Excellence yazdı:Merhaba arkadaşlar;
Bu konuya destek olan herkese çok teşekkür ederim.Konumun yararlı olması beni sevindirdi.Ancak o kadar yoruma rağmen yetkili şahıslardan bir açıklama gelmemiş.Sizlerin huzurunda ben bir kez daha yetkili şahıslardan bu konuya açıklama yaplarını istiyorum.Hadi tamam lonca sistemi zor ise arkadaş listesi kapasiteside mi zor ! Bankayı 2 bölümlü yaptınız.Alısverislerde rakamlar arasına nokta koydunuz.Bunları yaptıysanız arkadas listeside o kadar zor olmasa gerek.Yetkililere duyurulur !
Yetkili kişilerden yanıt bekliyorsun;
GM yanıt verirse; "İlerleyen zamanlardaki projemiz budur yakın zamanda güncellemeyle gelebilir." yaklaşık olarak.Çünkü devlerle görüşüp buraya bilgi verirler.onlarda en fazla bu kadar
Forum denetmeni ; "Bu kişiler daha hiç bir bilgisi olmadığı için sadece gördüklerini yapabilirler.Konu taşıma, silme, kilitleme başka hiçbir görevleri yoktur cevap verdiği anda onun işi bitmiştir."
DEV; en iyi cevabı oyun kodlayıcıları DEVler verir. ki her konuyada mesaj yazmazlar teknik olarak konuşup taktik olarak çalışırlar:) ki neden cevap vermediği bas baya açık işte: "sizi bir güne bağlayıp o gün geldiğinde yine birçok sorunla karşı karşıya gelmemeniz için." ve eminim ki Lonca ve Miğratlar üzerinde çalışılıyor...