camia Eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: camia Eleştiri

Mesaj gönderen Sanatkarr »

evet oynadım. Bırakma sebebim de pırıl pırıl parlayan elbiseler. Eski gazino sanatçılarının kıyafetleri gibi pırıl pırıl parlıyor. Oyun bu haliyle gayet güzel beğenmeyen oynamasın demek te yanlış belki ama başka şans vermiyorsunuz :) Beğenmeyen o oynadığı ve grafiğini beğendiği diğer oyunları oynasın :) Ben daha hamle yapmadan yaratık kesmedim sen nasıl kestin merak ettim. hatta benimki 5 kere sallıyor bir kere vuruyor bende ona gıcık oluyorum :) Ama latifte öyle bir sıkıntı yok her salladığı vuruyor :) bana de ki yaratık duvardan geçermi? yada bizim duvarın ardındaki yaratığa vurmamız yada onun bizi görmesi ne kadar doğru bak bunu eleştirelim. Ama lütfen kimse combo skil falan demesin öyle gelişecekse oyun bırakırım daha iyi.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

bu senin düşüncen bence bu halıyle oyun cok yavan duruyo
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Buhara yazdı:bu senin düşüncen bence bu halıyle oyun cok yavan duruyo
Bence de sadelik çok oyunda.Ha bu şu demek değildir ki oyun çok kötü.Kişiden kişiye değişir,kimi sadeliği sever kimi ise daha çok efekt olan eşyaları sever.Diğer oyunlara yönelebilirsin demişsin.Bu oyunun oynanma nedenlerinden bir tanesi de paraya dayalı bir oyun olmaması.Oyun evrenselleştikçe paraya dayanıyor ve bu durum hiçte hoş olmuyor.Bazı kişiler şu anda diyorlar:"Para ile eşyalar satılsın,özellik arttırıcı iksirler çıksın." fakat "Shai..." tam ismini vermek istemedim.Bu oyunda iksirler mevcut gerçek para ile satılan ve bir çok kişi bu iksirleri kullanıyor vede karşı taraf kullanınca sizinde kullanmanız gerekli ki o kişi ile aynı güçte olasınız.Bu iş yönetime yarıyor tabi ki.O alsın bu alsın derken herkes alıyor.Bence şu anda gayet düzgün ekstradan 1-2 şey daha gelebilir paralı fakat oyunun tamamen paraya yönelik olmasını kesinlikle istemiyorum.Bazı düşüncelerde şöyle:"Oyun evrenselleşmeli,değişik bir çok şey getirilmeli ki dünya çapında tanınsın." bu durumda güzel fakat oyun tanındıkça kesinlikle paraya yönelik oluyor gene...Biz bize yeteriz demeli bence 8-)
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

Evet grafikler biraz kötü olabilir lakin, bu kadar ciddiye alınacak bir durum yok! Oyun daha gelişme aşamasında genelde her sene yeni güncellemeler geliyor.. Zaman içerisinde kötü dediğiniz grafiklerin yerini daha iyi grafiklerin alacağından eminim ama, yine söylüyorum bu kadar ciddiye alınacak bir durum yok!
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

