Efsunlarda adları geçenleri biraz tanıyalım :)
- yenidendogus
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Re: Efsunlarda adları geçenleri biraz tanıyalım :)
biraz araştırmada sonra buldum
bir nötron yıldızında bazı tepkimeler gerçekleşirmiş bunlardan biri de hidrojen yanması olarak geçen hidrojenin helyuma dönüşmesiymiş bu olay sonucunda inanılmmaz soğuk bir gaz çıkarmış bu nedenle buz hasarı veriyor olabilir 
Sunucu: Kuklacı
YENİDENDOĞUŞIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞIIII (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞBÜYÜ (Büyücü)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
- yenidendogus
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir 
Sunucu: Kuklacı
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
YENİDENDOĞUŞ (Savaşçı)
Nötron'u da böylelikle öğrenmiş oluyoruzyenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir
----------Nötron Yıldızı (Buz)----------
Bu Yıldızda Gerçekleşen En Önemli Tepkime Zinciri, Hidrojeni Helyuma Dönüştüren Zincirdir(Hidrojen Yanması).
Bu Reaksiyon Sonucunda İnanılmaz Soğuk Bir Gaz Kütlesi ve Büyük Bir Patlama Oluşur.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ohooo ben nötron diye aramışım sadece yıldızı yazmamışım
bende diyom ne alaka ya neyse bilgilendirme için teşekkür ederim 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
Centurion : Roma ordusunda yüzbaşı rütbesine denk gelen lejyon komutanları. Hristiyan inancına göre Hz. İsa' yı
çarmıha geren birlikler centurionlardan oluşuyordu. bu nedenle hristiyanlar arasında hoş karşılanmayan bir gruptur
çarmıha geren birlikler centurionlardan oluşuyordu. bu nedenle hristiyanlar arasında hoş karşılanmayan bir gruptur
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Şuan güneş te hidrojeni helyuma çeviriyor , güneş nötron yıldızımı? Güneş soğuk bir gaz kütlesi mi oluşturuyor?Rescuer yazdı:Nötron'u da böylelikle öğrenmiş oluyoruzyenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir![]()
Bu Yıldızda Gerçekleşen En Önemli Tepkime Zinciri, Hidrojeni Helyuma Dönüştüren Zincirdir(Hidrojen Yanması).
Bu Reaksiyon Sonucunda İnanılmaz Soğuk Bir Gaz Kütlesi ve Büyük Bir Patlama Oluşur.
Nötron Yıldızının olayı zaten adındanda anlaşıldığı üzere nötronlarla ilgili. Yüksek kütle çekim kuvveti yüzünden elektronlar protonların yanına gelerek nötronları oluşturur . Ama bunun buzla hiçbir ilgisi yok.
tmm o zmn sen bilim adamlarından daha iyi biliosan napıon burda hemen başvuru yap ben çok zekiyim diye bir insan nasıl kendini bunu bulan adamlardan daha zeki sanabilir anlamıyorumCeviz yazdı:Şuan güneş te hidrojeni helyuma çeviriyor , güneş nötron yıldızımı? Güneş soğuk bir gaz kütlesi mi oluşturuyor?Rescuer yazdı:Nötron'u da böylelikle öğrenmiş oluyoruzyenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir![]()
Nötron Yıldızının olayı zaten adındanda anlaşıldığı üzere nötronlarla ilgili. Yüksek kütle çekim kuvveti yüzünden elektronlar protonların yanına gelerek nötronları oluşturur . Ama bunun buzla hiçbir ilgisi yok.
adam ciddi ciddi bunlar yanlış bulmuş doğrusu budur ben buldum diyor resmen komedi yaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Beyninin bunu algılamak için yeterince büyük değil. O yüzden fazla sorgulama. Bu arada bilim adamı kim? Konuyu yazan kişi bilim adamı mı? Belki ben de bilim adamıyım? Belki sen de bilim adamısın? Belki bilim adamı adamıyım?firewall yazdı:tmm o zmn sen bilim adamlarından daha iyi biliosan napıon burda hemen başvuru yap ben çok zekiyim diye bir insan nasıl kendini bunu bulan adamlardan daha zeki sanabilir anlamıyorumCeviz yazdı:Şuan güneş te hidrojeni helyuma çeviriyor , güneş nötron yıldızımı? Güneş soğuk bir gaz kütlesi mi oluşturuyor?Rescuer yazdı:Nötron'u da böylelikle öğrenmiş oluyoruzyenidendogus yazdı:viewtopic.php?f=46&t=17144 daha önce açılmış bir konu buldum isteyenler inceleyebilir![]()
adam ciddi ciddi bunlar yanlış bulmuş doğrusu budur ben buldum diyor resmen komedi yaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ya anasını ya gözlerim yaşardı ne çok kimyager ve bilim adamı varmış aramızda vayy anasını beee

Bağnaz ve yobazlardan çok olmasın da.amirall yazdı:ya anasını ya gözlerim yaşardı ne çok kimyager ve bilim adamı varmış aramızda vayy anasını beee![]()