Ashab-ı Kehf in eksikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxSaGoLeRaxII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri

Mesaj gönderen IIxSaGoLeRaxII »

Tamamen saçma birşey.

^İbni Cevo Asalı birisi Kritik bastığında / Ashab-ı Kehf ile kritiksiz şifa basan kadar basıyor.

Yani ^İbni cevo asa ile ashab-ı Kehf Aynı safaya koyulamaz....

^İbni cevo asalı bir şifa (Örnek) kritik 5000 basıyorsa

Ashablı bir şifacı kritiksiz 4000 basıyor...

Üstelik 1. Örnek de Kritik gelmeme ihtimalini saymadım bile.

Bide lütfne şifacıdan anlamıyorsun konusma sen diye yorum atmayın emin olun gerekenden dahafazla tecrübem var.

Bunlar sadece gözlemlerim
Ashab-ı Kehf Şifacı için vazgeçilemez bir ŞAHESER Bunu da hatırlatırım.

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
w0LkaN516
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Rise Of Silence

Mesaj gönderen w0LkaN516 »

Dediklerine Aynen katılıyorum. Evet Ashab-ı Kehf'te Hasar Zehir Yerine Büyü kritik olması daha yararlı olmasını sağlayabilirdi. Ancak Ashabın Şifacı için Vazgeçilmez bir Şaheser olduğunu Unutmayalım ;)
Xjokermanx
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

baraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans : Nekadar dediklerine katılıp büyü kritik efsunlarınında olması gerektiğini savunsamda... Hiç bir şifacının Ashab-ı Kehf'i "ÇÖP" olarak göreceklerini zannetmiyorum.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

Arkadaşlar,

Şifacı karakteri en geniş stratejileri kapsayan ve en çeşitli türe dönüşebilen sınıftır. Üzerinizi tamamen iyileştirme efsunlarıyla donatarak grupların gözdesi olabileceğimiz gibi, üzerimizi tamamen hasara dayalı efsunların eşliğinde Ashab-ı Keyf'le taçlandırarak mükemmel bir savaş ustası olabiliriz.

Ashab-ı Keyf, hem element hasarı veren (Büyü Hasarı ile karıştırılmasın), hem iyileştirme büyülerini üzerinde bulunduran, aynı zamanda da Kudret Rejenerasyonu sayesinde kudretimizin uzun süre yetirebilecek tam bir kombinasyon silahıdır.

Ashab-ı Keyf'in en büyük özelliği büyü hasarı vermeyen, ancak element hasarı yüksek, kudret rejenerasyonu sağlayan ve iyileştirme büyüsü verecek bir nadide olmasıdır.

Bence tartışmamızı bu çerçeveler ışığında tekrar düşünelim, siz büyü hasarı kullanıyorsanız bile, bir çok şifacı dostlarımızın da element hasarına bürünerek yakın mesafede savaşabildiğini unutmayalım.

Saygılarımla;
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
HezarfenCelebi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HezarfenCelebi »

Mrdz yazdı:Arkadaşlar,

Şifacı karakteri en geniş stratejileri kapsayan ve en çeşitli türe dönüşebilen sınıftır. Üzerinizi tamamen iyileştirme efsunlarıyla donatarak grupların gözdesi olabileceğimiz gibi, üzerimizi tamamen hasara dayalı efsunların eşliğinde Ashab-ı Keyf'le taçlandırarak mükemmel bir savaş ustası olabiliriz.

Ashab-ı Keyf, hem element hasarı veren (Büyü Hasarı ile karıştırılmasın), hem iyileştirme büyülerini üzerinde bulunduran, aynı zamanda da Kudret Rejenerasyonu sayesinde kudretimizin uzun süre yetirebilecek tam bir kombinasyon silahıdır.

Ashab-ı Keyf'in en büyük özelliği büyü hasarı vermeyen, ancak element hasarı yüksek, kudret rejenerasyonu sağlayan ve iyileştirme büyüsü verecek bir nadide olmasıdır.

Bence tartışmamızı bu çerçeveler ışığında tekrar düşünelim, siz büyü hasarı kullanıyorsanız bile, bir çok şifacı dostlarımızın da element hasarına bürünerek yakın mesafede savaşabildiğini unutmayalım.

