Tam olarak değil bir forum ortamında izinsiz almak mantıksal olarak imkansızdır karşındaki sana yollarsa görürsün ve o sana yolladıysa telif hakkı elinden çıkmış demektirOmzds yazdı:Maalesef ; olay şudur ki , Kişi kendisinin "izinsiz" aldığını kabul ediyor ve şikayetçi kişi de hakkın, içeriğin şahsiyetine ait olduğunu savunuyor ise karşılıklı suçun kabul edildiği delil meydana çıkmıştır ve Furkan dava açarsa kazanabilir niteliktedir.kertenkele yazdı:aslında Hayır sorunun çözüldüğünü okudum ama burada bir hata var taktiği kendi hür iradesiyle özel mesaj yoluyla bir kişiye gösterdi ise bu kişi bunu paylaşma hakkına sahiptirOmzds yazdı:Yaptığım, nesneldir, ben sadece belirli hakları ortaya dökmüş ve gerekli bilgilendirmeyi yazdım. Fakat, şahsi yorumumu sorarsanız ben de bu kadar büyütülmesi taraftarı olmam ama karar kendisindedir sevgili Furkan ' cığımın.Omzds yazdı:Yasal olarak dava açabilirsin. Kişi, izinsiz yayınladığını kabul eder nitelikte cevap yazmış bulunmaktadır.turkoxHAMSTER yazdı:Yav ben bunu başkasına yollamak istedim ama mesajlarınız altalta olduğu için sana yollamışım.İstersen asıl yollamak istediğim kişi burda açıklasın.Ben bilinmesini istesem konu açardım.Bencil olan sensin.Düşüncemi benden izinsiz yayımlayamazsın.Yaptığın buyuk terbiyesizlik.Ben yakında açıklayacaktım zaten ama kendim uygulamamışken açıklamak istemiyordum.Senin adın emek hırsızıdır.
Hidra Kesim Taktiği...
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hidra Kesim Taktiği...
Şimdi şöyle , Excellence eğer senin dediğin gibi ilkten Furkan'ın kızışına bu yanıtı verseydi hay hay dediklerin tamamiyle doğruydu fakat ,
İzinsiz aldın .
Evet izinsiz aldım , özür dilerim .
Bilişim Yasalarımıza göre , serbest ortamlarda yönetici ve yetkililerin paylaşımları haricinde "telif hakkı" olmaz ama bir kullanıcı yaptığı paylaşımı kendi üzerine sayarsa ve çalıntı taraf bunu kabul eder nitelikte yazı yazarsa; "Onun hakkıdır, çaldım" sıfatı alır. Dolayısıyla kanunlarımızca, Furkan şu anda mahkemeye gidebilir düzeydedir.
İzinsiz aldın .
Bilişim Yasalarımıza göre , serbest ortamlarda yönetici ve yetkililerin paylaşımları haricinde "telif hakkı" olmaz ama bir kullanıcı yaptığı paylaşımı kendi üzerine sayarsa ve çalıntı taraf bunu kabul eder nitelikte yazı yazarsa; "Onun hakkıdır, çaldım" sıfatı alır. Dolayısıyla kanunlarımızca, Furkan şu anda mahkemeye gidebilir düzeydedir.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
iLqiLenecek başka şeyLeR buLun bnCe 
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Omzds yazdı:Şimdi şöyle , Excellence eğer senin dediğin gibi ilkten Furkan'ın kızışına bu yanıtı verseydi hay hay dediklerin tamamiyle doğruydu fakat ,
İzinsiz aldın .
Hayır kesinlikle hayır yazıda ''İZİNSİZ'' veya ''ÇALINTI'' ibareleri yer almamaktadır söz konusu olay şudur
sen benimle paylaştın ben de başkalarıyla bunu hukuk okumuş olan her avukat bilebileceğine göre dava ve suçlama düşmüş olurExcellence yazdı:Lan ne oldu şimdi niye böyle birşey yazdın ki ne yaptım bunu benle paylaşmasaydın o zaman salak herif paylaşmak suç mu bencil herkesle paylaşsan ne olacak bende seni Allah ' a havale ediyorum ne bu bencillik bırakta herkes yararlansın.Ayıp yahu...turkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merhabalar.Bir kaç gün bu konuya bakamadım.Ne boş yazılar yazılmış.Ben turkoxHAMSTER ile sorunu hallettim.Gereksiz insanlar neden boş boş konuşmaya devam ediyor.Benim hakkımda kötü yorumda bulan kişiliklerede hiçbir cevabım olmayacak muhattap almam.Sorun halledildi.Konu kilitlense iyi olur taktiği kapan kapmıştır zaten...
EXCELLENCE
Bizim konuşmamız tartışma olmadığı sürece "karışamazsın." Hukuktan haktan konuşuyoruz ve bu durumda neler yapılabilineceğini arkadaşla konuşuyoruz. Seni bağlamıyor.Excellence yazdı:Merhabalar.Bir kaç gün bu konuya bakamadım.Ne boş yazılar yazılmış.Ben turkoxHAMSTER ile sorunu hallettim.Gereksiz insanlar neden boş boş konuşmaya devam ediyor.Benim hakkımda kötü yorumda bulan kişiliklerede hiçbir cevabım olmayacak muhattap almam.Sorun halledildi.Konu kilitlense iyi olur taktiği kapan kapmıştır zaten...
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Arşive bakarken bu konuyu buldum.Vay be ulan 1 kadim taktiği için adamı ne hale sokmuşum hakkını helal et kardeşim 
Bunları yazan ben miyim diye baktıgımda aradan 6 sene geçtiğini farkettim.Yazdığım şeylerin bir çoğunu okurken yüksek sesle güldüm:D ergenlik ne kadar ilginç bir zaman dilimiymiş
Bunları yazan ben miyim diye baktıgımda aradan 6 sene geçtiğini farkettim.Yazdığım şeylerin bir çoğunu okurken yüksek sesle güldüm:D ergenlik ne kadar ilginç bir zaman dilimiymiş
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
gözünüz hidra kesimi görsün 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
ahhahahahahahahhahh
turkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Olum yapmayın yaBrainiac yazdı:ahhahahahahahahhahhturkoxHAMSTER yazdı:Seni Allah a havale ediyorum.