bana oyundaki adını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
bu kadar insanın dalga geçmesi, ciddiye almamasının tek sebebi budur zaten
yok tek değil diğer sebebi de mongonca fikirlerin olabilir
Bende hayatta 3 şeyden nefret ederim;
1-internet sayfalarında bir yorum veye konu açmam ve o konuyla alakalı yorumların yapılmaması onun haricinde konularla eleştri yapılması
2-İpini koparanların kesinlikle gelip yorumda bulunmaları
3-Formlarda oyunla ilgili bilgilerimin istenmesi.
bu forumda 3 şeyden nefret ederim
1- PROF'un 3. maddesi
2- boş boş yazı yazıp popülaritesini artırmaya çalışanlardan
3- isim ile hesap açanlardan
son 2 maddeye kesin uyuyorsun. ilk madde hakkında bişi diyemem
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
aysu11 yazdı:Bende hayatta 3 şeyden nefret ederim;
1-internet sayfalarında bir yorum veye konu açmam ve o konuyla alakalı yorumların yapılmaması onun haricinde konularla eleştri yapılması
maddelerine tek tek açıklık getireyim
1- yorum yapılmasını istemiyorsan foruma konu açmayacaksın, eline al kağıt kalemi yaz bakar bakar sevinirsin kimse yorum yapmıyor diye
2- ipini koparanların konuna yorum yapmasını istemiyorsan benim olduğum yerde konu açmayacaksın
3- sanki üyelik bilgilerini istiyormuşuz havası yaratma oyun forumunda görüş bildiriyorsan oyunda kim olduğunu da açıklayacaksın ki pahalı istiyorsun satış yapanlar senin ismini görünce geçirsinler (fiyatta)
"az kaşardan tost çok kaşardan dost olmazmış" bunu da neden söyledim bilmiyorum öyle aklıma geldi yazayım dedim bi de şey var "ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış."
domates biber patlıcan herkese gider yapmıcan
boş ver be peder bunlar da geçer
6lıda 5i bulduk iyi mi
evlat bi sakal atsana emekli maaşını alınca veririm
PROFPROFxPROFpTopsakallıdede PROFıPROFiPROFöProfşPROFusta
Gölge Haramileri Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
aysu11 yazdı:Bende hayatta 3 şeyden nefret ederim;
maddelerine tek tek açıklık getireyim
1- yorum yapılmasını istemiyorsan foruma konu açmayacaksın, eline al kağıt kalemi yaz bakar bakar sevinirsin kimse yorum yapmıyor diye
2- ipini koparanların konuna yorum yapmasını istemiyorsan benim olduğum yerde konu açmayacaksın
3- sanki üyelik bilgilerini istiyormuşuz havası yaratma oyun forumunda görüş bildiriyorsan oyunda kim olduğunu da açıklayacaksın ki pahalı istiyorsun satış yapanlar senin ismini görünce geçirsinler (fiyatta)
"az kaşardan tost çok kaşardan dost olmazmış" bunu da neden söyledim bilmiyorum öyle aklıma geldi yazayım dedim bi de şey var "ekinler baş vermeden, kör buzağı topallamazmış."
domates biber patlıcan herkese gider yapmıcan
boş ver be peder bunlar da geçer
6lıda 5i bulduk iyi mi
evlat bi sakal atsana emekli maaşını alınca veririm
şunu unuttun;
haşiki nora sokama nura
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
prOFFFF yazılarımı yorumlarımı beyenmemeyebilirsin saygı duyarım eleştirini yap ama abartıpda kişisel kavgaya çevirme.Hem mümkünse sen bu saatten sonra yorum da yapma.Merak etme senin yorumun eksik olursa İKV'ye bişey olmaz.