LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kabile
Re: LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)
Manicking banlanmadı o char banlatacak adamın anlını karışlarım
kolaymı o char banlatmak sobee binasının karşısında kendimi yakarım valla 
- Deathxyolkesen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan
[/u]
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Yapar valla 3 yıldız pembe yani borumu. :lol:Manicking yazdı:Manicking banlanmadı o char banlatacak adamın anlını karışlarımkolaymı o char banlatmak sobee binasının karşısında kendimi yakarım valla
Deathxyolkesen yazdı:Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan[/u]
DeathXyoLumukesen pm
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
MeGaStaR yazdı:Deathxyolkesen yazdı:Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan[/u]
DeathXyoLumukesen pm![]()
Ne yolumukesen yaw o öyle değil
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
sirjudgester yazdı: Kadir gerçekten sabır isteyen bir iş ben de iyi bilirim . Bizde sayısız arz char olmasına ragmen charlara gir çık yapmaya adam bulamıyoruz emin ol , oda rutbe için değil gözlük almak için . Bir lodos char açtık bizde 26 lwl 3 günde 2 yıldız pembe oldu ama daha kasmayız gözlük lazım olmadıkça ...
İnşallah devamı da gelir Kadir cim de fazla sıkma kendini , zamanında çok uğraştım sıkıntısı fazla , canını sıkma yani ...
Nevizade yazdı:Tebrikler sabrını ve azmini alkışlıyorum kolay iş değil!
Yorumlarını Eksik Etmeyip Bu Sevincimi PayLaşan ArkadaşLarıma , KardeşLerime Teşekkür Ederim .ReaL yazdı:gerçekten kolay değil bnmde 25 lvl 3 yıldız var ama belli bir müddet sonra artık oyuna giresın bile gelmıyo sıkıyor .
Tebrikler .
Memati Abi Senin Çarı BanLayıp O HaLde BırakabiLecek Birisinin Başına GeLicekLeri Tahmin EdebiLiyorumManicking yazdı:Oncelikle rütpen hayılrı olsun kadir kardesim inş 3 yıldız mavi olarakta gorürüm seni lakin sana bir sır veriyim Meran sunucusunda Mereşal rütpesine ulaşacak bir char varsa Manicking dir93 tane 30 level char larımın 76 tanesi 49 levelle naylona hazır
gecen de naylon yaptıgımın charların şanlarını hesapladım 7 milyondan fazla şan fazla cıktı şimdi kp kasmak dahada kolaylaştı şan ve kılan arttırıcıyla 2 katı geliyor sanırım. iyi frumlar.
İyi ForumLar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Manicking seni nerde bulabilirim veya oyuna girdigin zaman bana pm atarsan sevinirim
MeGaxNeFReTiM Zamanxmyhate Ulaşırsan güzel olcak .
MeGaxNeFReTiM Zamanxmyhate Ulaşırsan güzel olcak .