HarunYILMAZ yazdı:BadxDream güzel konulara değinmişsin.
1-)Karakterlerimiz eskisi gibi geliştirme özelliklerini biz verebilsek aslında çok güzel olur.
Misalen ben Tank savaşçıda oynamayı çok severim ancak bunu yapabilmem için Grup bölgelerinde Tank eşya düşürmem gerekiyor. Ne hikmetse nerde bir hasar Eşya var bana düşüyor ;) Sadece yetenekler ile de zaten herkesin olabildiği kadar tank bir savaşçı olabiliyorum. İstediğim yetenek kombinasyonunu kullanabilmek için ise bilgiye, tecrübeye değil. Bosslardan düşecek eşyalara muhtaç durumda kalıyorum. Tabii burda istediğimi yapamamış oluyorum.
2-) Yaratıkların çeşitlenmesi konusunda grup bölgelerinde bir değişim olduğunu gözlemliyoruz. Ancak hikaye yapısına uygun olarak gelişmekte olan oyunda çeşitlenmenin çokta fazla olmayacağını görebiliyoruz.
3-) Oyunumuz bir Türk oyunu yapımcıları ve Yöneticileri de Türk ve Türkiyede ancak sadece Fuar gibi organizasyonlarda bir araya gelme imkanı oluyor oda sadece İstanbul veya bazı büyük şehirlerde. Oyuncuların düzenledikleri etkinliklerede mümkün miktarda katılım sağladıklarını biliyoruz ancak dediğin gibi gerçek hayattan alınma şeylerle yapılan bir etkinlik olmuyor diyebiliriz. Oyun içi etkinliklerde sadece savaş türü oluyor buda bir çok kişinin katılımını zorlaştırıyor.
Eğlence adına neler yapılabilir aslında bu soru biraz düşünülmesi gerekir.
4-) Sistem ve yetenek değişimi hakikaten bu sistem değişimi ne zaman son bulacak merak ediyorum. Her seferinde alışmak epey zorluyor.
5-) Bence devasa değil ve çokda zorlu değil aslında 1 seviyeden 49 a kasmak çok basit fakat git gide zorlaşacağını umut ediyoruz.
6-) Bu git gide zorlaşacaktır. Seviye sınırı yükseldikçe zaten belli oranda zorlaşıyor.
7-) Boss dediğimiz zaman tek kesilmesi imkansız olması doğal diye düşünüyorum. Seviyesindeki Boss u tek kesebilmek saçma olurdu. Fakat 39 seviye zamanında Cevriye yi tek başına kesebilen şifacı vardı. Şu anda ise İfliss i tek başına kesebilcek şifacı vardır. (İksir yardımı ile)
8 -) Eşyaların değeri belli oranda düşmesi aslında güzel. Ancak Eşyadan daha çok Oyunculuk ve Bilginin ön plana çıkabilmesi için karakter puanlarını herkes kendi vermesi çok daha eğlence katacaktır.
9-) Grup bölgeleri haricinde daha farklı yerler olsa burda kişiler kendilerini test edebilse çok enteresan olurdu.
10-) Bu konuda aynı görüşteyim. Sıkıldım o yerden bitme cinlerden heleki bombacılardan ;)
11-) Oyuncuların kendilerini daha rahat edebileceği bir güncelleme bekliyoruz. Oyuncular bilgilerinin ön plana çıkarabileceği bir sistem ile Eşya dan daha çok bilginin, tecrübenin önem kazanacağı bir sistem bekliyoruz.
Aslında hepimizin ortak noktaları bu sorular ha evet bazıları herkesi kapsamaz ama genelde böyle

Sanatkarr yazdı:evet oynadım. Bırakma sebebim de pırıl pırıl parlayan elbiseler. Eski gazino sanatçılarının kıyafetleri gibi pırıl pırıl parlıyor. Oyun bu haliyle gayet güzel beğenmeyen oynamasın demek te yanlış belki ama başka şans vermiyorsunuz :) Beğenmeyen o oynadığı ve grafiğini beğendiği diğer oyunları oynasın :) Ben daha hamle yapmadan yaratık kesmedim sen nasıl kestin merak ettim. hatta benimki 5 kere sallıyor bir kere vuruyor bende ona gıcık oluyorum :) Ama latifte öyle bir sıkıntı yok her salladığı vuruyor :) bana de ki yaratık duvardan geçermi? yada bizim duvarın ardındaki yaratığa vurmamız yada onun bizi görmesi ne kadar doğru bak bunu eleştirelim. Ama lütfen kimse combo skil falan demesin öyle gelişecekse oyun bırakırım daha iyi.

Oyunun bu haliyle neyini seviyorsun diye bir soru yöneltsem sana ne cevap verirdin acaba . Etrafına baktıgında boguk ,basık bir ortam ve bu ortamda aylarca dolanmaktanmı . Evet ikv basık , boguk karakterler aynı , itemler aynı , renk yok , yetenekler aynı üstüne üstük herkeşin bedava olması zevkli sanırım . Defalarca farklı farklı konularda bunu dile getirdim ben bu oyuna başladıgımdan bu tarafa 3.5 sene oldu fazla veya eksik bugün başlamış bir oyuncuyla benim karakterim arasında fark yok neden yok ? Bu soruyu hep birlikte soralım ben emek verdim senelerce niçin karakterim zerre gelişmedi . Oyun içerisine kendi görüşümdür artık ek özellikler getirilmelidir paramızla satın alabilcegimiz ikv ninde para kazanacagı özellikler mesela

Raito yazdı:
Buhara yazdı:Oyun evrenselleşmeli,değişik bir çok şey getirilmeli ki dünya çapında tanınsın." bu durumda güzel fakat oyun tanındıkça kesinlikle paraya yönelik oluyor gene...Biz bize yeteriz demeli bence 8-)