Saygılarımla;
Rehbere bak sen.Ashab-ı Kehf'i ''Ashab-ı keyf'' yaptı.Görün görün ne rehberler var :) Ayrıca Ashab-ı Kehf sadece oyun efsunu değildir.Bunun tam yazılışını bilmemen çok üzücü.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

IIxSaGoLeRaxII yazdı:Tamamen saçma birşey.

^İbni Cevo Asalı birisi Kritik bastığında / Ashab-ı Kehf ile kritiksiz şifa basan kadar basıyor.

Yani ^İbni cevo asa ile ashab-ı Kehf Aynı safaya koyulamaz....

^İbni cevo asalı bir şifa (Örnek) kritik 5000 basıyorsa

Ashablı bir şifacı kritiksiz 4000 basıyor...

Üstelik 1. Örnek de Kritik gelmeme ihtimalini saymadım bile.

Bide lütfne şifacıdan anlamıyorsun konusma sen diye yorum atmayın emin olun gerekenden dahafazla tecrübem var.

Bunlar sadece gözlemlerim
Ashab-ı Kehf Şifacı için vazgeçilemez bir ŞAHESER Bunu da hatırlatırım.

İyi forumlar
Alla Alla? Bunu nerden öğrendiniz anlamıyorum. Buyrun bakalım buna ne diyeceksiniz;
Splash yazdı:Saçmalıklar zincirine bir yenisini daha ekliyorum. Bıçak Sırtı Kılıç'dan sonra Ashap-ı Keyf'de de hata olduğunu açıklamak isterdim size. Ki ciddi derece bir hata var sizde deneyebilirsiniz. Üstüm full mevlana. Sadece Ashap-ı Keyf var elimde. Gaffar'a sadece Asa için giriyorum. Stuart'ta örümcek keserken ay asa düştü. Bende (fantezi olsun diye) Ashap yerine stuart'ı Ay asa takılı bir şekilde kesmeye karar verdim. Sonuç ise fiyasko...
Ashap ile normal bastığım can=+5594 (iyileştirme 2560 civarı oluyor.) (Kritik ile 9k 500 can bastım.)
Resim
Ay asa ile normal bastığım can=5570(Kritik ile 9k bastım.) (iyileştirme yaklaşık=1880)
Resim
GEÇELİM ASALAR TAKILDIĞINDA Kİ İYİLEŞTİRMELERE...
Resim
Resim
TAVSİYE ! Siz Siz olun, sakın olaki ashap vs vs üretmeyin. Tam bir saçmalık ! Denetmen'ler mi dener, TEST Ekibi test mi eder bilmem. Örsümüde bilerek bombalarda ölüp yaptım. Sonuç ortada.
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mrdz »

HezarfenCelebi yazdı:
Rehbere bak sen.Ashab-ı Kehf'i ''Ashab-ı keyf'' yaptı.Görün görün ne rehberler var :) Ayrıca Ashab-ı Kehf sadece oyun efsunu değildir.Bunun tam yazılışını bilmemen çok üzücü.
Oyuncuya bak sen, lafın özünü anlamak yerine küçücük yazım hatalarına bakıyor. Sonrada geçip efsunlarda hata var diye tartışmaya giriyor...

Üzüm yemek yerine bağcılarla uğraşmanız ne kadar üzücü... Unutmadan, ben bir oyuncuyum, senden bir farkım yok, tek farkımız ben oyun için buradayım sen bir ihtimal dalga geçebilecek bir şey bulabilir miyim diye... Gecenin saat 5'inde aklımda öyle kalmış olabilir. Belkide yanlış biliyordum. En azından ne işe yaradığını biliyorum :)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

baraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans : Nekadar dediklerine katılıp büyü kritik efsunlarınında olması gerektiğini savunsamda... Hiç bir şifacının Ashab-ı Kehf'i "ÇÖP" olarak göreceklerini zannetmiyorum.

BoGGiEşxBizans yazmasaydın imzandan anlamazdık sağol :)
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Ashab'ın kritiği olmaması bence saçma. Ama şuan için saçma. Çünkü ashabın geldiği dönemde oynamıyoruz. O dönemde karakterler arası dengenin şaşmaması için aslında kritiği olmaması mantıklıydı. Hem krtiği var hem hasarı var hem rejenerasoynu var ozaman bir büyücü yada bir savaşçı biraz zor dururdu şifacı karşısısında. Şuan için karakterlerin gelişiminin ardından ashabta kritik olması olur mu bu saatten sonra olmaz. Çünkü mevlana asa var. Anlatabildim mi bilmiyorum.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön