Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !

Mesaj gönderen ikvking »

Excellence yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Bu konuya destek olan herkese çok teşekkür ederim.Konumun yararlı olması beni sevindirdi.Ancak o kadar yoruma rağmen yetkili şahıslardan bir açıklama gelmemiş.Sizlerin huzurunda ben bir kez daha yetkili şahıslardan bu konuya açıklama yaplarını istiyorum.Hadi tamam lonca sistemi zor ise arkadaş listesi kapasiteside mi zor ! Bankayı 2 bölümlü yaptınız.Alısverislerde rakamlar arasına nokta koydunuz.Bunları yaptıysanız arkadas listeside o kadar zor olmasa gerek.Yetkililere duyurulur !

Yetkili kişilerden yanıt bekliyorsun;

GM yanıt verirse; "İlerleyen zamanlardaki projemiz budur yakın zamanda güncellemeyle gelebilir." yaklaşık olarak.Çünkü devlerle görüşüp buraya bilgi verirler.onlarda en fazla bu kadar

Forum denetmeni ; "Bu kişiler daha hiç bir bilgisi olmadığı için sadece gördüklerini yapabilirler.Konu taşıma, silme, kilitleme başka hiçbir görevleri yoktur cevap verdiği anda onun işi bitmiştir."

DEV; en iyi cevabı oyun kodlayıcıları DEVler verir. ki her konuyada mesaj yazmazlar teknik olarak konuşup taktik olarak çalışırlar:) ki neden cevap vermediği bas baya açık işte: "sizi bir güne bağlayıp o gün geldiğinde yine birçok sorunla karşı karşıya gelmemeniz için." ve eminim ki Lonca ve Miğratlar üzerinde çalışılıyor...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

ikvking yazdı:
Excellence yazdı:Merhaba arkadaşlar;

Bu konuya destek olan herkese çok teşekkür ederim.Konumun yararlı olması beni sevindirdi.Ancak o kadar yoruma rağmen yetkili şahıslardan bir açıklama gelmemiş.Sizlerin huzurunda ben bir kez daha yetkili şahıslardan bu konuya açıklama yaplarını istiyorum.Hadi tamam lonca sistemi zor ise arkadaş listesi kapasiteside mi zor ! Bankayı 2 bölümlü yaptınız.Alısverislerde rakamlar arasına nokta koydunuz.Bunları yaptıysanız arkadas listeside o kadar zor olmasa gerek.Yetkililere duyurulur !

Yetkili kişilerden yanıt bekliyorsun;

GM yanıt verirse; "İlerleyen zamanlardaki projemiz budur yakın zamanda güncellemeyle gelebilir." yaklaşık olarak.Çünkü devlerle görüşüp buraya bilgi verirler.onlarda en fazla bu kadar

Forum denetmeni ; "Bu kişiler daha hiç bir bilgisi olmadığı için sadece gördüklerini yapabilirler.Konu taşıma, silme, kilitleme başka hiçbir görevleri yoktur cevap verdiği anda onun işi bitmiştir."

DEV; en iyi cevabı oyun kodlayıcıları DEVler verir. ki her konuyada mesaj yazmazlar teknik olarak konuşup taktik olarak çalışırlar:) ki neden cevap vermediği bas baya açık işte: "sizi bir güne bağlayıp o gün geldiğinde yine birçok sorunla karşı karşıya gelmemeniz için." ve eminim ki Lonca ve Miğratlar üzerinde çalışılıyor...
İnşallah dediğin gibidir.Bende artık yorum yazmayı kesiyorum bu konuya yönetim her şeyi bizden daha iyi biliyordur.Bizimde öğrenmemizi istemiyorlar heralde.Kimse bu konuya yorum yazmasın tamam.İstemiyorum destek filan.Gelmesin lonca sistemideee arkadas listeside arttırılmasın tmm.Alt tarafı bi kaç şey soracaktık ikv destek tende cevap yok.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Sivaslixcemal
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sivaslixcemal »

Lonca Sistemi Bence Oyuna Büyük Bir Zevk Getirecek Hemde Lonca Savaşları Olur Bir Lonca Bir Loncaya Teklif Eder Ve Hangi Loncanın Daha Güçlü Olduğunu Görürüz Ama Şu LONCA Sistemi Gelmiyor O Kadar İstek Vaken.Şimdi Gelelim Ark. Listesi Kapasitesine Mesela Benim Bi Loncam Var ve Loncamda Çok Kişi Var Biz Hepsini Arkadaşlık Listesine Ekliyemiyeceğiz.Bu Konuda Düşüncelerim Var Ama Yinede İKV camiasının Önceden Yaptıkları Sistemlerde Güzeldi Ama Bu 2 Sİstem Gelse Oyunun Daha Zevkli Olcağını Düşünüyorum...

Sizinde Düşüncelerinizi Bekliyorum....
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
Kullanıcı avatarı
Sivaslixcemal
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Evet Arkadaşlar YORUMLARINIZI Bekliyoruz...!
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

lonca sıstemı en basta gelmesı gerekırdı
cunkı hıdra ve grup bolgelerı lonca yapıcalak etkınlıkler
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
Sivaslixcemal
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

fenomen yazdı:lonca sıstemı en basta gelmesı gerekırdı
cunkı hıdra ve grup bolgelerı lonca yapıcalak etkınlıkler
bencede lonca sistemi en başta gelmeliydi ama yinde "Zararın neresinden dönersen Kârdır."
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

bu konuya bnde katııorm lonca sistemi uzun sürücekse yapılması şimdilik arkaş listesini genişletirsek güzel olucak lonca üyelerini ekliyemiorm yetmior liste buna bi el atarsanz sevinirim yönetim

KONUYU GNCEL TUTALIM ARKŞLAR GEREKLİ OLAN BİRŞEY ÇÜNKÜ
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Lonca sistemi insanları oyuna bağlıyacak en önemli unsur. Silkroad'da "Guild"ler var ve insanlar kendi gruplarını (Silkroad'da parti olarak geçer) kurup kasılıyorlar ve guildindeki adamlara sürekli yadım ediyorlar. İnsanların lonca muhabbetleri için oyuna gireceğine eminim. Ecel Getiren en fazla 500 vursa eminim ki millet guild muhabbeti için oynar ve plus alır. ;)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen senhar15 »

Savassultani yazdı:Herşey bi anda oluverirse ne merak ne heyecan kalır. Dozu az az veriyorlarki öldürmeden bağımlı yapıyorlar

Ula ne laf ettim dimi Dev :D
yaşaaa XD
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Phxates »

Evet Kardesim Ama MOMT lar Yani Mynet Oyun Mederasyon Takimi Kaldirildi Yanlis Soyluyorsam Duzeltin Lutfen
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön