Tamamen saçma birşey.
^İbni Cevo Asalı birisi Kritik bastığında / Ashab-ı Kehf ile kritiksiz şifa basan kadar basıyor.
Yani ^İbni cevo asa ile ashab-ı Kehf Aynı safaya koyulamaz....
^İbni cevo asalı bir şifa (Örnek) kritik 5000 basıyorsa
Ashablı bir şifacı kritiksiz 4000 basıyor...
Üstelik 1. Örnek de Kritik gelmeme ihtimalini saymadım bile.
Bide lütfne şifacıdan anlamıyorsun konusma sen diye yorum atmayın emin olun gerekenden dahafazla tecrübem var.
Bunlar sadece gözlemlerim
Ashab-ı Kehf Şifacı için vazgeçilemez bir ŞAHESER Bunu da hatırlatırım.
İyi forumlar
Ashab-ı Kehf in eksikleri
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rise Of Silence
Re: Ashab-ı Kehf in eksikleri
Dediklerine Aynen katılıyorum. Evet Ashab-ı Kehf'te Hasar Zehir Yerine Büyü kritik olması daha yararlı olmasını sağlayabilirdi. Ancak Ashabın Şifacı için Vazgeçilmez bir Şaheser olduğunu Unutmayalım 
Xjokermanx
-
- Demirci Çırağı
baraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans : Nekadar dediklerine katılıp büyü kritik efsunlarınında olması gerektiğini savunsamda... Hiç bir şifacının Ashab-ı Kehf'i "ÇÖP" olarak göreceklerini zannetmiyorum.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
Arkadaşlar,
Şifacı karakteri en geniş stratejileri kapsayan ve en çeşitli türe dönüşebilen sınıftır. Üzerinizi tamamen iyileştirme efsunlarıyla donatarak grupların gözdesi olabileceğimiz gibi, üzerimizi tamamen hasara dayalı efsunların eşliğinde Ashab-ı Keyf'le taçlandırarak mükemmel bir savaş ustası olabiliriz.
Ashab-ı Keyf, hem element hasarı veren (Büyü Hasarı ile karıştırılmasın), hem iyileştirme büyülerini üzerinde bulunduran, aynı zamanda da Kudret Rejenerasyonu sayesinde kudretimizin uzun süre yetirebilecek tam bir kombinasyon silahıdır.
Ashab-ı Keyf'in en büyük özelliği büyü hasarı vermeyen, ancak element hasarı yüksek, kudret rejenerasyonu sağlayan ve iyileştirme büyüsü verecek bir nadide olmasıdır.
Bence tartışmamızı bu çerçeveler ışığında tekrar düşünelim, siz büyü hasarı kullanıyorsanız bile, bir çok şifacı dostlarımızın da element hasarına bürünerek yakın mesafede savaşabildiğini unutmayalım.
Saygılarımla;
Şifacı karakteri en geniş stratejileri kapsayan ve en çeşitli türe dönüşebilen sınıftır. Üzerinizi tamamen iyileştirme efsunlarıyla donatarak grupların gözdesi olabileceğimiz gibi, üzerimizi tamamen hasara dayalı efsunların eşliğinde Ashab-ı Keyf'le taçlandırarak mükemmel bir savaş ustası olabiliriz.
Ashab-ı Keyf, hem element hasarı veren (Büyü Hasarı ile karıştırılmasın), hem iyileştirme büyülerini üzerinde bulunduran, aynı zamanda da Kudret Rejenerasyonu sayesinde kudretimizin uzun süre yetirebilecek tam bir kombinasyon silahıdır.
Ashab-ı Keyf'in en büyük özelliği büyü hasarı vermeyen, ancak element hasarı yüksek, kudret rejenerasyonu sağlayan ve iyileştirme büyüsü verecek bir nadide olmasıdır.
Bence tartışmamızı bu çerçeveler ışığında tekrar düşünelim, siz büyü hasarı kullanıyorsanız bile, bir çok şifacı dostlarımızın da element hasarına bürünerek yakın mesafede savaşabildiğini unutmayalım.
