Kişiye baglı önemli duyuru.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kişiye baglı önemli duyuru.

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

JuSTLoV yazdı:5 gün önce karakterim Soyuldu Ejder malzemeleri alındı ve efsunlu eşyalar.Bende 5 avukatımla birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için elimi taşın altına koymuş bulunmaktayım.21 01 2011 ila 26 01 2011 tarihleri arasında çalan şahısa muhlet veriyorum.Geri gelmez ise kendisi ile Mahkemede görüşürüz bu konu hakkında geniş çaplı araştırma yaptım. Sobee Yönetimide hassasiyet göstericeginden eminim.Lakin 5 gün içerisinde kendi karakteri olmasada 1 lvl lik 1 karakterdede geri iade ederse sorun kapanmış olur egerki geri iade olmaz ise suan savcılıkta beklemede olan dilekcemi o gün saat 09 itibari ile başvurucam.Bundan sonrasını mahkeme karar vericek.Birde birşey olmaz bana deme. :) Bilişim suçlarına göre agır cezaları var hırsızlık yapsan bile bu kadar agır degil (Gerçi buda bir hırsızlık neyse)

Saygılarımla

Serhat AKSOY

. ;) ne işin var İKV de
gülmekten öldüm destek verek istiyorum ama yazı da bi anormallik var hocam 5 tane avukat boşta duruyor diye sanal alem için bu kadar kahredilmez ki :D
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)

lan senin yüzünden yazıları okumadan kaaptıtm ctrl w yapmayın sakın ..!

ama sonra koptum :D :D :D :D
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

eerrddii24 yazdı:
secret yazdı:Kardeş sen italyan mafyasımısın 5 tane avukatı nerden tutuyon :mrgreen: tamam adam korksun da geri versin diye yaz da inandırıcılığı bozma yahu :)

lan senin yüzünden yazıları okumadan kaaptıtm ctrl w yapmayın sakın ..!

ama sonra koptum :D :D :D :D
Günaydın.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Mancybugra
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mancybugra »

Serhat senin havan kime kime artislik yapıyon:):)

Mancy
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

Serhat'çığım o mazemeleri biriktirene kadar ne zorluklar çektin bunu en iyi biz biliyoruz. Çalan kişinin bunun bir şaka olduğunu sanıyor ancak Mahkeme celbi kapısına geldiğinde o zaman iş işten geçmiş olucak ve sen istesen bile savcı bundan vaz geçmez.

Umarım uyarını dikkate alır...
Kullanıcı avatarı
Mancybugra
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mancybugra »

mhmtozdmr yazdı:Serhat'çığım o mazemeleri biriktirene kadar ne zorluklar çektin bunu en iyi biz biliyoruz. Çalan kişinin bunun bir şaka olduğunu sanıyor ancak Mahkeme celbi kapısına geldiğinde o zaman iş işten geçmiş olucak ve sen istesen bile savcı bundan vaz geçmez.

Umarım uyarını dikkate alır...

Kralbenim gelmiş dağıLın :D:D:D:

Mancy
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

Buğracığım artık yeni stilimle oyunda olucam Jiyan IIIxJiYaNxIII diğerleride gelişim aşamasında
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

JuSTLoV yazdı:5 gün önce karakterim Soyuldu Ejder malzemeleri alındı ve efsunlu eşyalar.Bende 5 avukatımla birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için elimi taşın altına koymuş bulunmaktayım.21 01 2011 ila 26 01 2011 tarihleri arasında çalan şahısa muhlet veriyorum.Geri gelmez ise kendisi ile Mahkemede görüşürüz bu konu hakkında geniş çaplı araştırma yaptım. Sobee Yönetimide hassasiyet göstericeginden eminim.Lakin 5 gün içerisinde kendi karakteri olmasada 1 lvl lik 1 karakterdede geri iade ederse sorun kapanmış olur egerki geri iade olmaz ise suan savcılıkta beklemede olan dilekcemi o gün saat 09 itibari ile başvurucam.Bundan sonrasını mahkeme karar vericek.Birde birşey olmaz bana deme. :) Bilişim suçlarına göre agır cezaları var hırsızlık yapsan bile bu kadar agır degil (Gerçi buda bir hırsızlık neyse)

Saygılarımla
Serhat AKSOY
BEN YAZSAM BU YAZIYI KOLPA ATTIMI HERKES BİLİR AMA SERHAT ABİ AZ ÇOK TANIYORUM O BENİ TANIMASA YAPARIM DİYOSA SONUNA KDR GİDER..!
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

eerrddii24 yazdı:

Saygılarımla
Serhat AKSOY
BEN YAZSAM BU YAZIYI KOLPA ATTIMI HERKES BİLİR AMA SERHAT ABİ AZ ÇOK TANIYORUM O BENİ TANIMASA YAPARIM DİYOSA SONUNA KDR GİDER..!
Bunu begendi.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

hala bi sonuç yok mu ?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön