleri lazım artık.
Çemberlitaştaki Taaruzlar gibi saçma sapan şeyler olmamalı. Gelen bölge için emek harcanmış güzel olmuş diyebilmeliyiz.
Hangi büyünün işe yarayacağına gelince bence fizik tekrar çöp olacak herkes fizik dizdi şimdi yeni set dizdirmek için elektrik üzerine olacağını düşünüyorum.

Haritada 2 bölüm vardı birbirinin simetrik hali. Bunlardan biri mavi biri kırmızıydı. Bildiğiniz gibi Lodos Sancağı kırmızı Arzın Sancağı mavi belki klanlara göre bölgeler olabilir diye düşünüyorum.
Tabi bunlar sadece tahminden ibaret, gelecek güncelleme ile göreceğiz hepsini.
Ben taa 18 Temmuzda demiştim :) ;) Arz Lodos olacak diye :) :o
Bunun için hortlatıyorum konuyu :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

Güzel konu güncel :arrow:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Bana kalırsa Kuklacı yüksek seviyelerde gelecek 79 89 olursa oda :) Nasıl derseniz Gaffar Beyin
Öğretmeni olan bir adam öğrencisi öldükten sonra düşmanının karşısına çıkmaz . Birde Eminönünün en güçlü
büyücüsünden bahsediyoruz. Eğer lvl sınırı veya yeni bir gb gelmezde Kuklacı gelirse çok saçma olur oyunun hikayesi neredeyse biter.Ama Arz ve Lodosa başlığı altında gelirsek Bölge kesin gb olacak kaçarı yok :D Bu sebeple 1+1+1/1+1+1 yada 2+2+2/2+2+2
olur.2+2+2/2+2+2 Olursa kuklacıyı bekliye bilirsiniz çok zorlu bir Boss olacağı kesin :D Bunlar benim fikirlerim :?
Kalfa Eminönü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön