Çemberlitaş'a dair

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş'a dair

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Chatlaqs yazdı:Yorumları tek tek okudum ve bir anlam veremedim. Nedir bu yönetime olan hırçın davranışınız :?:
Biraz yapıcı olun, yıkıcı değil :!: Takdir etmeyide bilin zamanı gelince sitem etmeyide ;)

Çemberli konusuna gelince Türk milleti olarak alışmışız her şeyin kolayına :!: Siz tam olarak ne istiyorsunuz Sıgınak miğrat gibi 2 saatte 1.5 saatte keseLim, çıkalım ee sonra nolcak ikv'ye pm atarsınız Çemberli bölgeside bitti bize yeni bölge lazım :)

Tekrar söylüyorum yıkıcı değil, yapıcı olun.

İyi formlar.
Sağlıkta yıkıcı oluyor millet 7 saat bilgisayar başında oluyor ama daha yeni yaşam merkezine geçmişken atıl göz zaten perişan 2 gün sonra gözler uçuyor max 2 saat olması lazım bölgelerin insanlar malesef bırak deyince bırakmaz ama biraz dinlendikten sonra bölgede kaldığımız yerden devam edelim bölgeye girince tabi aynı grupla aynı adamla bu arada sen kaç seneden beri ikv oynuyosun
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

60 sn lik kutup süresine(15puan verildiği takdirde) 15 sn de bir deprem atan yaratık konursa zorlanırız tabiki 2 büyücü. ya biz yanlış bi strateji yapıoruz ya da kalfa kesmek gerçekten zor. taktiği bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

leviathan yazdı:60 sn lik kutup süresine(15puan verildiği takdirde) 15 sn de bir deprem atan yaratık konursa zorlanırız tabiki 2 büyücü. ya biz yanlış bi strateji yapıoruz ya da kalfa kesmek gerçekten zor. taktiği bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Kalfada 2 depremi kurtardıktan sonra ck ile halledersiniz tankta sarsılmaz acar cok mu zor ? 3 depremden sonrada kesin yaratığı artık :)
Resim

Kullanıcı avatarı
xXxEsCoBaRxXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXxEsCoBaRxXx »

olcaytoo yazdı:Sayın Gorgar okadar madalya düşürdük o madalyalar ne işe yarayacak arkadaşım bunları akçe yerine kullanılması uygun olmazmı herşeyi para olarak düşünüyorsunuz birazdan oyundan madalya yoluyla akçe toplayalım...

Peki yeni silahlarda yeniden Kadim Hidra pençesi Meran Mücevheri Liderlik sembolünün yeninden istenmesi hangi akla mantığa sığar üç şaheser ürettim tam 4 karekterin kadimini yaptım vede ikisini de aldım buna rağmen yine önümüze bunları çıkarsıyorsunuz yinemi çar kasıp bunları düşürelim neden böyle yapıyorsunuz zaten tonla para harcadık paramız madenimiz kalmadı birde bunlar için uğraş dur ecel ejder ve asap ları olanlara daha iyi bi yardım yapılmasını gözden geçiriniz...

Etkinlikten verilen iksirlerimizi sildiniz hakkımız olan iksirlerin yerine kudret iksiri verseydiniz daha iyi olmazmıydı yine mağdur ettiniz bizleri...

Eski grup bölgelerinden düşen şaheser ve nadidilerin aktarımı artık neden açılmıyor okadar girdik düşremedik
bari bunların transferini açında paramızla alalım setlerimizi böyle tamamlayalım haa diyeceksiniz oralara giriş azalır bende diyorumki migra ve sığınaktaki hayvanların enerji ve hasarlarını düşürün yine giren olur item arayan olur lütfen şu migrat ve sığınaktan düşen itemlerin transferlerinin önünü açın biraz oyuncudan yana olun...

