Efsunlarda adları geçenleri biraz tanıyalım :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yenidendogus
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Efsunlarda adları geçenleri biraz tanıyalım :)

Mesaj gönderen yenidendogus »

biraz araştırmada sonra buldum :D bir nötron yıldızında bazı tepkimeler gerçekleşirmiş bunlardan biri de hidrojen yanması olarak geçen hidrojenin helyuma dönüşmesiymiş bu olay sonucunda inanılmmaz soğuk bir gaz çıkarmış bu nedenle buz hasarı veriyor olabilir :D
YENİDENDOĞUŞIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞIIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞBÜYÜ (Büyücü)
Kullanıcı avatarı
yenidendogus
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yenidendogus »

viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir :)
YENİDENDOĞUŞIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞIIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞBÜYÜ (Büyücü)
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

yenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir :)
Nötron'u da böylelikle öğrenmiş oluyoruz 8-)
----------Nötron Yıldızı (Buz)----------

Bu Yıldızda Gerçekleşen En Önemli Tepkime Zinciri, Hidrojeni Helyuma Dönüştüren Zincirdir(Hidrojen Yanması).
Bu Reaksiyon Sonucunda İnanılmaz Soğuk Bir Gaz Kütlesi ve Büyük Bir Patlama Oluşur.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

ohooo ben nötron diye aramışım sadece yıldızı yazmamışım :D bende diyom ne alaka ya neyse bilgilendirme için teşekkür ederim :)
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Centurion : Roma ordusunda yüzbaşı rütbesine denk gelen lejyon komutanları. Hristiyan inancına göre Hz. İsa' yı

çarmıha geren birlikler centurionlardan oluşuyordu. bu nedenle hristiyanlar arasında hoş karşılanmayan bir gruptur
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ceviz »

Rescuer yazdı:
yenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir :)

Bu Yıldızda Gerçekleşen En Önemli Tepkime Zinciri, Hidrojeni Helyuma Dönüştüren Zincirdir(Hidrojen Yanması).
Bu Reaksiyon Sonucunda İnanılmaz Soğuk Bir Gaz Kütlesi ve Büyük Bir Patlama Oluşur.
Şuan güneş te hidrojeni helyuma çeviriyor , güneş nötron yıldızımı? Güneş soğuk bir gaz kütlesi mi oluşturuyor?
Nötron Yıldızının olayı zaten adındanda anlaşıldığı üzere nötronlarla ilgili. Yüksek kütle çekim kuvveti yüzünden elektronlar protonların yanına gelerek nötronları oluşturur . Ama bunun buzla hiçbir ilgisi yok.
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

Ceviz yazdı:
Rescuer yazdı:

Şuan güneş te hidrojeni helyuma çeviriyor , güneş nötron yıldızımı? Güneş soğuk bir gaz kütlesi mi oluşturuyor?
Nötron Yıldızının olayı zaten adındanda anlaşıldığı üzere nötronlarla ilgili. Yüksek kütle çekim kuvveti yüzünden elektronlar protonların yanına gelerek nötronları oluşturur . Ama bunun buzla hiçbir ilgisi yok.
tmm o zmn sen bilim adamlarından daha iyi biliosan napıon burda hemen başvuru yap ben çok zekiyim diye bir insan nasıl kendini bunu bulan adamlardan daha zeki sanabilir anlamıyorum
adam ciddi ciddi bunlar yanlış bulmuş doğrusu budur ben buldum diyor resmen komedi yaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

firewall yazdı:
Ceviz yazdı:
Rescuer yazdı:

tmm o zmn sen bilim adamlarından daha iyi biliosan napıon burda hemen başvuru yap ben çok zekiyim diye bir insan nasıl kendini bunu bulan adamlardan daha zeki sanabilir anlamıyorum
adam ciddi ciddi bunlar yanlış bulmuş doğrusu budur ben buldum diyor resmen komedi yaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beyninin bunu algılamak için yeterince büyük değil. O yüzden fazla sorgulama. Bu arada bilim adamı kim? Konuyu yazan kişi bilim adamı mı? Belki ben de bilim adamıyım? Belki sen de bilim adamısın? Belki bilim adamı adamıyım?
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirall »

ya anasını ya gözlerim yaşardı ne çok kimyager ve bilim adamı varmış aramızda vayy anasını beee ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Ceviz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ceviz »

amirall yazdı:ya anasını ya gözlerim yaşardı ne çok kimyager ve bilim adamı varmış aramızda vayy anasını beee ;) ;)
Bağnaz ve yobazlardan çok olmasın da.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön