Farenin Ölümü
IKV Versiyon:

Gerçek Yaşam:

İyi forumlar arkadaşlar
Bu küçük ikv sever arkadaşımız için yorum yazmamışsınız bence çok eğlenceli bi paylaşım yapmış
Ferhatbey yazdı:Farenin Ölümü
IKV Versiyon:
Gerçek Yaşam:
İyi forumlar arkadaşlar
Selam.. Şu konudaki Video'yu bir inceleyin, bahsettiğiniz şey bunun gibi mi ?Müfreze yazdı:Bir tebrikte benden, gerçekten harika![]()
Arkadaşlar, hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Bazı online oyunların youtube veya başka video paylaşım sitelerinde gerçek hayatta çekilmiş videoları mevcut. Tamamen oyuncu tabanlı ve çok eğlenceli videolara denk geldim sizin bu konunuzu takip etmeye başladıktan sonra.
Acaba bizim aramızda da böyle bir çalışma yapan yada yapanlar varmı dır? Varsa böyle bir emek takdir edilmeli diye düşünüyorum![]()
Beyin fırtınasına devam...
HahahaMüfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi
Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.
Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli![]()
Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor![]()
Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.
Hayal ettim de gerçekten hayali bile çok güldürdü. :lol:Müfreze yazdı:İzlerken bile burnuma deniz kokusu geldi
Evet arkadaşlar, bahsettiğim videolar bu ve benzerleri. Yiğitxcan 'ı tebrik ederim. Ellerine sağlık.
Ama ben bu videoların daha fazla çeşitlenmesi ve tanıtımın yanında reklam kokan videolarında olmasını çok isterdim. Öyle bir video düşünün ki izleyen kişi ''Bu nasıl bir oyun acaba?'' diye düşünmeli![]()
Uygulanabilir her düşünce altın değerimdedir. Kim bilir belki bu amatör çekimlere GM ekibindende konuk oyuncular katılabilir, düşünsenize CaptainATX elinde İKV posteri ile ''İKV'nin çekim gücü'' şarkısını mırıldanarak arka plandan geçiyor![]()
Güzel bir konu yakalamışsınız peşini bırakmayın. İyi eğlenceler dilerim.