Güzel açıklama olmuş bir çok tiyo verilmiş bazı arkadaşlar kadim maden vs gibi nesnelerin sıkıntı yaratıcağını söylüyorda armut piş ağzıma düş te olmasın biraz emek harcayın her şey sizin istediğiniz gibi olursa herkes yapsın o zaman şaheserleri ne anlamı kalıcak.Açıklamada yapılmış lvl atlama için gerekli exp oranı düşürülmüş kadim satın alamıyorsan aç bi çar exp kas yada maden çek bunu yazmamızımı bekliyorsun 2 madenin fiyatı zaten olmuş bi kadim.

Ben savaşçı kulanıcısıyım sığınağa ve migrata sadece 2 kez girebildim oda fazla uzun sürmedi çünkü büyücü karakteri aranıyor bu bölgelere çemberlitaş ile savaşçılarda artık bu bölgeyi tadabilecek gibi şahaserlerin reçetelenmeside ayrı bi gelişme girip item çıkaramayanlar reçetelerle üretim yapabilecek ayrıca bu reçetelerin ticaretide olmakta .Dilerimki yayınlanan reçetelerdeki materyaller değiştirilmez çünkü bu seferde forumu takip eden diğer arkadaşlara ayıp olur şimdiden o madenleri toplamaya başladık birçok arkadaş.1 yılı aşkın süredir girmiyordum bu tür gelişmeler sevindirici ve tekrar dönüş yapım yenilikleriniz devamını bekliyoruz iyi eğlenceler tüm oyun severlere.
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

Gorgar yazdı:Güçlü kuvvetli kıyamet kardeşlerini selamlıyorum.

Öncelikle yeni eklenti paketi Çemberlitaş'ı beğenerek oynayacağınızı tahmin ediyoruz. Bizim bir yılımızı harcayarak ortaya koyduğumuz dehşetengiz düşmanlarımızı, yakın zamanda talan edeceğinize inancımız tam:)

Yeni gelen GB ile birlikte, İKV'nin çeşitli bölgelerinde de, küçük büyük yenilikler göreceksiniz. Özellikle, yeraltı ve sivri ada bölgelerindeki yaratıklardan bir kısım önemli materyal seyrek de olsa düşebiliyor. Bu bölgelerde çarpışmayı seven yalnız neferlerin ilgisini çekeceğini tahmin ediyoruz. Hatta İKV'yi ilk dönemlerden takip eden arkadaşlar için eklediğimiz taşkanat derisi, eminim onlara hoş bir sürpriz olmuştur.
Gene Çemberlitaş harici, bazı ilginç ve eğlenceli görevleri de oyuna ekledik.

Ayrıca, İKV'nin tecrubeli oyuncularının zorlanmadığı seviye kasma hadisesi, yeni başlayan arkadaşlarımız için bazı bölümlerde oldukça zorlu oluyordu(Özellikle 40 seviye sonrası) İKV ekibi olarak, her daim oyuncumuzu sıkmadan, dolu dolu bir oyun deneyimi sunmayı hedeflediğimizden, 40 seviye sonrasının zengin içeriğini de gözeterek, deneyim puanı gereksinimlerini, düşürdük. Artık seviye kasmak daha hızlı ve eğlenceli. Görevleri kaçırmamanızı bir kez daha hatırlatalım.

Çemberlitaş ise, tabii ki bu yeni eklentinin merkezinde duruyor. Her bir parçasına özendiğimiz mekanlar, şefler, eşyalar, görevler, sizlere kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Reçeteler ile ilgili olarak da; Çemberlitaş'da, şaheser eşyalar, tıpkı migrat ve sığınaklardaki gibi, şef düşmanlardan düşebiliyor.
Ayrıca, GB'lere pek fazla girme olanağı bulamayan, uzun süre GB'leri yaptığı halde istediği eşya setinde eksikleri bulunan oyuncularımız için, üretimin de canlanması adına, bütün şaheser silahların reçeteleri de oyuna eklendi (Bu reçeteler, Şef'lerden düşebiliyor)

Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.

