[içerik silinmiştir]
Re: YENİÇERİXLONCASININ VE CATLIXBASKANIN KÜFÜRBAZLIGI
Söz konusu ne Olursa Olsun buna kımsenın hakkı yok senı en basta kınıyorum yenıcerıx loncasında bır kac kısı vardı parmak iLe gosterıLebılıcek sımdı onLarda kayboLmus tunca gelınce ne olursa olsun bana gel cezasını ben keserım ben İşteyken ne yaptıgından haberım oLmuyor benı bUl dedım mı demedım mı ? loncandakı bu karektersızın benım hıtabıma ettıgın kufurlerın haddı hesabı yok kı yonetımde buna hala ban koymuyor ama en kısa surede elımden gelenı yapıcam emın oLsun bundan bole kufretsın dahada cok onu bu sekıl yerın dıbıne sokup sokup cıkartıcam ta ki adam oLup efendılıgını koruyana kadar yasin bu yaptıgı son noktayı tasırdı artık benım ıcın attıgı ıftıraLar soledıgı sozler ve kufurLer bunu ya adam eT yasın yada bırak onun anladıgı dıLden anlatan adam elbet buluruM son lafım bu sana bu dakıkadan sorada carımdan herhangı bır kelıme yazaılırsa sahsı adınıza benı buL senden de rıcam bu ıyı forumLar herkeze bu konuyu kapatıyorum burda
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- Yeniceriavsar
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İstefan Bana edebiyat yapma işine bak kocum hadi bi daha bana rast gelme ifadeni alırım Ah güncel hayatta verecekler seni elime Sor bakalım Sancak Sunucusunda ne yapmısım ...O tuncmudur nedir öle bebeleri sokuyosunuz çarlarınıza adam gelsin bize küfür etsin ben susacam ölemi ne geniş yapıya sahip adamlarsınız siz yaw sizdeki ciger kimse yok demkki Kral Sensin dediğin fotoyu bu arada ucusturdun önemli olan ws ise yaw nese ben senin kadar düşmüyorum sende ne kadar foto varsa koy seni sahplenen bi adam çıksın...millet ne oldugunu benden daha çok iyi biliyor ilk sen bi sana gireni çıkar sonra millete sataş hadi iyi oyunlar bidaha bişey yazdıgında cevap alamıyacaksın kafanı yorma o güzel ağzın yorulmasın kardeşinin sözünü dinle sen byy
Yeniçeriavşar
Yeniçeriavşar

Ben senı kaıLe aLmam ıcın beynımı yerınden söküp cıkarmam gerek ancak o sekıL benım agırLıgımda oLabılırsın sen degıL senın loncanın baskanı ıLe muhatap olurum senı tanımıyorum kufurbaz sen gercekte edemedıgın kufurlerı ancak klavye basında solucek Kadar acizsin kı hala yuzsuz bır sekılde yazıyorsun haklıymıs gıbı senın ne oldugunu cumle alem bılıyor yol al kaybol sana bu tarzdan kelımelrle hıtap etmek gerekıyor bunu ogrendım yasın senı kaıle alırım bırtek bırde emreyı yenıcerıloncasından baska bır tane adam tanımam !
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!