LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Manicking
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kabile

Re: LoDoS KLanı'nda Bir İLk 3 YıLdız Pembe :)

Mesaj gönderen Manicking »

Manicking banlanmadı o char banlatacak adamın anlını karışlarım :) kolaymı o char banlatmak sobee binasının karşısında kendimi yakarım valla :)
Kullanıcı avatarı
Deathxyolkesen
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Deathxyolkesen »

Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan :D[/u]
[DeaTHxYoLCu](49) [DeaTHxYoLKeSen](49)

[(^) Ejder Asa)] [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

Manicking yazdı:Manicking banlanmadı o char banlatacak adamın anlını karışlarım :) kolaymı o char banlatmak sobee binasının karşısında kendimi yakarım valla :)
Yapar valla 3 yıldız pembe yani borumu. :lol:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Deathxyolkesen yazdı:Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan :D[/u]

DeathXyoLumukesen pm 8-)
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

MeGaStaR yazdı:
Deathxyolkesen yazdı:Memati Abi Zeytinburnulu Adamın Charını Banlatmak Kolaymı Kan Cıkar Ordan :D[/u]

DeathXyoLumukesen pm 8-)

Ne yolumukesen yaw o öyle değil :)) Deathxharaçkesen :))))
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

sirjudgester yazdı: Kadir gerçekten sabır isteyen bir iş ben de iyi bilirim . Bizde sayısız arz char olmasına ragmen charlara gir çık yapmaya adam bulamıyoruz emin ol , oda rutbe için değil gözlük almak için . Bir lodos char açtık bizde 26 lwl 3 günde 2 yıldız pembe oldu ama daha kasmayız gözlük lazım olmadıkça ...
İnşallah devamı da gelir Kadir cim de fazla sıkma kendini , zamanında çok uğraştım sıkıntısı fazla , canını sıkma yani ...
Nevizade yazdı:Tebrikler sabrını ve azmini alkışlıyorum kolay iş değil!
ReaL yazdı:gerçekten kolay değil bnmde 25 lvl 3 yıldız var ama belli bir müddet sonra artık oyuna giresın bile gelmıyo sıkıyor .

Tebrikler .
Yorumlarını Eksik Etmeyip Bu Sevincimi PayLaşan ArkadaşLarıma , KardeşLerime Teşekkür Ederim . :)
Manicking yazdı:Oncelikle rütpen hayılrı olsun kadir kardesim inş 3 yıldız mavi olarakta gorürüm seni lakin sana bir sır veriyim Meran sunucusunda Mereşal rütpesine ulaşacak bir char varsa Manicking dir :) 93 tane 30 level char larımın 76 tanesi 49 levelle naylona hazır :) gecen de naylon yaptıgımın charların şanlarını hesapladım 7 milyondan fazla şan fazla cıktı şimdi kp kasmak dahada kolaylaştı şan ve kılan arttırıcıyla 2 katı geliyor sanırım. iyi frumlar.
Memati Abi Senin Çarı BanLayıp O HaLde BırakabiLecek Birisinin Başına GeLicekLeri Tahmin EdebiLiyorum :D O Yüzden Seni O HaLdeyken Görünce Sanırım Direk AçtıLar Banı :D :D Benden Önce MareşaL OLabiLirsin Abi BeLkide Banko , Zaten İLk 3 YıLdız Pembe OLan Adam MareşaL Yapmadan Bırakmaz Sanırım Adamını :) .Bende Bugün İtibariyLe NayLon İşini Bıraktım 4.000.000 Şanda İken.Anca Yaza Kasarım Diye Düşünüyorum MaLum FinaLLer YakLaşıyor ve Oyuna Ayırmam Gereken Vakti Şimdi DersLere Ayırmam Gerek :) .Nice RütbeLeri sizLerLe PayLaşmak DiLekLerimLe :)

İyi ForumLar ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Sekox
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sekox »

Manicking seni nerde bulabilirim veya oyuna girdigin zaman bana pm atarsan sevinirim
MeGaxNeFReTiM Zamanxmyhate Ulaşırsan güzel olcak .

“Genel Sohbet” sayfasına dön