Ayrıca, sizlerin, oyun piyasasına ayak uydurabilmeniz amacı ile, reçete gereksinimleri, reçetelerin pek çoğu daha ortaya çıkmadan yayınlandı.

Gene de, yeni GB'lerdeki eşyaları üretmenin kolay olduğu düşünülmesin. Çok sayıda zorlu reçete, üretim severleri bekliyorlar.

Her eklenti paketinde olduğu gibi, devasa bir bölgenin oyuna yerleştirilmesi aşamasında, kısa süreliğine de olsa bir takım aksaklıkların yaşanması doğaldır. Bunlara ilişkin göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Oyun içerisinde bu süre zarfında tespit ettiğiniz hataları, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfa üzerinden bizlere bildirmenizi önemle rica ediyoruz. Herhangi bir hatadan fayda sağlamaya çalışanlar ise, uzun vadede zararlı çıkacağını hatırlatalım:)

Burada saymakla bitmeyecek pek çok detay Çemberlitaş'da sizleri bekliyor. Herkese iyi oyunlar...

Kürşad "Gorgar" Karamahmutoğlu
Öncelikle Gorgar adlı arkadaşımız bu gb için verdiniz emeklere saygılı olarak bir kaç birşey söylemek istiyorum öncelikle çemberli taş eklentisiyle oyunun avantajlarını ve dezavantajlarını söylemek istiyorum güncelleme ile irtibaren oyunun görsel kalitesinde artışlar mükkemel olup oyunda bir kaç yenilikler yapılmıştır avantajları bu kadar dezavantajlarına gelince oyundaki bir çok emekle yapılan itemler üretilen şah eserler çöp olmuştur çemberlitaş bölgesinde ise yapılan tasarım çok basit görsel kalitesi yetersiz kestigimiz yaratıklar ise tasarımı çok basit olup oyuncuların bekledigi kadar bir heycan vermeyen maddi anlamda baya zorlayan fazla zaman geçirmeyi saglayan gereksiz bir bölge olmuştur ve bir çok kez denemelerimize ragmen item çıkma oranlarındaki sizin dediginiz dilde istatistikler tamamen saçmalık tamamen düzensiz karambole düşmeme oranlarıyla çemberlitaşı bölgesini hazırlayan ekibi her an anıyoruz yani düşünmüyormusunuz bu kadar hazırladıgınız bölgeye eminimki siz kendiniz girseniz mümkün değil çözmeniz bu kadar saçmalıga ne gerek var bu ekip bu kadar bilgisizmi böyle bir eklenti paketi ikv oyuncularının bekledigi gibi olmadı ve burda sizin kullandıgınız bir kelime üzerinden konuşmak istiyorum(Herhangi bir hatadan fayda sağlamaya çalışanlar ise, uzun vadede zararlı çıkacağını hatırlatalım ) bu hataları kullananlar var bunlarada sizler izin veriyorsunuz sizleri tebrik ediyoruz bir kaç gün sonra bekliyorum çemberlitaş yağma artırıcı çıkacaktır bundan eminim ve o arttırıcıları alıp tekrar tekrar girip boss kestimiz grup bölgerinde itemler çıkmadıgı zaman yine sizleri anıcaz biraz bilmem açıklayıcı oldumu ;)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

KaraXHayalet yazdı:
Chatlaqs yazdı:Yorumları tek tek okudum ve bir anlam veremedim. Nedir bu yönetime olan hırçın davranışınız :?:
Biraz yapıcı olun, yıkıcı değil :!: Takdir etmeyide bilin zamanı gelince sitem etmeyide ;)

Çemberli konusuna gelince Türk milleti olarak alışmışız her şeyin kolayına :!: Siz tam olarak ne istiyorsunuz Sıgınak miğrat gibi 2 saatte 1.5 saatte keseLim, çıkalım ee sonra nolcak ikv'ye pm atarsınız Çemberli bölgeside bitti bize yeni bölge lazım :)

İyi formlar.
Sağlıkta yıkıcı oluyor millet 7 saat bilgisayar başında oluyor ama daha yeni yaşam merkezine geçmişken atıl göz zaten perişan 2 gün sonra gözler uçuyor max 2 saat olması lazım bölgelerin insanlar malesef bırak deyince bırakmaz ama biraz dinlendikten sonra bölgede kaldığımız yerden devam edelim bölgeye girince tabi aynı grupla aynı adamla bu arada sen kaç seneden beri ikv oynuyosun
ilk başta herkes diyordu miğrat için 5 saat yeter mi insanın sağlığıyla oynuyorsunuz diye. eğer ilklerden olmak istemiyor ve sağlığına önem veriyorsan, bekle 2 hafta taktikler açıklansın 1-2 deneme yap, mola vere vere gir grup bölgesine. ben böyle yapıyorum ve gayet de memnunum. ne zaman sığınağa miğrata girsek 20-30 yaratık keser mola veririz. kalkarsın sandalyeden hareket edersin. bizim bu oyunu oynama amacımız eğlenmek. oturmaktan pişik olmak değil :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

mitmet yazdı:
KaraXHayalet yazdı:

İyi formlar.
ilk başta herkes diyordu miğrat için 5 saat yeter mi insanın sağlığıyla oynuyorsunuz diye. eğer ilklerden olmak istemiyor ve sağlığına önem veriyorsan, bekle 2 hafta taktikler açıklansın 1-2 deneme yap, mola vere vere gir grup bölgesine. ben böyle yapıyorum ve gayet de memnunum. ne zaman sığınağa miğrata girsek 20-30 yaratık keser mola veririz. kalkarsın sandalyeden hareket edersin. bizim bu oyunu oynama amacımız eğlenmek. oturmaktan pişik olmak değil :)
Şuan pudralıyorum. :cry:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Gorgar yazdı:Güçlü kuvvetli kıyamet kardeşlerini selamlıyorum.

Öncelikle yeni eklenti paketi Çemberlitaş'ı beğenerek oynayacağınızı tahmin ediyoruz. Bizim bir yılımızı harcayarak ortaya koyduğumuz dehşetengiz düşmanlarımızı, yakın zamanda talan edeceğinize inancımız tam:)

Yeni gelen GB ile birlikte, İKV'nin çeşitli bölgelerinde de, küçük büyük yenilikler göreceksiniz. Özellikle, yeraltı ve sivri ada bölgelerindeki yaratıklardan bir kısım önemli materyal seyrek de olsa düşebiliyor. Bu bölgelerde çarpışmayı seven yalnız neferlerin ilgisini çekeceğini tahmin ediyoruz. Hatta İKV'yi ilk dönemlerden takip eden arkadaşlar için eklediğimiz taşkanat derisi, eminim onlara hoş bir sürpriz olmuştur.
Gene Çemberlitaş harici, bazı ilginç ve eğlenceli görevleri de oyuna ekledik.

Ayrıca, İKV'nin tecrubeli oyuncularının zorlanmadığı seviye kasma hadisesi, yeni başlayan arkadaşlarımız için bazı bölümlerde oldukça zorlu oluyordu(Özellikle 40 seviye sonrası) İKV ekibi olarak, her daim oyuncumuzu sıkmadan, dolu dolu bir oyun deneyimi sunmayı hedeflediğimizden, 40 seviye sonrasının zengin içeriğini de gözeterek, deneyim puanı gereksinimlerini, düşürdük. Artık seviye kasmak daha hızlı ve eğlenceli. Görevleri kaçırmamanızı bir kez daha hatırlatalım.