Oyun evrenselleşmeli . Bazıları bana kızacak şimdi ama evet paraya yönelikte olmalı biz bize anca bu koşullarda yeteriz fazlasını istemek bizi aşar ne veriyoruz onlar bize ne versinler .
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BadXDreaM yazdı:Oyun evrenselleşmeli . Bazıları bana kızacak şimdi ama evet paraya yönelikte olmalı biz bize anca bu koşullarda yeteriz fazlasını istemek bizi aşar ne veriyoruz onlar bize ne versinler .
%100 Katılıyorum..
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

DarkShare yazdı:
BadXDreaM yazdı:Oyun evrenselleşmeli . Bazıları bana kızacak şimdi ama evet paraya yönelikte olmalı biz bize anca bu koşullarda yeteriz fazlasını istemek bizi aşar ne veriyoruz onlar bize ne versinler .
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Oyun paraya yönelmesi çok kötü bir şey emin olun.Zaten Türk oyunlarında paraya yönelmesi gibi bir durum olcağını sanmam fakat paraya yönelik olduğun oyun ile ilgilenmiyor yönetim.Nasıl olsa paraları geliyor.Siz şu anda yok böyle olmaz diyebilirsiniz fakat ben İKV yönetimine bir şey demiyorum zaten.Şu hali ile oyun gayet güzel fakat benim şu andaki gerçek anlamda ve gerçekleşebilecek bir tek düşüncem var oda suikastçı karakteri.Oyuna sonradan bir karakter gelmesi belki zor fakat gerçekten güzel olabilir.Suikastçı derken,bazılarımızın anlayacağı gibi asas karakterinden bahsediyorum.Yakında bunun ile ilgili desteğe başvurmayı düşünüyorum.Hayırlısı...

Hayırlı akşamlar.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Raito yazdı:
DarkShare yazdı:
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Oyun paraya yönelmesi çok kötü bir şey emin olun.Zaten Türk oyunlarında paraya yönelmesi gibi bir durum olcağını sanmam fakat paraya yönelik olduğun oyun ile ilgilenmiyor yönetim.Nasıl olsa paraları geliyor.Siz şu anda yok böyle olmaz diyebilirsiniz fakat ben İKV yönetimine bir şey demiyorum zaten.Şu hali ile oyun gayet güzel fakat benim şu andaki gerçek anlamda ve gerçekleşebilecek bir tek düşüncem var oda suikastçı karakteri.Oyuna sonradan bir karakter gelmesi belki zor fakat gerçekten güzel olabilir.Suikastçı derken,bazılarımızın anlayacağı gibi asas karakterinden bahsediyorum.Yakında bunun ile ilgili desteğe başvurmayı düşünüyorum.Hayırlısı...

Hayırlı akşamlar.
Bahsettiğin şey oyunun yapısını temelden değiştirebilecek bir şey böyle bir şeyin olması gerçekten çok zor.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

DarkShare yazdı:
Raito yazdı:
DarkShare yazdı:
%100 Katılıyorum..
Merhaba!

Hayırlı akşamlar.
Bahsettiğin şey oyunun yapısını temelden değiştirebilecek bir şey böyle bir şeyin olması gerçekten çok zor.

Dediğiniz gibi zor olduğunu belirttim.Yanlız düşündüğümüzde Suikastçi/Okçu karakteri bu oyuna çok uygun olacaktır fakat oyunda köklü bir değişiklik olur.Çemberlitaş gibi bir büyük eklenti ile gelebilir.İmkansız değil sonuç olarak.Tabiki buna gelene kadar eksiklikler var daha.Lonca sistemi vb. gibi herkesin istediği fakat henüz gelemeyen eklentiler var.Umarım en kısa sürede bunlar düzeltilir ve bunların ardından yeni bir karakter olup olamayacağı tartışılabilir.Üç karakter garip geliyor bana düşünsenize az vuran fakat seri vuran ve kitleyen bir suikastçi? Yada uzaktan,bir büyücü gibi kaça kaça vuran okçu...Güzel olurdu sanki.Umarım en kısa sürede gerekli eksiklikler tamamlanır ve bunlar için zemin hazırlanmış olur.

Hayırlı akşamlar.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

daha herşey rayına oturmamışken bu biraz zor imkansız demek istemiyorum ama imkansıza yakın eger dedigin olursa oyun
her anlamda karmakarış bır hal alır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön