Refresh yazdı:Kuklacı meteoru geçerek batıya doğru ilerledi deniliyor meteorun batısında sivriada girişi var.Ayrıca görevlerinde gösterdiğine göre bu adam sivri adada bulundu oradan ne tarafa gitti bilemem.
Doğruysa oyunu bırakıyorum. Bu konuya bakan herkes hakkını helal etsin. :roll:

:arrow:

Haritanın orjinal konumu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NothingMan yazdı:Benimde anlatmak istediğim slotlarda illa direnç kırılacak ama her 5-7 saniye de kons açamazsin ya?
Yani eğer direnç kırma ile fizikten daha fazla vuruyorsa sıfır setlerimizi çıkaralım kasadan.
Tamam bende aksini söylemedim.
Buz kötü vuruyor demedim dikkat ettiysen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Refresh yazdı: :arrow: Bu beklenmedik alaka ve sohbetler üzerine Kuklacı da bir arayış içine girdi ve bir süre sonra insan hücreleri ve bir kısım muhteviyatı zengin materyal ve çeşitli uygulamalar eşliğinde o sıralarda Eminönü'nde bolca bulunan farelerden güçlü ve dayanıklı bir ırk yapılabileceğini ve bu ırkın yaratıklara karşı savaşta kullanılabilecek sadık birer hizmetkar haline getirilebileceğinden bahsetti ona
Yani aslında fareadamlar dayanıklı bir tür yani zırhlarının yüksek olması lazım.Tabii eminönünde bulunan fareadamların zırhı az.Fakat kuklacının etrafında bulunan fareadamların çok daha güçlü ve dayanıklı olacağını tahmin etmek zor değil.Dolayısıyla zırhlarının yüksek olacağını düşünüyorum.
:arrow: +1 Katılma. || Ama dayanıklı demek sadece zırhları yüksek demek değil. Direncleride yüksek olacaktır.
En iyi çözüm Buz için direnc kırma, fiziksel için kritik vuruş.
Ama oyun bize süprizler yapabilir.