Merhaba ,
Migrat ve Sığınaklar zamanı 3 tane ayrı dallarda anket yapmıştım fakat şifacılar arasında anket yapmadım bu konuda da şifacılar arasında anket yapmayı düşünüyorum fakat konuya Kilit , Gereksız , Boş İşler , Liseli gibi yorumlar yapmazsanız sevinirm konuda bir sıkıntı olursa zaten kitlenir veya ben raporlarım .
Şuanda klan şifacılığı ve çemberlitaş bölgesi baza alınarak size göre zirvedeki Şifacı kim ?
-KiNgME
-EatMe
-ŞifoR
-BLackRaveN
-XxYaşlıkurTxX
-MaqNuM
-TheNiqhtMare
-HuGoBoSS
-LeonaR
-XxDeWRiMxX
-BenxAsyaŞaHiNi
-ESAT
ANKET IV
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: ANKET IV
Her şifacının kendine göre hünerleri vardır bunları sergilemek önemlidir
Mesela Çemberlitaş migrat ölüm oyunu vs
Ama kesinlikle TheNiqhtMaRe selim bilmiyor orası kesin (Seviliyorsun selim
)
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Hani ben 
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
AtabeyII
Şaka bi yana MagnuM (Cansu)'da 2 mevlana item var. Sanırım en şanslı ve en iyi durumda olan o.
HuGoBoSS tek gecerım
Ama dıer arkadaslarımıda unutmamak lasım 
-BLackRaveN
-XxYaşlıkurTxX
-TheNiqhtMare
-HuGoBoSS
-LeonaR
-BLackRaveN
-XxYaşlıkurTxX
-TheNiqhtMare
-HuGoBoSS
-LeonaR
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Her zaman vurguladığım gibi üstünde şuan item düşürebilen değil , gaffarda ustaca oynayabilen şifacı en iyi şifacıdır .
Ve bu listede belki sizde biliyorsunuz birbiriyle kapışabilecek sadece 3 tane şifa yeralmakta , diğerleri zaten mazide kaldı .
Çünkü zurnanın zirt dediği yer orası , Belki üstünde mevlana olmayabilir , belki w.s bilmiyor yada kazanamıyor olabilir ama tek şifa bölgede girdiğinizi gördüğünüzde evet Kuklacının şifacısı bu diyeceksiniz . Liste sonlarında olsa dahi bu listede o kişi yer almakta .
Eli ayağı birbirine dolanıp , üstünde 4 adet mevlana olan şifacıyı ben neyleyeyim bana yaramadıktan sonra ???
Ve bu listede belki sizde biliyorsunuz birbiriyle kapışabilecek sadece 3 tane şifa yeralmakta , diğerleri zaten mazide kaldı .
Çünkü zurnanın zirt dediği yer orası , Belki üstünde mevlana olmayabilir , belki w.s bilmiyor yada kazanamıyor olabilir ama tek şifa bölgede girdiğinizi gördüğünüzde evet Kuklacının şifacısı bu diyeceksiniz . Liste sonlarında olsa dahi bu listede o kişi yer almakta .
Eli ayağı birbirine dolanıp , üstünde 4 adet mevlana olan şifacıyı ben neyleyeyim bana yaramadıktan sonra ???
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
HuGoBoSS'u ve BLackRaveN'i Tek Geçerim.
MaqNuM
ŞifoR
EaTMe
KiNgMe
ŞifoR
EaTMe
KiNgMe

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*