ALIŞVERİŞE Açın artık ESKİ İTEMLERİ
Re: ALIŞVERİŞE Açın artık ESKİ İTEMLERİ
Kardeşim emin ol senı burdan duymaz yöneticiler destek maile yollamalısın önerini.
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Updullah Güncel!
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
e kardeşim bence o salaklar şifrelerini başkalarına vermesinler sırf bunun için insanlar mağdur edilir miRivalxmelodi yazdı:Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
HakLısın şifrenizi kimseye vermeyin oLUr biter.. insanları mağdur etmeye hakkınız yok..fuzulisifa yazdı:e kardeşim bence o salaklar şifrelerini başkalarına vermesinler sırf bunun için insanlar mağdur edilir miRivalxmelodi yazdı:Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün

SEn SEN OL İNSANI NE GÖRÜNÜŞÜYLE , NE GİYİNİŞİYLE , NE MEMLEKETİYLE ,NEDE IRKIYLA YARGILAMA..SEN SEN OL İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VER...
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
KaRaKaSaP yazdı:HakLısın şifrenizi kimseye vermeyin oLUr biter.. insanları mağdur etmeye hakkınız yok..fuzulisifa yazdı:e kardeşim bence o salaklar şifrelerini başkalarına vermesinler sırf bunun için insanlar mağdur edilir miRivalxmelodi yazdı:Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün
Desteğe SOrdum..Uzun veya Kısa Sürelide Olsa Böyle Bir Yenilik DÜşünülmüyor :..
Akçeyle açın diye sölese herkes açılır kısa süredeRivalxmelodi yazdı:KaRaKaSaP yazdı:HakLısın şifrenizi kimseye vermeyin oLUr biter.. insanları mağdur etmeye hakkınız yok..fuzulisifa yazdı:e kardeşim bence o salaklar şifrelerini başkalarına vermesinler sırf bunun için insanlar mağdur edilir miRivalxmelodi yazdı:Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Evet o olabilirZeyp35 yazdı:Akçeyle açın diye sölese herkes açılır kısa süredeRivalxmelodi yazdı:KaRaKaSaP yazdı:HakLısın şifrenizi kimseye vermeyin oLUr biter.. insanları mağdur etmeye hakkınız yok..fuzulisifa yazdı:e kardeşim bence o salaklar şifrelerini başkalarına vermesinler sırf bunun için insanlar mağdur edilir miRivalxmelodi yazdı:Bence Böyle BirşeY Söz konusu olmamalı...Karakterinin şifresini bilen birisi Karakterine girsin o kadar emek verdiğin saheserleri calsın...Bu Hosuna gidermi ? Herkes Emeği İle Düşürsün
EVET 7500 AKÇE BİLE OLSA ALAN OLUR BENA LIRIM MESELA

SEn SEN OL İNSANI NE GÖRÜNÜŞÜYLE , NE GİYİNİŞİYLE , NE MEMLEKETİYLE ,NEDE IRKIYLA YARGILAMA..SEN SEN OL İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VER...
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle katılıyorum 7500 10.000 farketmez şaheserlerinde satın alınmasını bizzat desteklerim eminim benim gibi birçok insanda çıkacaktır.KaRaKaSaP yazdı:EVET 7500 AKÇE BİLE OLSA ALAN OLUR BENA LIRIM MESELA
ALBAYXX-ALBAY