Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Belki Biraz Moraliniz Bozulacak Ama...

Mesaj gönderen Katilxaral »

öncelikle bir araştırma yapmanızı istiyorum sunucularınızda 10-40 lwl arası adamlara sorun hangisinin ilk çarı bu herkes başka çarlarım var der bu acı bir gerçek geriden adam yetişmiyor !!!

yapılcak çok şey var biraz uzun olacak ama baştan başlıyım

reklam ile belli bir kitleyi çekmeye çalışıyorsunuz tamam şöyle yapalım face sayfamızda amatörce olsada müzikler yapalım klipli ikv ile ilgili yada kadim kesimi fln güzel sahneleri paylaşalım 20.000kişilik bir hayran kitlemiz var bunları sürekli paylaşssak arkadaşlarımızında ilgisini çeken olacaktır bize sorar bizde güzel bir açıklamayla oyuna başlatabiliriz başlayanların arkadaşı fln derken oyuncu sayısında büyük artışlar olur :)

Reklam ile ilgili birçok fikir geliyor aklıma Ama sorun başladığında ne olacağı.Düşünün arkadaşlarımız oyuna başladı grafik hataları almış başını gitmiş bence yüksek bir kitle sıkılır bırakır oynayanlar olur ama neden hepsi oynamasın? Bu grafik hatalarına bir çözüm getirin artık çok zor olacağını düşünmüyorum migrat ve sığınaklar gibi yerleri yaptıktan sonra :)

Birde sadece arkadaşlarımız başlamıyor oyunda hiç çevresi olmayanlarda başlıyor önümüz yaz özellikle gençler başlayacak ve bunun için önemli adımlar atılabilir 2 hafta birşey kaldı.Oyunda çevren yoksa hele bide çaylaksan işin çooook zor. Düşünün en son sunucu açılalı 2 yıl fln oldu adam hem lwl kasıp hem oyuna alışıp hemde eskilere yetişebilirmi HAYIR! bu oyunların varolmasının tek sebebi rekabet. Bu yüzden kısa sürede sıkılıp bırakıyor yada eskiler, şimdi başlamak için yeni sunucu bekleyen çevremde tanıdık abilerim var sadece onlar değildir diye düşünüyorum dediğim gibi birçok yöntem var oyuncu getirmek için ama KARŞINDA KONUŞTUĞUN YÖNETİM DEĞİL DUVAR!
HaruNGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HaruNGs »

Şimdi şu soruyorum. İKV diye bir oyun daha önce duymamışsınız ve oynayan arkadaşınızda 2-3 kişi veya hiç yok. Durum böyleyken ben bu oyuna başlayıp zamanımı harcayıp, son seviyeye ulaşıp, en iyi itemlere sahip olmak isterim diyen kim var? Varsa eğer bunu diyen, neden İKV'ye başlasın ki? Gider Karahan oynar, Rappelz oynar, Mythos oynar, oyun mu yok sanki?
Kullanıcı avatarı
Katilxaral
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Katilxaral »

ben bu oyuna başladığımda hiç kimsem yoktu böyle bir zihniyetle nasıl bakabiliyorsun hayretler içerisindeyim rappelz yada karahan onları hiç arkadaşım oynamazken oynadım beğenmedim ama bunu beğendim kişinin zevkine bağlı önemli olan başlayan bir adamı oyunda tutabilmek eğer ikv baştan beri bunu yapabilseydi akçe fln hiçbirşey orataya çıkmazdı çünkü gelir kendisine yeterdi diyorlarki e akçe alma ozaman zorlamı ? evet zorla kardeşim malesef zorla sen bu rekabetin içinde olmak istiyorsan zorla eğer böyle bir niyetin yoksada baştan oynamassın zaten
HaruNGs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HaruNGs »

Katilxaral yazdı:ben bu oyuna başladığımda hiç kimsem yoktu böyle bir zihniyetle nasıl bakabiliyorsun hayretler içerisindeyim rappelz yada karahan onları hiç arkadaşım oynamazken oynadım beğenmedim ama bunu beğendim kişinin zevkine bağlı önemli olan başlayan bir adamı oyunda tutabilmek eğer ikv baştan beri bunu yapabilseydi akçe fln hiçbirşey orataya çıkmazdı çünkü gelir kendisine yeterdi diyorlarki e akçe alma ozaman zorlamı ? evet zorla kardeşim malesef zorla sen bu rekabetin içinde olmak istiyorsan zorla eğer böyle bir niyetin yoksada baştan oynamassın zaten
Arkadaşım şuandan bahsediyorum. Sen 2-3 yıl önce başlamışsındır oyuna.
Kullanıcı avatarı
welet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen welet »

oyunun fazla oynanması mesala teknosa da kutuları satabilirler veya reklam verilebilir .
Iıııölümcülııı karakterimdir

“Genel Etkileşim” sayfasına dön