Hidra Kesim Taktiği...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Hidra Kesim Taktiği...

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:
kertenkele yazdı:
Omzds yazdı:
Omzds yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.
Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.
aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptir
Maalesef ; olay şudur ki , Kişi kendisinin "izinsiz" aldığını kabul ediyor ve şikayetçi kişi de hakkın, içeriğin şahsiyetine ait olduğunu savunuyor ise karşılıklı suçun kabul edildiği delil meydana çıkmıştır ve Furkan dava açarsa kazanabilir niteliktedir.
Tam olarak değil bir forum ortamında izinsiz almak mantıksal olarak imkansızdır karşındaki sana yollarsa görürsün ve o sana yolladıysa telif hakkı elinden çıkmış demektir
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Şimdi şöyle , Excellence eğer senin dediğin gibi ilkten Furkan'ın kızışına bu yanıtı verseydi hay hay dediklerin tamamiyle doğruydu fakat ,

İzinsiz aldın .
Evet izinsiz aldım , özür dilerim .

Bilişim Yasalarımıza göre , serbest ortamlarda yönetici ve yetkililerin paylaşımları haricinde "telif hakkı" olmaz ama bir kullanıcı yaptığı paylaşımı kendi üzerine sayarsa ve çalıntı taraf bunu kabul eder nitelikte yazı yazarsa; "Onun hakkıdır, çaldım" sıfatı alır. Dolayısıyla kanunlarımızca, Furkan şu anda mahkemeye gidebilir düzeydedir.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen alisergvn »

iLqiLenecek başka şeyLeR buLun bnCe :D
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:Şimdi şöyle , Excellence eğer senin dediğin gibi ilkten Furkan'ın kızışına bu yanıtı verseydi hay hay dediklerin tamamiyle doğruydu fakat ,

İzinsiz aldın .
Evet izinsiz aldım , özür dilerim .

Bilişim Yasalarımıza göre , serbest ortamlarda yönetici ve yetkililerin paylaşımları haricinde "telif hakkı" olmaz ama bir kullanıcı yaptığı paylaşımı kendi üzerine sayarsa ve çalıntı taraf bunu kabul eder nitelikte yazı yazarsa; "Onun hakkıdır, çaldım" sıfatı alır. Dolayısıyla kanunlarımızca, Furkan şu anda mahkemeye gidebilir düzeydedir.

Hayır kesinlikle hayır yazıda ''İZİNSİZ'' veya ''ÇALINTI'' ibareleri yer almamaktadır söz konusu olay şudur

Excellence yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.
Lan ne oldu şimdi niye böyle birşey yazdın ki ne yaptım bunu benle paylaşmasaydın o zaman salak herif paylaşmak suç mu bencil herkesle paylaşsan ne olacak bende seni Allah ' a havale ediyorum ne bu bencillik bırakta herkes yararlansın.Ayıp yahu...
sen benimle paylaştın ben de başkalarıyla bunu hukuk okumuş olan her avukat bilebileceğine göre dava ve suçlama düşmüş olur
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Merhabalar.Bir kaç gün bu konuya bakamadım.Ne boş yazılar yazılmış.Ben turkoxHAMSTER ile sorunu hallettim.Gereksiz insanlar neden boş boş konuşmaya devam ediyor.Benim hakkımda kötü yorumda bulan kişiliklerede hiçbir cevabım olmayacak muhattap almam.Sorun halledildi.Konu kilitlense iyi olur taktiği kapan kapmıştır zaten...
EXCELLENCE
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Excellence yazdı:Merhabalar.Bir kaç gün bu konuya bakamadım.Ne boş yazılar yazılmış.Ben turkoxHAMSTER ile sorunu hallettim.Gereksiz insanlar neden boş boş konuşmaya devam ediyor.Benim hakkımda kötü yorumda bulan kişiliklerede hiçbir cevabım olmayacak muhattap almam.Sorun halledildi.Konu kilitlense iyi olur taktiği kapan kapmıştır zaten...
Bizim konuşmamız tartışma olmadığı sürece "karışamazsın." Hukuktan haktan konuşuyoruz ve bu durumda neler yapılabilineceğini arkadaşla konuşuyoruz. Seni bağlamıyor.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Arşive bakarken bu konuyu buldum.Vay be ulan 1 kadim taktiği için adamı ne hale sokmuşum hakkını helal et kardeşim :D
Bunları yazan ben miyim diye baktıgımda aradan 6 sene geçtiğini farkettim.Yazdığım şeylerin bir çoğunu okurken yüksek sesle güldüm:D ergenlik ne kadar ilginç bir zaman dilimiymiş :D
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

gözünüz hidra kesimi görsün :D
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

ahhahahahahahahhahh
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Brainiac yazdı:ahhahahahahahahhahh
Olum yapmayın ya :D :lol: :lol:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön