yapılcak çok şey var biraz uzun olacak ama baştan başlıyım
reklam ile belli bir kitleyi çekmeye çalışıyorsunuz tamam şöyle yapalım face sayfamızda amatörce olsada müzikler yapalım klipli ikv ile ilgili yada kadim kesimi fln güzel sahneleri paylaşalım 20.000kişilik bir hayran kitlemiz var bunları sürekli paylaşssak arkadaşlarımızında ilgisini çeken olacaktır bize sorar bizde güzel bir açıklamayla oyuna başlatabiliriz başlayanların arkadaşı fln derken oyuncu sayısında büyük artışlar olur
Reklam ile ilgili birçok fikir geliyor aklıma Ama sorun başladığında ne olacağı.Düşünün arkadaşlarımız oyuna başladı grafik hataları almış başını gitmiş bence yüksek bir kitle sıkılır bırakır oynayanlar olur ama neden hepsi oynamasın? Bu grafik hatalarına bir çözüm getirin artık çok zor olacağını düşünmüyorum migrat ve sığınaklar gibi yerleri yaptıktan sonra
Birde sadece arkadaşlarımız başlamıyor oyunda hiç çevresi olmayanlarda başlıyor önümüz yaz özellikle gençler başlayacak ve bunun için önemli adımlar atılabilir 2 hafta birşey kaldı.Oyunda çevren yoksa hele bide çaylaksan işin çooook zor. Düşünün en son sunucu açılalı 2 yıl fln oldu adam hem lwl kasıp hem oyuna alışıp hemde eskilere yetişebilirmi HAYIR! bu oyunların varolmasının tek sebebi rekabet. Bu yüzden kısa sürede sıkılıp bırakıyor yada eskiler, şimdi başlamak için yeni sunucu bekleyen çevremde tanıdık abilerim var sadece onlar değildir diye düşünüyorum dediğim gibi birçok yöntem var oyuncu getirmek için ama KARŞINDA KONUŞTUĞUN YÖNETİM DEĞİL DUVAR!