Anka'daki Gerçek Fotoğraf
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Anka'daki Gerçek Fotoğraf
Bitiyorum bu ikv nin uygulamalarına
Adam gidecek ankadan madeni çekecek sunucusuna gelecek o sunucudaki ticaret hayatını alt üst edeceksiniz
Karakter aktarılmasıda neymiş 49 levele kasmak çokmu zor ikv de
Hep diyorum neden oyun içerisinden elinizi çekmiyorsunuz bir yeri yaparken bir yeri yıkıyorsunuz ? Karakter aktarılsın söyle aktarılsın sadece itemleriyle birlikte aktarılsın bu sunucunun zenginligini diger sunucuya götürmekte nerden çıkmış :S Adam zaten başka sunucuda oynamak istiyorsa bırakır pılısını pırtısını gider kasar karakterini
Komik . Ben sunucumda bu yüzden maden satamazsam benim zararımı karşılıycakmısınız ?
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Bu durum gerçektende çok sinir bozucu olmaya başladı :evil:
Farabi - Alibey
Adamlar yüzsüz gelir küfür eder madeninin çeker. Kessen yine küfür eder. Yasaklasan cır cır char açar. Anka'dan diğer sunuculara karakter aktarımı yasaklanmalı diye düşünüyorum. Ama yönetimin işine gelmez o ayrı mesele. Her neyse forumda çırpınmanın alemi yok yönetim bu düzenlemeyi getirmez onlar için para huzurdan önce gelir
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Hala bir yönetici cevap yazmıyor mu? Bu diğer isyanlar yada uyarmalar gibi değil ciddiyiz yaparız!!! kış oyuncularınızı pluslarınızı kaybediyorsunuz dikkatli olan yönetim

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
bende bu konudan cok ama cok rahatsızım ankada huzr denen bısey kalmadı ben daha önce merandaydım sırf huzur ıcın ankaya geldım.bı sure sonra madencıler geldı sırf maden cekıpyollar sonrada onu aktarıyollar kufur bazlar duzen tertıp yok bu kısılerın anka gıbı sunucuda ne ıslerı var anlamıyorum.ve ankada emın önunde gezerken bı baktım 4 kısı menekse basında duruyoo yuh be dedım ankada boyle olduysa artık oyunu bırakmakmı lazım kı dıye dusundum... ama oyunda dostlarım var bırakmak ıstemıyorumm bu olaya bı care ıstıyorum sızlerden yonetıcıler.....
Arkadaş haklı anka maden odası olmasın!DavutVideo yazdı:Hala bir yönetici cevap yazmıyor mu? Bu diğer isyanlar yada uyarmalar gibi değil ciddiyiz yaparız!!! kış oyuncularınızı pluslarınızı kaybediyorsunuz dikkatli olan yönetim
Bence destekle irtibata geçmeliyiz ama benim son attığım mesajın üzerinden 1 ay geçti öyle cevap verdilerSoLo yazdı:Adamlar yüzsüz gelir küfür eder madeninin çeker. Kessen yine küfür eder. Yasaklasan cır cır char açar. Anka'dan diğer sunuculara karakter aktarımı yasaklanmalı diye düşünüyorum. Ama yönetimin işine gelmez o ayrı mesele. Her neyse forumda çırpınmanın alemi yok yönetim bu düzenlemeyi getirmez onlar için para huzurdan önce gelir
Amacı yok ki garibin...
Yönetim artık sabrmızı denemesın cıden ac gozluler yuzunden daımı oyuncularını kaybedıyor artık neden benım sunucum tarla olarak kullanılıyor eger tarla sunucu yapmak ıstıyorlarsa yenı bı sunucu acsınlar daha cok maden koysunlar yıne pluslu yapsınlar butun sunucunun acları oraya gıtsın SOMURGE SUNUCU DEILIZ BIZ!!!!!!
NeoWIN
bu konu kapanmaz arkadaşlar bu böyle biline konuyu silerek üyeliklerimizi bloklayarak bizi susturamazlar.
aklı selim bi yönetici gelip derdimizi dinleyene kadar güncellemeye devam
aklı selim bi yönetici gelip derdimizi dinleyene kadar güncellemeye devam
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
ikv yönetimi cidden son zamanlarda çok umursamaz olmuş.arkadaşalrında dediği gibi bu oyunun kış oyuncuları bizleriz önemli olan bizim düşüncelerimiz.okullar açıldıktan sonra anka sunucusunun nüfüsu yerli oyuncularından ibaret kalıcaktır.şayet kazanmak istiyorlarsa bu konuları özenle incelemeleri lazım...

Bence burada destek ekibine gönderilecek bir öneri mesajı düzenlemeliyiz.
Yoksa klasik deyişleriyle forumda yaptığınız öneriler dikkate alınmamaktadır deyip geçiştirebilirler.
Yoksa klasik deyişleriyle forumda yaptığınız öneriler dikkate alınmamaktadır deyip geçiştirebilirler.
Amacı yok ki garibin...