Phislikxcerrah yazdı:Bakın arkadaşlar adamlar beta'da charları kasıyorlar kp leri kasıyorlar..! Sonra gözlük alıyorlar o gözluklerde beta dönemınde 40-50m ediyordu akik felan paraya para derdik..! Sonra bu 39-49'a kadar saklıyorlar o kadar paraya ecel latif ashab-ı keyif ejder asa set alyını alıyorlar
betadan beri varım 10 m yi geçik param yok emin ol saydığın bütün fırsatları kaçırdım her seferinde vs atardım oyunda çok kisiyi kestim şimdi bi güncelleme geldi vs atan yok
İmza:GRAND
kardeş alakası yok teşkilattaki charlarım ban yedikten sonra eminönnde başladım yaklaşık 11 ay önce...ve 11 ay da yaklaşık 750 m nakit para ve materyallerle 2-3 milyar kastım bu kadar para kasmak için eski olmakla alakası yok
2-3 trılyon ne demek kı yha dımı burnumu sılıyorum ben onla xD Inş Sallamasyon deıldır
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
1 Trılyonu bulmak betadan berı oynasan bıle yapamazsın şımdı yapanlara bakmayın kp kasıolar 3-4 3 yıldızlı char veya bono vardı yha onlar xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Phislikxcerrah yazdı:Bakın arkadaşlar adamlar beta'da charları kasıyorlar kp leri kasıyorlar..! Sonra gözlük alıyorlar o gözluklerde beta dönemınde 40-50m ediyordu akik felan paraya para derdik..! Sonra bu 39-49'a kadar saklıyorlar o kadar paraya ecel latif ashab-ı keyif ejder asa set alyını alıyorlar
betadan beri varım 10 m yi geçik param yok emin ol saydığın bütün fırsatları kaçırdım her seferinde vs atardım oyunda çok kisiyi kestim şimdi bi güncelleme geldi vs atan yok
İmza:GRAND
kardeş alakası yok teşkilattaki charlarım ban yedikten sonra eminönnde başladım yaklaşık 11 ay önce...ve 11 ay da yaklaşık 750 m nakit para ve materyallerle 2-3 milyar kastım bu kadar para kasmak için eski olmakla alakası yok
2-3 trılyon ne demek kı yha dımı burnumu sılıyorum ben onla xD Inş Sallamasyon deıldır
Bence alışveriş olayı Daha mantıklı mesela bir madeni o zmn 10 m ye alınmışsa belli bir süre son ra o maden yükselebilir 2 katına felan çıksa buna baya bir zaman ayırsak hedefe ulaşabilirz bence
her parası olana hırsız denmesı yanlıs.mesela gecesini gündüzüne katmış maden beklemıs tıcaret yapmıs 2 3 yılın el emeği göz nuru 400-500m varsa bu adama hırsız demek yanlıstır.zaten sizi arkadaş ortamınız belırler hırsız dolandırıc adamlarla takılırsanız yavaş yavaş sizinde adınız çıkar herkez sızden uzak durur.benım yaptığım 700m 800m i yeraltı ilk geldiğinde madene yattım ve kazandım şuan bile para kasma olanağı yok mu ? tabikide var.Bir arz karızma 500 bine satılıyor sende biraz uğraş 49 lvl çar kas git karızma sat hiç bi derdin tasan olmasın.Kolay yoldan para kazanmayı dusunme ugrasıp kazandıgı para senı daha cok memnun edecektır emın ol
BU SAATTEN SONRA MADENDE ÇEKİLMEZ BİR ÇEKİON 20 DK SONRA ÇIKIYO 5 6 TANE YAPTIK DİOLAR HER BİRİNİN BASINDA 1 2 KİŞİ YİNE AYNI YİNE AYNI ESKİDEN BARİ 5 DK DA ÇIKARDIDA BİZDE BİSEYLER YAPARDIK ŞİMDİ NASIL KASACAM BİLEN VARSA SÖYLESİN
Nasıl para mı kazanırı(z)m? buyur sana açıklayayım...
Sen hiç oyun içerisindeCanlı İşportacıduydun mu?. Bakınız: Ben Tılsım sunucusuna tam olarak 5-6 ay oldu veya olmadı. İlk Şelit düşürerek işe başladım. Şelit'i 5Liraya sattım. Daha sonra o parayla gözlük aldım, gözlüğü alır almaz 7m'ye sattım ve bu normaldir alış-veriş tecrübesi.
Para parayı çeker. Madenlere merak saldım. Ganoderma, yonca tayfasını topladım. Kısacası depo yaptım ve bir gün madenlerin uçtuğunu gördüm. Düşünsenize, 6-8Lira'ya aldığım Madeni 25Lira'ya satmak ne kadar güzel değil mi?
Tek işim maden çekmek veya madenleri alıp satmakdır. 1Liraya al git, 2Liraya sat bu herkesin hakkı normal bir Canlı İşportacı diyelim.