Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf

Mesaj gönderen baddxdream »

Bitiyorum bu ikv nin uygulamalarına :) Adam gidecek ankadan madeni çekecek sunucusuna gelecek o sunucudaki ticaret hayatını alt üst edeceksiniz :) Karakter aktarılmasıda neymiş 49 levele kasmak çokmu zor ikv de :) Hep diyorum neden oyun içerisinden elinizi çekmiyorsunuz bir yeri yaparken bir yeri yıkıyorsunuz ? Karakter aktarılsın söyle aktarılsın sadece itemleriyle birlikte aktarılsın bu sunucunun zenginligini diger sunucuya götürmekte nerden çıkmış :S Adam zaten başka sunucuda oynamak istiyorsa bırakır pılısını pırtısını gider kasar karakterini :D Komik . Ben sunucumda bu yüzden maden satamazsam benim zararımı karşılıycakmısınız ?
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Bu durum gerçektende çok sinir bozucu olmaya başladı :evil:
          Farabi  -  Alibey
Kullanıcı avatarı
SoLo
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SoLo »

Adamlar yüzsüz gelir küfür eder madeninin çeker. Kessen yine küfür eder. Yasaklasan cır cır char açar. Anka'dan diğer sunuculara karakter aktarımı yasaklanmalı diye düşünüyorum. Ama yönetimin işine gelmez o ayrı mesele. Her neyse forumda çırpınmanın alemi yok yönetim bu düzenlemeyi getirmez onlar için para huzurdan önce gelir
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Resim
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen DavutVideo »

Hala bir yönetici cevap yazmıyor mu? Bu diğer isyanlar yada uyarmalar gibi değil ciddiyiz yaparız!!! kış oyuncularınızı pluslarınızı kaybediyorsunuz dikkatli olan yönetim
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Brekwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Brekwolf »

bende bu konudan cok ama cok rahatsızım ankada huzr denen bısey kalmadı ben daha önce merandaydım sırf huzur ıcın ankaya geldım.bı sure sonra madencıler geldı sırf maden cekıpyollar sonrada onu aktarıyollar kufur bazlar duzen tertıp yok bu kısılerın anka gıbı sunucuda ne ıslerı var anlamıyorum.ve ankada emın önunde gezerken bı baktım 4 kısı menekse basında duruyoo yuh be dedım ankada boyle olduysa artık oyunu bırakmakmı lazım kı dıye dusundum... ama oyunda dostlarım var bırakmak ıstemıyorumm bu olaya bı care ıstıyorum sızlerden yonetıcıler.....
Kullanıcı avatarı
projecii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen projecii »

DavutVideo yazdı:Hala bir yönetici cevap yazmıyor mu? Bu diğer isyanlar yada uyarmalar gibi değil ciddiyiz yaparız!!! kış oyuncularınızı pluslarınızı kaybediyorsunuz dikkatli olan yönetim
Arkadaş haklı anka maden odası olmasın!
SoLo yazdı:Adamlar yüzsüz gelir küfür eder madeninin çeker. Kessen yine küfür eder. Yasaklasan cır cır char açar. Anka'dan diğer sunuculara karakter aktarımı yasaklanmalı diye düşünüyorum. Ama yönetimin işine gelmez o ayrı mesele. Her neyse forumda çırpınmanın alemi yok yönetim bu düzenlemeyi getirmez onlar için para huzurdan önce gelir
Bence destekle irtibata geçmeliyiz ama benim son attığım mesajın üzerinden 1 ay geçti öyle cevap verdiler :x :cry:
Amacı yok ki garibin...
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Neowin »

Yönetim artık sabrmızı denemesın cıden ac gozluler yuzunden daımı oyuncularını kaybedıyor artık neden benım sunucum tarla olarak kullanılıyor eger tarla sunucu yapmak ıstıyorlarsa yenı bı sunucu acsınlar daha cok maden koysunlar yıne pluslu yapsınlar butun sunucunun acları oraya gıtsın SOMURGE SUNUCU DEILIZ BIZ!!!!!!
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

bu konu kapanmaz arkadaşlar bu böyle biline konuyu silerek üyeliklerimizi bloklayarak bizi susturamazlar.
aklı selim bi yönetici gelip derdimizi dinleyene kadar güncellemeye devam
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Bluewolf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Bluewolf »

ikv yönetimi cidden son zamanlarda çok umursamaz olmuş.arkadaşalrında dediği gibi bu oyunun kış oyuncuları bizleriz önemli olan bizim düşüncelerimiz.okullar açıldıktan sonra anka sunucusunun nüfüsu yerli oyuncularından ibaret kalıcaktır.şayet kazanmak istiyorlarsa bu konuları özenle incelemeleri lazım...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
projecii
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen projecii »

Bence burada destek ekibine gönderilecek bir öneri mesajı düzenlemeliyiz.
Yoksa klasik deyişleriyle forumda yaptığınız öneriler dikkate alınmamaktadır deyip geçiştirebilirler.
Amacı yok ki garibin...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön