Bu konuda sadece kişisel şansınızın (birçok kişi gibi) yaver gitmediğini düşünüyorum, (ayrıca bir arkadaşa hitaben) saf maden çıkma oranının bir kesinliğe bağlanması imkansız..
Son söz olarak >> Eğer forumda ağlamak bu aralar bir çözüm getiriyorsa, gözyaşlarım hazır, emrinizdeyim..
Eski bir kuklacı oyuncusu
Ysrough
Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
Re: Maden Eziyeti ( REZALETİ ) İKV"ye verilen paralar..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Cahil arkadasa tabi ki cevap vermiyecem güzel konuyu tartışma haline getirmemek için kendince koruyor işte
Hani Kör Adam ikv videosunda söyle diyor ; '' Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa. '' işte benimki de böyle ne zaman ki ikv haksız kazanç gördüm bıraktım şimdi siz saatlerce maden başında beklerken bazıları yorulmadan elde ediyor bunları bilmiyorsun ? boş konuşuyorsunuz .
Veyy Veyyxşifa Veyyxbüyü Dadaşxveyy

Okuyun, Görün, Sövün...
su an oyunda haksız kazancla ılgılı bır sey gormuyorumVeyy yazdı:Cahil arkadasa tabi ki cevap vermiyecem güzel konuyu tartışma haline getirmemek için kendince koruyor işteHani Kör Adam ikv videosunda söyle diyor ; '' Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa. '' işte benimki de böyle ne zaman ki ikv haksız kazanç gördüm bıraktım şimdi siz saatlerce maden başında beklerken bazıları yorulmadan elde ediyor bunları bilmiyorsun ? boş konuşuyorsunuz .
ve dıger oyunlarda neredeyse hepsınde kosp hıle hırsızlık bug gıbı seyler cogunlukta
ıkv yıne bu konuda elınden gelenı yaptıgını dusunuyorum
eger dedıgın gıbı bır durum olduysa vıdeo cekıp gonderseydın
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
su an oyunda haksız kazancla ılgılı bır sey gormuyorumVeyy yazdı:Cahil arkadasa tabi ki cevap vermiyecem güzel konuyu tartışma haline getirmemek için kendince koruyor işteHani Kör Adam ikv videosunda söyle diyor ; '' Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa. '' işte benimki de böyle ne zaman ki ikv haksız kazanç gördüm bıraktım şimdi siz saatlerce maden başında beklerken bazıları yorulmadan elde ediyor bunları bilmiyorsun ? boş konuşuyorsunuz .
ve dıger oyunlarda neredeyse hepsınde kosp hıle hırsızlık bug gıbı seyler cogunlukta
ıkv yıne bu konuda elınden gelenı yaptıgını dusunuyorum
eger dedıgın gıbı bır durum olduysa vıdeo cekıp gonderseydın
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".