kesinlikle .DiSMoTi yazdı:tartışmasız KARAŞEYH listede adı olmasada
ANKET IV
Re: ANKET IV
Eğer yaradılışımda bir mükemmellik varsa o da; Türk olarak dünyaya gelmemdir

- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ibrahimking yazdı:üstü en iyi durumda olan şifaya en iyi demek yanlış bence.
elindeki itemleri en iyi şekilde değerlendirebilen şifaları yazmak gerekır.
1000 büyü şifasıyla Kenan da tarhi yazdı Dmxsifa bence ılerde asap basarsa gelecegi var.
itemleri sağlam olarak bence en iyi can basan benxasyaşahini (asası parlamamakla bırlıkte)'dir.kendısıne bı hayranlıgım fılan yok.aslında pek sevmem de.yalnız onun grubundayken öldüğümü hiç bi zaman hatırlamıyorum.
973 şifam ile kenanda tarih yazmasam da kimseyi öldürmem(ilk girişim hariç ,4 kere ölmüştük hepsi benim yüzümdendi.zehir attı kime attığını bulamadım sonra bi baktım ölmüşüm)ama bi şey öğrendim o da kenana kadar neden ezik şifaların alınmadığıdır.ama kenanda 0büyü şifa bile kesilebilir.herşey bozma işi.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
0 Şifayla oraya kadar gitsen iyidir 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Tartısmasız sifacılar Hakan abi ve kalfası KARAŞEYH (kalfa dediysek inanmayın gönlü olsun ağabeyimizin diye dedik :lol: )goktanri yazdı: SonMalatyalı (Mirxsonefendi) Hakan Agam varken kimse ustayım demesin. Ha iyi kalfayızdır belki. :arrow: :idea:
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
TOLGARDA yazdı:Fundistores ve AtabeyII
Funditoresxşifa kral adam bütün gün mısırda kaç kere kenan kedsiyo bilmiyorum ama baya bi uzun zaman harcıyo mısırda
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
ben bilidiğin centrionun oralarda ki fundileri diomjkmoco14 yazdı:TOLGARDA yazdı:Funditores ve AtabeyII
Funditoresxşifa kral adam bütün gün mısırda kaç kere kenan kedsiyo bilmiyorum ama baya bi uzun zaman harcıyo mısırda
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Arkadaşların çoğunun dediği gibi kaç büyü şifan olduğu değil nasıl kullandığın önemli
Bir keresinde üzerimde ws seti çıkarmayı unutup sığnakta son dönemeçe gelmiştik
orda tank fazla yaratık çekince yattık
örs olurken bi batım üstüm full cent ve yücelen
yani büyü şifa önemsiz değil ama en önemliside değil
Bir keresinde üzerimde ws seti çıkarmayı unutup sığnakta son dönemeçe gelmiştik
orda tank fazla yaratık çekince yattık
örs olurken bi batım üstüm full cent ve yücelen
yani büyü şifa önemsiz değil ama en önemliside değil
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bunlar Kim Ben İlkdefa Görüyorum ..Bu oyun artık Şans işi 39 Diyorsan Tecrübe İşi'idi Bak o zamanlar Kim vardı En iyi;
1-Ensonmalatyalı
2-Psicoxşifa
3-DemeteR
4-Şifor
5-Gladıoxyeska
Şimdi Gelmiş 3 aylık adamları burda KRAL yaptınız yok Eatme Maqnum BUnlar kım ? 2 tane mevlana ıtemı var dıye Maqnum sımdı en ıyı şifacımı oldu ? bi kaç ay önce ben bunun 33 sevıye halını bılırım Icehart sanırım o kasıyordu bunu ... Benım yazdıklarım sunucunun tartışmasız en iyi şifacıları
İyi Forumlar
1-Ensonmalatyalı
2-Psicoxşifa
3-DemeteR
4-Şifor
5-Gladıoxyeska
Şimdi Gelmiş 3 aylık adamları burda KRAL yaptınız yok Eatme Maqnum BUnlar kım ? 2 tane mevlana ıtemı var dıye Maqnum sımdı en ıyı şifacımı oldu ? bi kaç ay önce ben bunun 33 sevıye halını bılırım Icehart sanırım o kasıyordu bunu ... Benım yazdıklarım sunucunun tartışmasız en iyi şifacıları
İyi Forumlar
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.