Çemberlitaş ise, tabii ki bu yeni eklentinin merkezinde duruyor. Her bir parçasına özendiğimiz mekanlar, şefler, eşyalar, görevler, sizlere kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Reçeteler ile ilgili olarak da; Çemberlitaş'da, şaheser eşyalar, tıpkı migrat ve sığınaklardaki gibi, şef düşmanlardan düşebiliyor.
Ayrıca, GB'lere pek fazla girme olanağı bulamayan, uzun süre GB'leri yaptığı halde istediği eşya setinde eksikleri bulunan oyuncularımız için, üretimin de canlanması adına, bütün şaheser silahların reçeteleri de oyuna eklendi (Bu reçeteler, Şef'lerden düşebiliyor)

Daha önce, Ejder Asa, Ecel Getiren, Ashab-ı Kehf gibi, önemli şaheserleri üretmiş olan arkadaşlar düşünülerek, yeni silahların materyal gereksinimleri de, eski şaheser silah materyallerin önemli bölümlerini de içerecek şekilde ayarlandı.

Ayrıca, sizlerin, oyun piyasasına ayak uydurabilmeniz amacı ile, reçete gereksinimleri, reçetelerin pek çoğu daha ortaya çıkmadan yayınlandı.

Gene de, yeni GB'lerdeki eşyaları üretmenin kolay olduğu düşünülmesin. Çok sayıda zorlu reçete, üretim severleri bekliyorlar.

Her eklenti paketinde olduğu gibi, devasa bir bölgenin oyuna yerleştirilmesi aşamasında, kısa süreliğine de olsa bir takım aksaklıkların yaşanması doğaldır. Bunlara ilişkin göstereceğiniz sabır için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Oyun içerisinde bu süre zarfında tespit ettiğiniz hataları, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfa üzerinden bizlere bildirmenizi önemle rica ediyoruz. Herhangi bir hatadan fayda sağlamaya çalışanlar ise, uzun vadede zararlı çıkacağını hatırlatalım:)

Burada saymakla bitmeyecek pek çok detay Çemberlitaş'da sizleri bekliyor. Herkese iyi oyunlar...

Kürşad "Gorgar" Karamahmutoğlu
AFFERDERSİNİZ ama siz DİNGİL misiniz???
OFANSİF SAVAŞÇILAR NEDEN Grup Bölgelerine alınmıcak derecede önemsizlerrrr!!!!
Oyunda gerekn sınıflar:
SAVAŞÇI (++Tank/-Ofansif)
BÜYÜCÜ (+++Direnç/++++Konsantrasyon
ŞİFACI (+++++İyileştirme/---zehir/-Asit)
[SAVAŞÇI+]
[BÜYÜCÜ+++++++]
[Şifacı+++++--+

NEDEN
Ofansifni hiçbir değeri yokmu GRUP BÖLGELERİNDE
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

WHiTexDeWiL yazdı:Güzel bir açıklama.. Çemberlitaş gerek görsellik gerekse zorluk derecesi açısından mükemmel bir grup bölgesi olmuş. Özellikle çok zorlandığımız zamanlar oluyor. Ve bence bu zamanlarda yılmadan tekrar tekrar denemekde ayrı bir zevk katıyor oyuna. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler. :)

Keyifli forumlar.
Ama almıyolar sığınağa bile 1 kere almadılar ebnn napiyim'!!!
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Bymadxlord »

TOLGARDA yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Güzel bir açıklama.. Çemberlitaş gerek görsellik gerekse zorluk derecesi açısından mükemmel bir grup bölgesi olmuş. Özellikle çok zorlandığımız zamanlar oluyor. Ve bence bu zamanlarda yılmadan tekrar tekrar denemekde ayrı bir zevk katıyor oyuna. Emeği geçen tüm arkadaşlara tekrardan teşekkürler. :)

Keyifli forumlar.
Ama almıyolar sığınağa bile 1 kere almadılar ebnn napiyim'!!!

Senı Dışarı AlaLım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön