Oyuncular Soruyor..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Re: Oyuncular Soruyor..

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Küfür hiç bir zaman çare olarak görülmedi.
''Küfür eden beyefendi olamaz'' derler.
Şans konusuna gelince aynı konudan bende mağdurum.
Fakat cümlenin başında ki gibi şans..
8 tane Centrion 6 tane Oksidant Sarmaşık zırha sahibim ancak daha Funditores sarmaşık zırh göremedim :)
Küfür ederek veya isyan ederek bir sonuç elde edilemez.
2 gün önce ki Sığınak yağma arttıcı kampanyası nedeniyle aralıksız 12 defa Sığınaklar'a girip her defasında 3 madalya ile çıktım.
Bu sabah arkadaşım 48 seviye karakteri ile gelip tek çantada Alternatör Kolye ve Alternatör Yüzük düşürdü :)
Demek istediğim şu ki ; Şans seninle değilse tek başına da öldürsen Kenan'ı yine bir şey düşmez.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
havan kime kardeşim? :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Tamam güzel Kelimeler fakat MPGD Bakın altını çiziyorum MPGD ÜYELERİ Lütfen Gülümseme işaretleri konusundaki hassasiyetimizi dikkate alın.
Bu Bir ÜSTAD a Saygıdır.

PitbuLL sende bize katıl ! gardaş.
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

ChoosensxLaRuqen yazdı:Arkadaşlar vedaların arttığını kimse inkar edemez.Kan kaybettiğimizi herkes biliyor dile getiriyor.

Herkese, özellikle oyunu bırakan ve forumdan takip edip olumlu gelişme bekleyen bir kıpırdanma bekleyen hemen dönecek oyunculara soruyorum..

Oyunu neden bıraktınız/bırakacaksınız ? Sorun,şikayetleriniz neler..

Terbiye kuralları çerçevesinde sorarsanız yanıt da o kadar açıklayıcı olacaktır..Düzgün bir üslupla dile getirmenizi bekliyor olacağım...

1 haftalık bir süre zarfında oyuna giremeyeceğim bari oyunu forumdan takip edeyim soruları cevaplayayım dedim, meraklısına..

Güzel bi konuya değinmişsiniz. kendi adıma kendi fikirlerimi paylaşmak isytiyorum. çemberli taş öncesine kadar günlük en az 5 saat oyununu oynayan biriydim güncelleme öncesinde zaten bi sıtkınlık vardı herzamanki gibi monoton bi oyun hayatı..
günlük oyuna gir sığınak migrat
ardından gelen çemberli taş güncellemesi tamamen bi haya lkırıklığıydı. oyunun tamamen ticarete dökülmesi ayrı bi konu tabiki.
bunları dile getirmek istedik foruma konular açtık nedense okadar gereksiz konu varken bizim. özellikle benim açtığım konular bazıalrının gözüne batttı ve forum hesabım 3 defa ardı ardına susturuldu. cümellerimde hiç bir siyasi propokanda, küfür,ve en ufak bi argo kelime olmamasına ramen sobe yandaşları çıkıp susturdu.
sobeyi her zaman taktir ederdim türk olarak bir oyun yaptığı için. fakat nezaman yalnış olan birşeyi eleştirsem hep susturma aldım. ve bu işin çıkmaz hal almasına sebep oldu gün geçtikçe soğuyordum ve şuan bıraktım sayılır. kendime özel bazı nedenlerden dolayı ve oyundaki bu para hırsı beni tamamen soğuttu günlük bi 5 dk bile girmiyorum şuan bırakmamda yakındır heralde..
bir amaç olsun bişeyler yapalım istiyoruz oyunu daha eğlenceli kılmak için loncalar kuruyoruz fakat nedense herkez çıkarları için dostluklar kuruyorlar. kendi loncamdan bahsetmem gerekirse bi çok kişiye kırgınım. (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali) kimseye pek bişey deiğimiz yok ama burada hata tamamen sobeye ait bence. kendi elemanımızdan bahsetmem gerekirse çocuk iş yerinden saat 8 de çıkıyor eve gdip duş alıp yemek yeyip oyuna girene kadar sat 11 oluyıor ve bu adam günlük en fazla 2 saat giriyor bu adam nezmana bişeyler üretecek nezaman çemberliye girecek. neyse konu baya karışlştı sanırım çünkü kafam karışık:) sobe yedi bitirdi beni:) bu defa yolun sonuna geldik sanırım. neyse paylaşım için tekrar tşk edeirm iyi forumlar dilerim..

Vatan Loncası
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

merandanx yazdı: peki neden çemberli taşı grup bölgesi yaptılar herkesin bildiği birşey grup bölgeleri geldiğinde (sığnak migrat) değişik geldiği için bi süre sevilmişti fakat şans faktörü devreye girnce birçok oyuncu oyundan soğumuştu mecburen en az 1.5 saat ooyunda kalmak hiç hoş olmamıştı buna rağmen aynı olay çemberlide oldu bu sefer oyuncular oyunu bıraktı 1.5 yerine en az 4.5 saat oyunda kalma zorunlu oldu bunu sizde biliyorsunuzdur neden çemberli grup bölgesi + aynı şans + süre uzatıldı (oyuncular daha zor bi bölge istiyordu diceksinz kimse grup bölgesi istemiyordu) düşüncenizi merak etim için soruyorum

Merhaba,

Grup bölgelerinin artmasının sebebi ; Lonca ve klan sisteminin gelecek olmasıdır.
Taktir edersiniz ki oyunda ki bir çok boss tek başına kesilemiyor ve bir ekip olması gerekiyor.
Yani anlatmak istediğim ; Oyun 1 seviyeden 49 seviyeye kadar bir grup bölgesi stratejisi üzerine kurulmuştur.

Şans oranlarında azalma söz konusu bile olamaz.
Ancak şanslarını arttırmak isteyenler için Dükkan'a ürünler koyuldu.
Sürenin uzatılmasının sebebi zorluğundan ziyade Bölge içerisinde olsanız bile 2 saat sonra mola vermeniz gerekir. Bu molayı verdiğinizde uğrayacağınız zaman kaybı göz önünde bulundurularak süre uzatılmıştır.
Oyuncular zor bölge istiyor ki bunun bizzat şahitiyim.
Geçen sene ki GameX 2010 fuarında fuara katılan oyuncuların %90'ı bölgelerinin Migrat ve sığınaklar gibi basit olmamasını istiyordu.
Sayın Developerlerimizde bu istekleri göz önünde bulundurarak böyle bir Bölge getirdi.

sokaktakiadam yazdı:

Güzel bi konuya değinmişsiniz. kendi adıma kendi fikirlerimi paylaşmak isytiyorum. çemberli taş öncesine kadar günlük en az 5 saat oyununu oynayan biriydim güncelleme öncesinde zaten bi sıtkınlık vardı herzamanki gibi monoton bi oyun hayatı..
günlük oyuna gir sığınak migrat
ardından gelen çemberli taş güncellemesi tamamen bi haya lkırıklığıydı. oyunun tamamen ticarete dökülmesi ayrı bi konu tabiki.
bunları dile getirmek istedik foruma konular açtık nedense okadar gereksiz konu varken bizim. özellikle benim açtığım konular bazıalrının gözüne batttı ve forum hesabım 3 defa ardı ardına susturuldu. cümellerimde hiç bir siyasi propokanda, küfür,ve en ufak bi argo kelime olmamasına ramen sobe yandaşları çıkıp susturdu.
sobeyi her zaman taktir ederdim türk olarak bir oyun yaptığı için. fakat nezaman yalnış olan birşeyi eleştirsem hep susturma aldım. ve bu işin çıkmaz hal almasına sebep oldu gün geçtikçe soğuyordum ve şuan bıraktım sayılır. kendime özel bazı nedenlerden dolayı ve oyundaki bu para hırsı beni tamamen soğuttu günlük bi 5 dk bile girmiyorum şuan bırakmamda yakındır heralde..
bir amaç olsun bişeyler yapalım istiyoruz oyunu daha eğlenceli kılmak için loncalar kuruyoruz fakat nedense herkez çıkarları için dostluklar kuruyorlar. kendi loncamdan bahsetmem gerekirse bi çok kişiye kırgınım. (tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali) kimseye pek bişey deiğimiz yok ama burada hata tamamen sobeye ait bence. kendi elemanımızdan bahsetmem gerekirse çocuk iş yerinden saat 8 de çıkıyor eve gdip duş alıp yemek yeyip oyuna girene kadar sat 11 oluyıor ve bu adam günlük en fazla 2 saat giriyor bu adam nezmana bişeyler üretecek nezaman çemberliye girecek. neyse konu baya karışlştı sanırım çünkü kafam karışık:) sobe yedi bitirdi beni:) bu defa yolun sonuna geldik sanırım. neyse paylaşım için tekrar tşk edeirm iyi forumlar dilerim..

Vatan Loncası

Merhaba,

Çemberlitaş bölgesinden önce bende oyundan sıkılmıştım çünkü Sığınaklar ve Migrat'tan başka bir yer yoktu.
Çemberlitaş'ın gelmesi hem klan savaşlarını arttırdı hemde farklı bir bölge oldu.
Bu yüzden oyuna girmeye daha çok başladım.
Oyun dünyasında oyuncuyu dinleyen çok nadir oyunlar vardır.
IKV de bunlardan bir tanesi. Fakat taraflar bir olmayınca doğal olarak bazen ayrımcılık oluyor.
Örn ; Yeni gelen güncelleme ile Şifacıların gücü artıyor, büyücüler bunu yadırgıyor. Çünkü güçler dengeleniyor.
Çıkar üzerine dostluk konusunda pek bir cevabım yok ama şunu diyebilirim ki ; Sadece oyunda yok o dediklerinden ;)

haydegidelum yazdı:
Benim böyle ekiplere katılmam yasak ancak gönülden takipçinizim :)
Kuralları bozmadıkça resmi olarak olmasam da gönülden sizinleyim.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

PitbuLL yazdı:
haydegidelum yazdı:
Benim böyle ekiplere katılmam yasak ancak gönülden takipçinizim :)
Kuralları bozmadıkça resmi olarak olmasam da gönülden sizinleyim.
tamam pitbuLL gardaş :roll: :geek:

“Genel Sohbet” sayfasına dön