Fakat oyunun yapımcıları ve görevlileri eskiden eminönünde bulunurlardı. Şimdi bir kurumsallık çıkarmışlar başımıza sanki MİCROSOFT. Allah aşkına ben Elektronik Mühendisiyim ve özellikle ASP.NET uygulamaları geliştirecen bir yazılımcıyım. Ben bir derdim olunca MİCROSOFT a bile ulaşmam birkaç dakikamı alıyor. Sorunumu çözmeleri birkaç dakika alıyor. Bu insanlar du kadar desteği kimi zaman merkezinden ABD den veriyorlar. İnanmıyorum ben buna.
Sabahtan beri uğraş çalış bir sürü görev yaptım bir sürü item kastım maden çektim. Şimdi bir güncelleme ve bunlar geri alınacak.
Şunu anlarım elbette bu oyun yapımcılarına birşeyler kazandırmazsa bu sistemin ayakta kalması imkansız. Fakat bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ama. Görevlileriniz işi bilmiyorsa eğer bıraksınlar görevlerini.
GM alınacak, DEV alınacak CV gönderin. Gönderdikte ne oluyor. Akşama kadar bir bilgisayar başında otla çöple uğraşan bir avuç aylak adamı alıyorsunuz görevli diye. Bırakın biz yapalım o zaman bu işi. İnanın bu oyunun içinde gelişmiş programcılık bilgisi olmayıp ama insanlarla anında ilgilenip sorunlarına çözüm bulabilecek onlarca insan var.
Beyler PARA alıyorsunuz. Bizlerden PARA alıyorsunuz. Biz varız diye burdasınız.
Ben tam görev yapıyordum siz güncelleme yapacaz diye o beni irite eden sarı yazıyla uyarınızı yaparken. Bitirmek üzereydim. Bu ne saçmalık anlamadım. Yav nerde 10 dk sonra kapanacak uyarısı. Durup duruken kapatılır mı.
Eğer kurumsal iseniz bir online destek bölümü koyun bari sitenize. İnsanlara yalandan da olsa sitenizde online bir sistemle cevap verin. Ben her ay 12 çar için plus üyelik alıp bu oyunu desteklen biriysem ve buna devam ediyorsam sizlerde bana bizlere değer vereceksiniz.