İtiraf edin!:)
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: İtiraf edin!:)
Oyuna ilk başladığım zamanlarda örs yapardım ama üst üste derdim ki fazla yaparsam daha iyi örs olur diye bunu fark ettiyim de baya para gitmişti 

Ben Oyuna 39 Lv'da Başlamıştım Agâh jandarma Ali İle Konuşun Diye bi Görev Vermişti Ne biliyim Jandarma alinin Hemen 5 Metre Uzakta Olduğunu Sonra Dolaştım baya Komutana vardım Orda Arzlar Savaşıyordu Sonra Bir Tabela Gözüme çarptı Bi baktım Meteor Bölgesi yazıyor Dedim Aha Ben Buldum falan Havalara girdim Aşarıya inince Büyük Bir Hüzünle Karşılaştım Çünkü Akrepler beni kesmişti Yeniden canlana Bastım Devam ettim aradan 2-3 Gün Geçti Meteor Çıkışını Bulamıyordum Dedim Yandım. Meteor'a Çıkış Koymamışlar Nasıl Bi Oyundur Diyerek Karakterimi Silip Yenisini açmıştım Ve sonra jandarma Aliyi Buldum Zar zor. 3 Seviyeye Ulaştım Lodos Muhafızıyla Konuşun Diyordu Dedim Ulan Kimdir Bu Lodos Muhafızı Birisini Gördüm Lodos Muhafızı nerde dedim Gel Gidelim Dedi Çok sağol Dedim. Devam ettik Ve Yolda Giderken Bişi takıldı Gözüme zırhı Motordu Abartılı olucak diyeceksiniz ama Kaç Model demiştim Ve adam beni Yılanların İçinde Bırakıp Oyundan çıkmıştı

Oyunda acemilik günlerimde şöyle bir anım olmuştur ama sakın denemeyin
Büyücü kasıyordum ve bir türlü kritik vurmuyordu.Bende sinirlendim fiziksel kısayolu olan ''1'' e setçe vurdum ve çar kritik vurdu
Demekki sert vurunca kritik vuruyormuş dedim bende öle rahat abartmıyorum 2 hafta kadar kritik vurmak için ''1'' sertçe vurdum
Zaten o ara cafeden giriyordum
Büyücü kasıyordum ve bir türlü kritik vurmuyordu.Bende sinirlendim fiziksel kısayolu olan ''1'' e setçe vurdum ve çar kritik vurdu

Ve bu arada asıl itirafım şu;
Bu oyunun gerçek tadı,gerçek zevki,gerçek oyuncuları 39 seviyelerde idi.
Bazen diyorum ki keşke 49 seviyeler gelmeseydide herkes eşitçe ws,eşitçe klan savaşı,eşitçe kassa.
MOMT lar gelirdi ws atardık.Genelde savaşçı ile gelirleri.Çifte ile tek vuruş.Büyü MOMT lar ateş çemberi.Ve 49 seviye öncesi hiç şifacı GM görmedim
Yönetim İKV 2 sürüm çıkarsın 39 ve 49 seviyeler için.Tahmin ediyorumki 49 seviyelerde 39 luğa %80 geçiş olurdu.
Lan ne günlerdi be.
Bu oyunun gerçek tadı,gerçek zevki,gerçek oyuncuları 39 seviyelerde idi.
Bazen diyorum ki keşke 49 seviyeler gelmeseydide herkes eşitçe ws,eşitçe klan savaşı,eşitçe kassa.
MOMT lar gelirdi ws atardık.Genelde savaşçı ile gelirleri.Çifte ile tek vuruş.Büyü MOMT lar ateş çemberi.Ve 49 seviye öncesi hiç şifacı GM görmedim
Lan ne günlerdi be.

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Güzel konu her bir iletiyi tek tek okudum çok eğlenceli :lol:
Ben çok zorluk çekmedim oyunda, kordinatları çok rahat kullanırdım.
Oyuna ilk başladığımda eminönünde taşkanatlar vardı. aşırı güçlü olduklarını görünce çok tuhaf karşılamıştım.
Tüm görevleri dikkatlice okurdum, özellikle arzuhalcinin labirent görevlerinin hikayesi beni çok heyecanlandırırdı. Kendimi romanın baş kahramanı olarak hissettirirdi.
Labirentte salona gitmek için 29 seviye savaşçıları beklerdik. Philiyi kesmek, kadimi kesmek gibiydi o zamanlar :lol:
Abim phili salonuna yaratıkları tek tek keserek gidiyor diye hep hava atardım millete :lol: Çok zor bir işti bu.
O zamanlar level aldıkça karakter puanlarımızı kendimiz verirdik. savaşcıma tamamen Bünye - Beceri puanı vermiştim çok sağlam olmuştu
eminönü arz sancağının bulunduğu yerde o zamanlar kurt adamlar vardı, ilk defa bir kurt adamı tek başıma kesebildiğim zaman ne kadar çok sevinmiştim :lol:
Ama ben çok zarar ettim oyunda. şöyle diyeyim, 29 seviye zamanında üstümü tam dizdim dedim, meteor bölgesi geldi ve eşyalar elimde patladı. paralar boşa gitti.
39 seviyesinde servet değerinde olan alman + ok ucu setim ve mağnezyum + dışşehir setlerimle 49 seviyenin gelmesi ile aşırı derece zarar etmiştim. Bu durumdan ötürü yönetime kırgınlığım halen geçmedi :lol:
Meteor bölgesinde yaratıklardan kastığım para ile, agopa bono almaya giderkenki mutluluğum paha biçilmezdi :lol:
Ben çok zorluk çekmedim oyunda, kordinatları çok rahat kullanırdım.
Oyuna ilk başladığımda eminönünde taşkanatlar vardı. aşırı güçlü olduklarını görünce çok tuhaf karşılamıştım.
Tüm görevleri dikkatlice okurdum, özellikle arzuhalcinin labirent görevlerinin hikayesi beni çok heyecanlandırırdı. Kendimi romanın baş kahramanı olarak hissettirirdi.
Labirentte salona gitmek için 29 seviye savaşçıları beklerdik. Philiyi kesmek, kadimi kesmek gibiydi o zamanlar :lol:
Abim phili salonuna yaratıkları tek tek keserek gidiyor diye hep hava atardım millete :lol: Çok zor bir işti bu.
O zamanlar level aldıkça karakter puanlarımızı kendimiz verirdik. savaşcıma tamamen Bünye - Beceri puanı vermiştim çok sağlam olmuştu
eminönü arz sancağının bulunduğu yerde o zamanlar kurt adamlar vardı, ilk defa bir kurt adamı tek başıma kesebildiğim zaman ne kadar çok sevinmiştim :lol:
Ama ben çok zarar ettim oyunda. şöyle diyeyim, 29 seviye zamanında üstümü tam dizdim dedim, meteor bölgesi geldi ve eşyalar elimde patladı. paralar boşa gitti.
39 seviyesinde servet değerinde olan alman + ok ucu setim ve mağnezyum + dışşehir setlerimle 49 seviyenin gelmesi ile aşırı derece zarar etmiştim. Bu durumdan ötürü yönetime kırgınlığım halen geçmedi :lol:
Meteor bölgesinde yaratıklardan kastığım para ile, agopa bono almaya giderkenki mutluluğum paha biçilmezdi :lol:

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
ilk oyuna başladığımda 2007 ydi. Mynette okey oynarken kenarda çıkan reklamda görmüştüm. ilk başladığım gün çat pat 5 lvl e kadar geldim. Sonra fahriden keten görevini aldım . Cinlerin yerini sora sora buldum ve ilk cini gördüm görür görmez kaçtım lodos kaleye kadar 
Gakgoşbey
okan34 yazdı:Hiç bir yetenek kullanmadan 9 seviyeye kadar büyücümü kasmak hiç kolay olmadı
Bu cümlenin üstüne konuşmak ... hiç sanmıyorum en iyisi bu
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Balıkçı İdris'i 1 saat boyunca aradığımı bilirim
Oyun daha yeni indirmişim 10 lwl oldum merak sardı beni baktım alta örs kullanın bişeyler yazıyor.Söyle Kanalından yazdım '' acaba örs nerde nasıl yapılır vs... '' Biride gelip örs kiralıyorum alıyormusun demişti bende ne işe yarar dediğimde bana silahlarını hasarını artırır bende heycanlandım tabi
Adama 100 bin verdim (parayı hatırlamıyorum ama o civarda bişeydi) Sonra ben örs yaptım bide örs'ten gitmemezmi para :mrgreen: O anda büyük hayal kırıklığı yaşamıştım ne günlerdi be... 

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
Kuklacıda savaşçı çar açmıştım sanırım lvim 25 falandı yetenekleri yetenek penceresindeki yeteneklere fare ile tıklayarak kullanıyorumd taki alttaki rakamları ve onların ne işe yaradığını fark edene kadar. bide komutanın yanında tepegözler vardı eğlence olsun diye onlara dalardım 2 vuruşta öldürürlerdi. boş vakitlerimi de suzanın yanında geçirrdim yasemini fark edene kadar:D:D