Saygılarımla;
-
- Demirci Çırağı
Rehbere bak sen.Ashab-ı Kehf'i ''Ashab-ı keyf'' yaptı.Görün görün ne rehberler varMrdz yazdı:Arkadaşlar,
Saygılarımla;
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Alla Alla? Bunu nerden öğrendiniz anlamıyorum. Buyrun bakalım buna ne diyeceksiniz;IIxSaGoLeRaxII yazdı:Tamamen saçma birşey.
^İbni Cevo Asalı birisi Kritik bastığında / Ashab-ı Kehf ile kritiksiz şifa basan kadar basıyor.
Yani ^İbni cevo asa ile ashab-ı Kehf Aynı safaya koyulamaz....
^İbni cevo asalı bir şifa (Örnek) kritik 5000 basıyorsa
Ashablı bir şifacı kritiksiz 4000 basıyor...
Üstelik 1. Örnek de Kritik gelmeme ihtimalini saymadım bile.
Bide lütfne şifacıdan anlamıyorsun konusma sen diye yorum atmayın emin olun gerekenden dahafazla tecrübem var.
Bunlar sadece gözlemlerim
Ashab-ı Kehf Şifacı için vazgeçilemez bir ŞAHESER Bunu da hatırlatırım.
İyi forumlar
Splash yazdı:Saçmalıklar zincirine bir yenisini daha ekliyorum. Bıçak Sırtı Kılıç'dan sonra Ashap-ı Keyf'de de hata olduğunu açıklamak isterdim size. Ki ciddi derece bir hata var sizde deneyebilirsiniz. Üstüm full mevlana. Sadece Ashap-ı Keyf var elimde. Gaffar'a sadece Asa için giriyorum. Stuart'ta örümcek keserken ay asa düştü. Bende (fantezi olsun diye) Ashap yerine stuart'ı Ay asa takılı bir şekilde kesmeye karar verdim. Sonuç ise fiyasko...
Ashap ile normal bastığım can=+5594 (iyileştirme 2560 civarı oluyor.) (Kritik ile 9k 500 can bastım.)
Ay asa ile normal bastığım can=5570(Kritik ile 9k bastım.) (iyileştirme yaklaşık=1880)
GEÇELİM ASALAR TAKILDIĞINDA Kİ İYİLEŞTİRMELERE...
TAVSİYE ! Siz Siz olun, sakın olaki ashap vs vs üretmeyin. Tam bir saçmalık ! Denetmen'ler mi dener, TEST Ekibi test mi eder bilmem. Örsümüde bilerek bombalarda ölüp yaptım. Sonuç ortada.
Oyuncuya bak sen, lafın özünü anlamak yerine küçücük yazım hatalarına bakıyor. Sonrada geçip efsunlarda hata var diye tartışmaya giriyor...HezarfenCelebi yazdı:
Rehbere bak sen.Ashab-ı Kehf'i ''Ashab-ı keyf'' yaptı.Görün görün ne rehberler varAyrıca Ashab-ı Kehf sadece oyun efsunu değildir.Bunun tam yazılışını bilmemen çok üzücü.
Üzüm yemek yerine bağcılarla uğraşmanız ne kadar üzücü... Unutmadan, ben bir oyuncuyum, senden bir farkım yok, tek farkımız ben oyun için buradayım sen bir ihtimal dalga geçebilecek bir şey bulabilir miyim diye... Gecenin saat 5'inde aklımda öyle kalmış olabilir. Belkide yanlış biliyordum. En azından ne işe yaradığını biliyorum
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
baraka1997 yazdı:BoGGiEşxBizans : Nekadar dediklerine katılıp büyü kritik efsunlarınında olması gerektiğini savunsamda... Hiç bir şifacının Ashab-ı Kehf'i "ÇÖP" olarak göreceklerini zannetmiyorum.
BoGGiEşxBizans yazmasaydın imzandan anlamazdık sağol
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Ashab'ın kritiği olmaması bence saçma. Ama şuan için saçma. Çünkü ashabın geldiği dönemde oynamıyoruz. O dönemde karakterler arası dengenin şaşmaması için aslında kritiği olmaması mantıklıydı. Hem krtiği var hem hasarı var hem rejenerasoynu var ozaman bir büyücü yada bir savaşçı biraz zor dururdu şifacı karşısısında. Şuan için karakterlerin gelişiminin ardından ashabta kritik olması olur mu bu saatten sonra olmaz. Çünkü mevlana asa var. Anlatabildim mi bilmiyorum.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....