+1905Timurlenk yazdı:Büyücünün zırhlarının 0,00 olması olağan bir olay. Eğer 0.085 gibi bir değer olsaydı kıyamet kopardı. Siz istiyorsunuzki büyücü kral olsun. Şifacı,Savaşçı ve Büyücülerin birbirlerinden farkları vardır. Büyücü uzaktan etkilidir ve yakanmadığı sürece direk sonuca gidebilir. Eğer zırhı olsa savaşçı ve şifacılar gibi sadece uzaktan değil yakındanda etkili olur. Yakından etkili oldumu ne olur? Nemi olur büyücülerin kaçmasına gerek kalmaz herkezi kesebilir. Büyücü zırhındaki itemlere şükretmeniz lazım en azından 1000 yerine 1200 vurulabilir, nankörlüğe gerek yok!Drowxauril yazdı:
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi büyücüler zırhlarının gelmesi ile çok güçlendiler ama bu zırhlarda çok buyuk bir hata var. Biz büyücü cok güçsüz ilave item gelsin demedik Büyücünün zırhı çok düşük 2 vuruşta olüyor ek zırh oranı gelsin dedik.Ama bu zırhlardada ıtem olsun tamam mesela [Azat Efendi İcadı GB Ampflikatör] Nucleus veya Alternatör e ne gerek var su anda buyucu zırhlarındakı zırh oranı 0.00 ozaman buna zırh denemezki zırh korunmak için kullanılan malzemeye denir ama ben bu parçalarda en ufak bir koruma göremiyorum. Bu benim düşüncem sizde kendi fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
yav arkadaslar savascının zırhıda %30 hepsi topsu :evil:
auril & DoubleLift
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
ben şuanki sistemden gayet memnunum.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
tank ol %70e çıkar ?Drowxauril yazdı:yav arkadaslar savascının zırhıda %30 hepsi topsu :evil:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
tank ol ofansiv ağzına burnuna etsinMelankolik yazdı:tank ol %70e çıkar ?Drowxauril yazdı:yav arkadaslar savascının zırhıda %30 hepsi topsu :evil:
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
o kadar büyük bir şey isteyen yok zaten. 2 vuruşta değilde, 3 vuruşta kesilen bir büyücü olması için gereken zırh oranı olsa yeter. öbür türlü savaşçıyı engelleme çabalarımız kesinlikle boşa gidiyor.essperanza yazdı:Senin o hayalin gerçek olsa zaten oyunda SAVAŞÇI diye bir sınıf kalmaz.Rapid yazdı:zırh oranı istiyoruz. hep hayalimizdi 2 vuruşta yatmayan bir büyücümüzün olması. tamamen hayal kırıklığı.

13misafir yazdı:tank ol ofansiv ağzına burnuna etsinMelankolik yazdı:tank ol %70e çıkar ?Drowxauril yazdı:yav arkadaslar savascının zırhıda %30 hepsi topsu :evil:
auril & DoubleLift
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
evocatı gece zırhı verelım sızeDrowxauril yazdı:
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi büyücüler zırhlarının gelmesi ile çok güçlendiler ama bu zırhlarda çok buyuk bir hata var. Biz büyücü cok güçsüz ilave item gelsin demedik Büyücünün zırhı çok düşük 2 vuruşta olüyor ek zırh oranı gelsin dedik.Ama bu zırhlardada ıtem olsun tamam mesela [Azat Efendi İcadı GB Ampflikatör] Nucleus veya Alternatör e ne gerek var su anda buyucu zırhlarındakı zırh oranı 0.00 ozaman buna zırh denemezki zırh korunmak için kullanılan malzemeye denir ama ben bu parçalarda en ufak bir koruma göremiyorum. Bu benim düşüncem sizde kendi fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
buyrun sazan 2 tmm devam etibrahimking yazdı:evocatı gece zırhı verelım sızeDrowxauril yazdı:
auril & DoubleLift
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Death
Arkadaşlar zırh istiyorsanız solucan ve karacin gibi itemler koymuş gm'lerimiz. Bir büyücü üstünü solucan dizerse zırhı minimum yüzde 30 olur ve bu savaşçının zırhına eşdeğerdir. Benim şu andaki zırhım yüzde 25 ve banasavaşçı zırhım olmadan sert vuruşu 3800 vuruyorsa zırhlı halimle ağırla 3700 vuruyor. Yani büyücü zırhı sadece ampfilikatör değildir itemi olan bir büyücüye savaşçı az vurur.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi