CAHİLLERLE MÜNAKAŞAYA GİRMEYİN.BEN BİLE YENEMEDİM (Hadis-i Şerif)
davut arkadaşın anlatmaya çalıştığı zaten yazısınıında altında bulunan hadisle açıklanmış herşey olabilir insanları rencide etmenin alemi yok adam şakasınada bu konuyu açabilir ciddide olabilir bir yorumunu paylaşmış olabilir herkes bu junonu kesebilir kesemeyen arkadaşlarda var neden sürekli oyun içi olsun forum olsun biz hep birbirimizin açığını yakalama birbirimizi küçük düşürme aşağılama derdine düştükki bu 49lwl ve yeni itemler herkes için konuşuyorum hiç iyi gelmedi herkes değişti oyunun ahengi kaçtı zırhı alan padişah alamayan salak oldu şaheser üreten efendi üretemeyen amele oldu yazık insanlığımıza arkadaşlar bu oyun tek başına bir hiç bu oyunu oynamanın en büyük sebebi bu oyundaki dostluk lütfen boş yere birbirimizi kırmayalım bu oyunda gidişat çok kötü allah yardımcımız olsun
huzurlu oyunlar
MİGRATTA İLK =)
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: MİGRATTA İLK =)
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

Ne çok sevindiniz değilmi kesince :lol: kendinizi çoook güçlü sanıp birde övünmek için konu açtınız
şimdi açtığı konunun gereksiz olduğunu gördü ya, hemen millete saldır
hey allahım ya sizler süpersiniz herkes ezik zaten
)
Son olarak, junonu o şekilde kestiği için kendini teşkilatın en güçlüleri sanan zavallılar, EL YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANIRMIŞ.
Son olarak, junonu o şekilde kestiği için kendini teşkilatın en güçlüleri sanan zavallılar, EL YUMRUĞUNU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANIRMIŞ.
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Eğerki yorumunun seviyesizce olmadığını düşünüyorsan neden benim yazdıklarımı hemen üstüne alındın? Farkındaysan ben kimseden alıntı yapmadan yazdım yorumumu.Patasana yazdı:xTANIMSIZx yazdı:Öncelikle selamlar.
Tek şifayla junon kesimi ilk olmayabilir doğrudur ancak sizin tepkilerinizin neden bu kadar seviyesiz olduğuna bi anlam veremedim gerçekten. Neyse lafı daha fazla uzatıp kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Ancak lütfen herkes haddini bilsin arkadaşlar.![]()
TANIMSIZ - UNJUST
Evet ilk olmadığını günaydın kelimesiyle belirttim.
O kelimeninde seviyesiz olmadığınıda belirtmek isterim.
Dipnot: Birileride laf sokmaya çalışmasın komik oluyor.
Dipnot : Kimine Göre KraLım Kimine Göre Yalanım Herkes Rahat 0lsun Ben Adamına Göre Adamım.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Böyle kim olduğu belli olmayan şahısların konulara yorum yapmasınada bayılıyorum :lol: Konuyu dikkatli okursan orda kimse biz en güçlüyüz diye yorum yazmamış. Bu arada canım sen giderken biz langırt oynuyorduk. :lol:KARAVATAN yazdı:Ne çok sevindiniz değilmi kesince :lol: kendinizi çoook güçlü sanıp birde övünmek için konu açtınızşimdi açtığı konunun gereksiz olduğunu gördü ya, hemen millete saldır
)
TANIMSIZ - UNJUST

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Uygunsuz İçerik Düzenlendi.KARAVATAN yazdı:Ne çok sevindiniz değilmi kesince :lol: kendinizi çoook güçlü sanıp birde övünmek için konu açtınızşimdi açtığı konunun gereksiz olduğunu gördü ya, hemen millete saldır
)
IstanbulKartali
İKV Forumlarında Sergilemiş Olduğunuz Uygunsuz Davranışlardan Dolayı Uyarı Seviyeniz Arttırılmıştır.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
KuTSaLGeNc yazdı:bwingrove yazdı:İLK Mİ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5 BÜYÜ TEK ŞİFA DA KESTİK TEK TANK TEK ŞİFADA RAHAT OL 5 BÜYÜYLE TAZILARI BİLE ALMADIK VE RAHAT 2 AY OLDU SAKİN OL YANİ![]()
![]()
![]()
Vay Bea SEn Şahmışssın ARkadaş Seninle Boy Ölçüşülmez
BUNU 1.5 AY ÖNCEDEN ANLADIĞINIZI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA KISMET BUGÜNEYMİŞ
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT